Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seyirci olayı bendede vardı.kitseverle düzeldi arkadaşın dediğini yaptım.ya stad indirdim kitseverde açamıyorum napmam lazım acele yardım.acemiyim
  • arkadaşlar patch yüklü ama oyunda kasılmalar ve takılmalar oluyor 2.8 işlemci 512+256 ve 256 mb ekran kartım war driverleride güncellededim ama çare bulamadım lod mixer le mi alakalıdır patch çoook güsel ama kasıyor naapmam lazm lütfen yardım
  • ps2 icin pact nereden buluruz
  • konuyu guzel acıklamıssın
    pes te guzel yamalarda var
  • EVOLUTION PATCH
    indirmeye baslıyorum , baska bir öneriniz varmı acaba ?
  • Oyuncu yeteneklerini niye değiştirme ihtiyacı duymuşlar anlamadım. Benim hoşuma gitmedi. Yapanların ingilizce kıtlığı da var. En basitinden Inter Milan ı Inter Mailand diye yazmışlar vs. Ne çok güzel ne çok kötü idare eder diyebileceğim bir patch. Oyuna girme süresi baya bir attı. Gereksiz denebilecek kadar büyük bir sound dosyası var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Oyuncu yeteneklerini niye değiştirme ihtiyacı duymuşlar anlamadım. Benim hoşuma gitmedi. Yapanların ingilizce kıtlığı da var. En basitinden Inter Milan ı Inter Mailand diye yazmışlar vs. Ne çok güzel ne çok kötü idare eder diyebileceğim bir patch. Oyuna girme süresi baya bir attı. Gereksiz denebilecek kadar büyük bir sound dosyası var.

g-text'i veya başka bir almanca dosyayı indirmişsin sanırım o yüzden mailand yazıyor (almanca milan) , yoksa takım ve oyuncu isimlerinde problem yok. Yüklemenin sebebi sanırım daha çok kitserver'ın içindekiler, ben ses dosyalarının inmesini beklemeden oynamaya başlamıştım, oyuna girerken yine bekliyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: superieur

quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Oyuncu yeteneklerini niye değiştirme ihtiyacı duymuşlar anlamadım. Benim hoşuma gitmedi. Yapanların ingilizce kıtlığı da var. En basitinden Inter Milan ı Inter Mailand diye yazmışlar vs. Ne çok güzel ne çok kötü idare eder diyebileceğim bir patch. Oyuna girme süresi baya bir attı. Gereksiz denebilecek kadar büyük bir sound dosyası var.

g-text'i veya başka bir almanca dosyayı indirmişsin sanırım o yüzden mailand yazıyor (almanca milan) , yoksa takım ve oyuncu isimlerinde problem yok. Yüklemenin sebebi sanırım daha çok kitserver'ın içindekiler, ben ses dosyalarının inmesini beklemeden oynamaya başlamıştım, oyuna girerken yine bekliyordu.

Ona dikkat etmiştim ben e_text i indirdim. Diğerlerinde gözle görülür pek bişe yok da onu fark ettim. Sonra Arsenal London FC yazıyor mesela. Bunlar bi yana beni en çok oyuncu yetenek puanlarını değiştirmişler ona sinir oldum. Bir de ben Inter ciyimdir. Cambiasso nun yüzü berbat olmuş, eskisi çok daha iyiydi.

• TUM PATCHLAr ILK SAYFADA OLSA COOK IYI OLUCAK
  • bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

TUM PATCHLAr ILK SAYFADA OLSA COOK IYI OLUCAK

tamamen katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

TUM PATCHLAr ILK SAYFADA OLSA COOK IYI OLUCAK

tamamen katılıyorum
    boyle cook zor konuda patchlari bulmak
    edit:konuyu acan arkadasa duyrulur
  • arkadaşlar bulduğumuz face ve hairleri kitservere nasıl yüklüyoruz?
  • TUM PATCHLAR ILK SAYFADA OLSA COOK IYI OLUCAK
  • arkadaşlar maç yaparken ekranın üst köşesinde görülen skor tabelaları ve takım isimlerini değiştirme yaması..
    bu yamaları uygulayabilmek için DKZ STUDIO programının bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor..

önce SS'ler;

dosyayı indirmek için linkteki büyük Ş harfini küçük s harfiyle yer değiştirin yoksa sayfa açılmaz;http://rapidŞhare.com/files/13516397/Scoreboards_for_all_Competions.rar

yamayı yüklemek için;

1- dkz studio programını çalıştırın
    2- prg files/konami/pes6/dat klasörü içindeki iki dosyayı sırasıyla açacaksınız;

2a;
    önce 0_text dosyasını açın,
    dkz studio programının üst kısmında EDIT/IMPORT/IMPORT ALL FILES seçeneğine gidin,
    açılan pencerede indirmiş oldugunuz 0_text klasörünü bulun ve TAMAM'a tıklayın
    yeni dosyaları import ettik ama son aşama önemli
    SAVE AS seçeneğini seçerek farklı bir isimle kayıt edin; mesela 0_text_yeni ismiyle kayıt edin
    kayıt ettikten sonra orjinal 0_text dosyasını ister silin ister bir yere taşıyın, yenilikleri beğenmezseniz geri koyarsınız
    eski dosyayı kaldırdıktan sonra yeni dosyanın ismini 0_text_yeni ---> 0_text olarak düzeltin

2b;
    sonra e_text dosyasını açın,
    yine aynı şekilde IMPORT ALL FILES deyin
    açılan pencerede e_text klasörünü bulun ve TAMAM deyin
    aynı şekilde farklı kaydedin; mesela e_text_yeni
    sonra orjinal e_text dosyasını DAT klasöründen kaldırın,
    yeni kayıt ettiğiniz dosyanın ismini düzeltin tamamdır

• antique kardeş ya senin kullandıgın pattchlerin ismini yazarmısın yada linklerini werirmisin senn golü izlerken gördüm stad cimleri felan formalar baya güzeldi werebilirmisin acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: microph

antique kardeş ya senin kullandıgın pattchlerin ismini yazarmısın yada linklerini werirmisin senn golü izlerken gördüm stad cimleri felan formalar baya güzeldi werebilirmisin acaba?

sana hayran kaldik @antique bi liste halinde yazarsan cook sevinieiz
  • sagol skorbort önemli bi şey.türk takımlarının facei olsa keşke.bende var ama az burdan indirdim.
  • arkadaşlar benim bilgisayarımdaki yamaların toplam boyutu 2gb kadar..
    pes6 çıkalı beri yabancı forum sitelerini takip ediyorum, hazır bir yama değil yani;
    1- stadyumlar
    2- futbolcu yüzleri
    3- tezahüratlar
    4- toplar
    5- saha zemini
    6- reklam panoları
    7- formalar (kaliteli grafikli formalar, normalde 60-70kb iken bunlar 1,5mb boyutunda)

yanlış anlamayın ama sizin bunları tek tek yapmanız pek kolay olmayacak, ben yine de en çok takip ettiğim forumların adreslerini yazayım

http://www.soccergaming.tv/forumdisplay.php?s=5b439692a88bafa9dc4904eef318b7a1&forumid=39

http://forums.evo-web.co.uk/forumdisplay.php?f=16

http://downloads.gamingaccess.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 26 Ocak 2007; 21:52:21 >

• Evolution patch deki tüm stadları nasıl görebiliriz...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.