Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2018 [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
12
Favori
36.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun kadro yamasını nereden indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar oyunun kadro yamasını nereden indirebilirim?

1. sayfadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

quote:

Orijinalden alıntı: UmuT__35

quote:

quote:

Benimde laptop i7700hq 1050ti kullanıyorum.Windows sürümüm 1703 iken oynanmayacak şekildeydi 20 fps yi geçmiyordu.Sürüm değiştim 1607 ye.Oyun full ayarlarda akmaya başladı.1703 kullanıyorsan eğer sürümünü 1607 yapıp dene bende öyle düzeldi.

Hocam yazın beni çok şaşırttı sırf bu yüzden ben de 1703 olan sürümümü 1607 ye indireceğim sıfırdan windows kuracağım bu arada oyunu hangi çözünürlük ve işleyici ayarlarında oynuyorsun detaylı bilgi yazar mısın

Görüntü 1080 iseyici ayarlarinin hepsi en yüksek.Bende anlamadim zaten fifayi ultrada kaldiran pc peside kaldirmasi gerekiyordu 1703 te 20 fps anca gorurken 1607 e geçince 60 fps sabit rahat oynatiyor.

Hocam o zaman Windows sürümüyle alakalı değildir. Neden dersen bende i5 7300hq var ekran kartı da Tİ değil normal 1050 ben 2K medium da çok takılarak low da takılmadan oynayabiliyorum senin 7700hq + 1050 ti de 1080p de takılması kesin driverler vesayreden dolayı olmuştur

Bilmiyorum ama 1703 te bütün driverlar kuruluydu.1607 de hiçbir driver kurmadim sadece ekran kartlari kuruluydu kasmadan oynuyorum.Demek ki dedigin gibi driverlardan birinin yeni sürümü sorunluymus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spiker berbat ötesi. Neden böyle anlamıyorum
  • 843.8 mb güncelleme geldi Steam üzerinden.
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Güncel kadroları eklemiyor o, sadece isim ve formaları ekliyor diye biliyorum. Yanlış mıyım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Ekran kartı sürücünü güncelledinmi ?

Herşey güncel

gtx970li sistemim var yağ gibi derler ya öyle oynuyorum. 144hzde mönitör 10 numara.

Hocam diğer bileşenleri de yazarak hangi çözünürlük ve ayarlarda oynadığını da belirtirsen birçok kişiye faydası olacaktır.

Arkadaşlar herkes aşağıdaki gibi bilgi yazarsa çok kişi için faydalı olacağı kanaatindeyim böylece sorulan soruları da en aza indirgemiş oluruz.

Windows sürümü
    işlemci
    ram
    ekran kartı
    çözünürlük
    işleyici ayarları

ne demek tabiki ben çok beğendim cs go'dan fazla oynamaya bile başladım diyebilirim.

Superstar zorluk ayarı süper:=)

Gtx970
    Asus 144hz mönitör kesin şart :)
    i5 4690k
    8gb ram

Arkadaşlar kendim lig nasıl eklerim oyuna Acaba?
    Önceden pesedit.com var mükemmel yamaları vardı.

Hocam hangi çözünürlük ve işleyici ayarlarında oynadığını da yazabilir misin ? 1080p mi 2K mı ? Low - Medium - High ?

1920*1080 Ultra high olsa öyle yapacam herşey son ayarda.

Güncelleme yeni geldi indirdim giriyorum hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

843.8 mb güncelleme geldi Steam üzerinden.

çalışmayı durdurdu hatası devam ediyor çare olmadı boşa umitlenmesin kimse
  • Ben mi öyle hissediyorum yoksa oyun zorlaşmış mı? Geçen sene top player'da oynarken, bu sefer çok zor kazanıyorum. Profesyonel ile Top player arasında sanki bir derece daha olmalıymış gibi geldi bana.
  • editleme . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 5 Ekim 2017; 19:37:48 >
  • Yeni güncellemede datapack var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Güncel kadroları eklemiyor o, sadece isim ve formaları ekliyor diye biliyorum. Yanlış mıyım?

Dogru pardon haklisin.Ben 5mb lik bi kadro guncellemesi yukledim.Kadrolar ok simdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDemirbas14

Spiker berbat ötesi. Neden böyle anlamıyorum

Adamlarin butce yuzunden tek ilgilendikleri sey gameplay geriye kalan hersey 1 haftada eklenmis gibi.Fifa zengin,gosterisli ama tembel pes fakir ama caliskan...Dersler iyi geriye kalan tum dis goruntu kotu
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    ya evet orada haklısın biliyorum ama bazı eksikler aşırı bariz. Sırf şampiyonlar ligi için alıyorum oyunu ancak katılan 32 takımdan 5 i oyunda yok. Karabağ, Maribor gibi takımları mı alamadın ya pes. Avrupa ligine hiç girmiyorum zaten. Bilmiyorum neden böyle yapıyorlar. Tüm kozunu oynamalı artık Pes yoksa batacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Ben mi öyle hissediyorum yoksa oyun zorlaşmış mı? Geçen sene top player'da oynarken, bu sefer çok zor kazanıyorum. Profesyonel ile Top player arasında sanki bir derece daha olmalıymış gibi geldi bana.

Superstar zor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

843.8 mb güncelleme geldi Steam üzerinden.

çalışmayı durdurdu hatası devam ediyor çare olmadı boşa umitlenmesin kimse

güncellemeden sonra yine hata olmadı enterasan cidden sizdeki hatalar.

Deta53

bu arada sen önceden pesedit.com yamalarını koyardın 2011-12-13-14 onları kurup oynardım.
    Yamamı yapılmıyor acaba artık.
  • Türk ligini içeren bi yama var mı? 7-8 senedir oynamıyorum eskıden uyduruk bi ligi Türkiye ligine çevirirlerdi...
  • Online oynayan arkadaşlar var is "Ankara" diye klanım var beklerim.

Myclup olsun ortaklaşa olsun oynayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Türk ligini içeren bi yama var mı? 7-8 senedir oynamıyorum eskıden uyduruk bi ligi Türkiye ligine çevirirlerdi...

Extreme 18 in betasinda super lig mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.