Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2018 [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
12
Favori
36.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kendomen

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Türk ligini içeren bi yama var mı? 7-8 senedir oynamıyorum eskıden uyduruk bi ligi Türkiye ligine çevirirlerdi...

Extreme 18 in betasinda super lig mevcut.

extreme 18 betada almanya ligi neden çıkarıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Türk ligini içeren bi yama var mı? 7-8 senedir oynamıyorum eskıden uyduruk bi ligi Türkiye ligine çevirirlerdi...

Extreme 18 in betasinda super lig mevcut.

extreme 18 betada almanya ligi neden çıkarıldı.

Bir bilgim yok. Full sürede eklenir belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben online oynamaya calisiyorum bir türlü rakip bulamiyorum. Sebebi ne olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar online maçlarda rakiplerim taa defamstan yada orta sahadan yerden sert uzun ortalar atıyo forvetlerine ben pc be klavyeden oynuyorum nasıl atılıyor yerden orta o şekilde bulamadımm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika oyun ya.hele pes ligi mukemmel.işi bilenlerle oynamak gibisi yok
  • beyler oyunun hızını nasıl arttırıyoruz +2 den fazla olması için programlar vardı adını unuttum hangi tool ile yapıyorduk ben hızlı oyun tercih ediyorum bilen varsa yazabilir mi ?
  • Steam üzerinden 59.8 mb güncelleme geldi.
  • Arkadaşlar kadro yamalarını indireceğimiz bir site yok mu?
  • Merhaba arkadaşlar. Oyunu satın almak istiyorum fakat oyuncu bulma ne durumda?

Geçen sene MyClub ücretsizdi ve 1 rakip zar zor buluyordum. PS4'den geçmiş birisi olarak 2017'de oyuncu bulmada çok sıkıntı çektiğimi belirtmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Merhaba arkadaşlar. Oyunu satın almak istiyorum fakat oyuncu bulma ne durumda?

Geçen sene MyClub ücretsizdi ve 1 rakip zar zor buluyordum. PS4'den geçmiş birisi olarak 2017'de oyuncu bulmada çok sıkıntı çektiğimi belirtmek isterim.

ben aradığımda rakip buluyor sıkıntı yok.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. O zaman ilk fırsatta alalım. 2016'dan sonra bir daha MyClub oynama fırsatım olmadı. Bu sene oyunda çok güzel gözüküyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. O zaman ilk fırsatta alalım. 2016'dan sonra bir daha MyClub oynama fırsatım olmadı. Bu sene oyunda çok güzel gözüküyor.

Aynen güzel Konami banda atıyor bu aralar hoş yani.

Çoğu rakibimiz Türk siz yapmayın bari, başta bizimkiler hileye tenezzül ediyor.

Maçı kopartan geri...z...ekalılar var onları:)
  • quote:

108 TL oyun 9 taksitle aldım bende 12x9 mu ne oluyor **** gibi bir yerdi galiba.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Hocam rakip bana kötülük yapmadığı sürece bende ona yapmam :)

Hileyi falan geçtim. Çok kayarım :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değil de bu sabah 85. Dakikada 2-0 yenilirken bağlantı koptu, yensem bu kadar rahatlamazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saha icinde otesi yok bu oyunun ah bide sunum spiker felan biraz kipirdansalar
  • Yeni lisans yaması var mı? Bende V1 sürüm yüklüydü yeni paket varsa farkı nedir?
  • Eskiden frikikleri yerden vurabiliorduk simdi bunu nasıl yapıoz? Bide 2. adamı yanımıza getirip pas atıp kaleye sut cekebiliorduk tüm tuşlara bastım bi türlü 2. adam yanıma gelmedi :S

Bide bu pes durduk yere sizde de kasıor mu? 144fps yazıor ama kasma yapıor. ryzen 5 1600, 16gb 3000mhz ram, gtx 1060 6gb jetstream palit, 1tb hdd, asus b350 plus mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3v3N

Eskiden frikikleri yerden vurabiliorduk simdi bunu nasıl yapıoz? Bide 2. adamı yanımıza getirip pas atıp kaleye sut cekebiliorduk tüm tuşlara bastım bi türlü 2. adam yanıma gelmedi :S

Bide bu pes durduk yere sizde de kasıor mu? 144fps yazıor ama kasma yapıor. ryzen 5 1600, 16gb 3000mhz ram, gtx 1060 6gb jetstream palit, 1tb hdd, asus b350 plus mevcut.

Frikik atmak çok kolay. 144 fps nasıl yazıyor ya?
    sabit 60 fps de oynuyoruz.
  • Yeni nesil hep fifacı galiba.)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.