Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hep aynı logo çıkma olayını çözdüm hani normal match yaparken hakemi havayı stadı falan seçtiğimiz yer var ya oranın 2.sayfasında gameplay frame diye bir şey var orayı random yapın çünkü orada mesela ligue1 seçiliyse hangi maçı yaparsan yap canal+ logosu oluyor veya orada premier league seçiliyse hangi maçı yaparsanız yapın barclays premiership logosu oluyor dediğim sorun oradan kaynaklanıyor iyi oyunlar:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiforum

antique arkadaşım bu scoreboard güzel bi yama fakat bende takım isimleri değil logoları gözüküyor.. (böyle çokta hoş gözükmüyor) Bunu nerden değiştireceğimi bilmiyorum, bilen arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim..

Aynen katılıyorum ya takım logosu yerine takımın adını nasıl görüntüleyebiliriz lütfen yardımm!!
  • SUPER PATCH 2 gB.

INDIREN VARMI VALLA BEN INDIRMICAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: matarese

Arkadaşlar hep aynı logo çıkma olayını çözdüm hani normal match yaparken hakemi havayı stadı falan seçtiğimiz yer var ya oranın 2.sayfasında gameplay frame diye bir şey var orayı random yapın çünkü orada mesela ligue1 seçiliyse hangi maçı yaparsan yap canal+ logosu oluyor veya orada premier league seçiliyse hangi maçı yaparsanız yapın barclays premiership logosu oluyor dediğim sorun oradan kaynaklanıyor iyi oyunlar:D
    COOOK SAGOL KAFATI YIYORDUM NEDEN HEP pR LOGOSU CIKIYOR DIYE

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maxiforum

antique arkadaşım bu scoreboard güzel bi yama fakat bende takım isimleri değil logoları gözüküyor.. (böyle çokta hoş gözükmüyor) Bunu nerden değiştireceğimi bilmiyorum, bilen arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim..

Aynen katılıyorum ya takım logosu yerine takımın adını nasıl görüntüleyebiliriz lütfen yardımm!!
    EET YAA TAKIM LOGOSU CIKIYOR @antique YINE BI ACIKLAMA PLS

• GUZEL ARASTIRMA TEBRIKLER
  • superpatch i indiren varmı
  • Ya o değil de şu logo isim olayını antique bize bi açıklasa süper olacak ama şu anda buralarda değil herhalde neyse gelir inş.
  • Ne yaptıysam seyircilerin çözünürlüğünü arttıramadım bu yüzden oyunu sildim oynamıyorum.

Fifa 2007
  • quote:

Ya o değil de şu logo isim olayını antique bize bi açıklasa süper olacak ama şu anda buralarda değil herhalde neyse gelir inş.
    @antique bekliyorum umarim gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

1-ya bu futbolcu üstünde ismi yazıyor ya, onu nasıl yapıcaz? onun içinde mi yama gerekiyor?

2- TR süper lig patch çıktımı?

3-verilen cvplar için teşekkür ederim

• arkadaşlar her takıldıgınız konuyu bana sorarsanız olmaz ki.. ben her fırsatta yardım etmeye çalışıyorum zaten..
    sorunlarınıza çözüm buldugum anda ben zaten cevap veririm merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 30 Ocak 2007; 20:16:30 >
  • bu yamaların verildiği sayfaları araştırdım,
    skorboardda LOGO yerine TAKIM İSMİ çıkartma olayından bahsediliyor ancak uygulamada başarısız oluyorum..
    yani ben denedim ama beceremedim, belki bu konuda siz daha başarılı olabilirsiniz bilemiyorum,
    bu nedenle kaynak veriyorum, siz de araştırın

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=38916&highlight=scoreboards

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 30 Ocak 2007; 23:29:32 >
  • ya antique bazı sorularım var
    öncelikle master lig nedir
    özelliklerinde fifa gibi devamlılık mesela 2020 li yıllara dogur gidiş varmı?
    +oyuncularda ilerleme gerileme oluyormu

ve patch
    patchlar nasıl calısıyor
    bi turkiye super lig yaması aldım bi turlu bercemedim napcam
    yardım???????
  • Superpatch çıkmış, 2,02 gb

kaynak:
    soccercenter.net
  • arkadaslar bi yardım
    bu patch ler nedir nasıl kurulur
    bilmiyorum kafayı yicem
  • dkz de her hangi bir patch uygularken 2 yöntem vardır.biri ya hazır patch dosyası olur çift tıklarsın sonra apply patch in folder deyip pes6\dat klasorunu gösterirsin otomatik kaydeder.ikinci yontem ise importlama yani örneğin 0text dosyasını açtın ve içindeki sadece unknow200 ve unknow205 arasındaki dosyaları yenileriyle değiştirmek için yalnız onları secip import tusuna basarsın oradanda patch klasorunde o dosyalara karsılık gelen AYNI İSİMLİ dosyaları gösterirsin.o onların yer değişimini yapar.
  • benim dkz ispanyolca:)
    napıcam bana goruntulu gosterirsen sevinirim
    su acıklmalar goruntulu olsun lütfen....

lütfen lütfen
    apply patch folder ne
    :

• ya arkadaslar amblem olduda ekran kartı kaldırmadı
    512 ram ati radeon x300 series olmasına ragmen olmadı
    nasıl eski haline cevirilir
    oyle bi yol varmı
    yama olmadan onceki hale silemden oyunu nasıl ceiviririm lüten yardım...==)))((==?????????????????????
  • bu superpatch de kamera wide kamera değiştirilmişmi yada kamera ayarını değiştiren patch varmı

• evolution pathc'i indirmeye başlıyorum bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.