Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2018 [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
12
Favori
36.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes tarihinin en kötü oyunu olmuş bence.tam bir hayal kırıklığı oldu benim için..oyun resmen fifaya benzemiş oynanabilirlik açıdan..ne olursa olsun pesin temel değişmeyen bazı özellikleri vardı bu sefer onlarda gitmiş. mesela hız resmen düşmüş fifa seviyesinde neredeyse, ara paslar berbat olmuş ayak dışı ile atılmaya çalışılan saçma sapan ara paslar..takımın çoğalmasında ve yayılmasındada bence yapay zeka hatalı.

özetle olmamış, ilk defa pes serisini bir kaç saat oynayıp terketmiş olucam sanırım:(
  • oyunda çalım ve ara pas atılmıyor ayrıca dedikleri gibi oyun fifa ya benzemiş ben hızlı oyun seviyorum hız düşmüş şu tool çıksın da oyunun hızını arttırayım ve ayrıca artık şu kadrolar güncel gelsin çok mu zor ya bari onu yapın
  • Ana Lig'de Newcastle'da teknik direktörüm. Sezonun yarısındayken 4 takımdan menajerlik teklifi geldi 31 Aralık'a kadar cevap verin diyor oyun. Ben şimdi bu takımlardan birini kabul edersem o takıma mı geçeceğim sezon bitmeden? Sezonu mevcut takımımda bitirip sezon sonunda gitmek istiyorum ne yapmam lazım?
  • Arkadaşlar bana pes18 rapor sayfası lazım ilk defa bu gün Beast adında bir i.ne denk geldi onu raporluycam bilen yazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bendeki hd7850 2 gb modeli ama en düşük ayar olan 720p de bile takıla takıla gidiyo. Bı karttan uzak durun.

• Arkadaşlar herkese selamlar, oyunu kurdum fakat oyun ana menü sayfasını açamıyor. Nedenini bilen var mıdır, ya da aynı şey başına gelen oldu mu acaba? Ekran fotoğrafı çekemedim, tam ana menüye girişteki ekranda sol altta yüklenme imleci fönüp duruyor

Ekran bu şekilde kalıyor arkadaşlar.
    https://hizliresim.com/1GrX4Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanozk -- 2 Ekim 2017; 15:31:34 >
  • burakdemirci80 B kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam r7 360 alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanozk

Arkadaşlar herkese selamlar, oyunu kurdum fakat oyun ana menü sayfasını açamıyor. Nedenini bilen var mıdır, ya da aynı şey başına gelen oldu mu acaba? Ekran fotoğrafı çekemedim, tam ana menüye girişteki ekranda sol altta yüklenme imleci fönüp duruyor

oyun orjinal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

quote:

Orijinalden alıntı: UmuT__35

Benimde laptop i7700hq 1050ti kullanıyorum.Windows sürümüm 1703 iken oynanmayacak şekildeydi 20 fps yi geçmiyordu.Sürüm değiştim 1607 ye.Oyun full ayarlarda akmaya başladı.1703 kullanıyorsan eğer sürümünü 1607 yapıp dene bende öyle düzeldi.

Hocam yazın beni çok şaşırttı sırf bu yüzden ben de 1703 olan sürümümü 1607 ye indireceğim sıfırdan windows kuracağım bu arada oyunu hangi çözünürlük ve işleyici ayarlarında oynuyorsun detaylı bilgi yazar mısın

Görüntü 1080 iseyici ayarlarinin hepsi en yüksek.Bende anlamadim zaten fifayi ultrada kaldiran pc peside kaldirmasi gerekiyordu 1703 te 20 fps anca gorurken 1607 e geçince 60 fps sabit rahat oynatiyor.

• Arkadaşlar pes 2018'de online maç yapmak istiyorum fakat sunucuya bağlanmaya çalışırken "veri gönderilemiyor veya alınamıyor" diye hata alıyorum. Oyun orjinal anlamadım gitti neden böyledir ?
  • Pes 2018 de topa elle müdahele varmı acaba fifa daki gibi, fifa da ayarlardan açılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 3 Ekim 2017; 16:26:25 >
  • sinanozk kullanıcısına yanıt
    Aynısını bende yaşadım. Steam e son gelen güncellemeyle girebildim

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: UmuT__35

Ekran kartı sürücünü güncelledinmi ?

Herşey güncel

gtx970li sistemim var yağ gibi derler ya öyle oynuyorum. 144hzde mönitör 10 numara.

Hocam diğer bileşenleri de yazarak hangi çözünürlük ve ayarlarda oynadığını da belirtirsen birçok kişiye faydası olacaktır.

Arkadaşlar herkes aşağıdaki gibi bilgi yazarsa çok kişi için faydalı olacağı kanaatindeyim böylece sorulan soruları da en aza indirgemiş oluruz.

Windows sürümü
    işlemci
    ram
    ekran kartı
    çözünürlük
    işleyici ayarları

ne demek tabiki ben çok beğendim cs go'dan fazla oynamaya bile başladım diyebilirim.

Superstar zorluk ayarı süper:=)

Gtx970
    Asus 144hz mönitör kesin şart :)
    i5 4690k
    8gb ram

Arkadaşlar kendim lig nasıl eklerim oyuna Acaba?
    Önceden pesedit.com var mükemmel yamaları vardı.

• quote:

Arkadaşlar herkese selamlar, oyunu kurdum fakat oyun ana menü sayfasını açamıyor. Nedenini bilen var mıdır, ya da aynı şey başına gelen oldu mu acaba? Ekran fotoğrafı çekemedim, tam ana menüye girişteki ekranda sol altta yüklenme imleci fönüp duruyor

Sinan Bey laptoba kurunca aynı sorun bende de oldu.
    Ayarlara girin online ayarlar büyük ihtimal otomatik ordaki ticki kaldırın sorun çözülecektir.

• CODE:ICWP163 hatası alan var mı ? veri gönderilemiyor veya alınamıyor diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Sinan Bey laptoba kurunca aynı sorun bende de oldu.
    Ayarlara girin online ayarlar büyük ihtimal otomatik ordaki ticki kaldırın sorun çözülecektir.

Dediğiniz gibi online bağlantı ile ilgili bir sıkıntı. Dün oyunu açabilmek için ethernet portunu çıkarıp öyle açtım sonra geri taktım ama mesela maç yapmaya kalktığımda tekrar bağlantı yapmaya kalktı ve aynı şekilde kaldı. Bakalım Ayarlar/Online kısmında 'Otomatik' diye bir seçenek var, ondaki ticki kaldırdım ne olacak bakayım bir

• spiner_67 kullanıcısına yanıt
    Değil. Muhtemelen de bu yüzdendir diye tahmin ediyorum ama ayarlar kısmından Online bölümündeki ticki kaldırdım sorun düzeldi şimdilik.
  • PES 2018'i de, FIFA 2018'i de oynadım. PES bu sene FIFA'ya göre oynanış bakımından özellikle daha iyi olmuş. Daha esnek ve hareketler yumuşak. FIFA'da biraz kütük gibi.

FIFA'yı sadece Alex Hunter modu için oynadım, o mod efsane olmuş gerçekten. İnşallah PES de bu tarz 2k serilerindeki gibi modlar çıkartır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

https://www.gamespot.com/articles/fifa-18-vs-pes-2018-which-is-right-for-you/1100-6453704/

Gamespotta Pes demıs bu sene

Ama güzel cidden ben ne online da bir sorun gördüm ne başka bir yerde.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.