Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kıtserverı bı turlu yukleyeemıorm ya ınstall a basamıorm sılık gozukuo bu nası duzelr yardmcı olrmsnz
  • eskı msglara baktm orda anlatmslar keske onceden baksaydm en sonnda oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

dkz de her hangi bir patch uygularken 2 yöntem vardır.biri ya hazır patch dosyası olur çift tıklarsın sonra apply patch in folder deyip pes6\dat klasorunu gösterirsin otomatik kaydeder.ikinci yontem ise importlama yani örneğin 0text dosyasını açtın ve içindeki sadece unknow200 ve unknow205 arasındaki dosyaları yenileriyle değiştirmek için yalnız onları secip import tusuna basarsın oradanda patch klasorunde o dosyalara karsılık gelen AYNI İSİMLİ dosyaları gösterirsin.o onların yer değişimini yapar.
  • quote:

UEFA Champions League Patch - 0.8 - ALL IN ONE

çıkış tarihi :2006-11-20
    boyut :197.17 Mb
    gamingaccess.com ve pes italia tarafından patch lenmiştir.

BUNLAR SS LER
     Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

This is the first version ( 0.8 ) of our Gamingaccess UEFA Champions League Patch for Pro Evolution Soccer 6. All kits, 28 stadiums, more than 400 faces. There are certain things missing like banners, and more detailed rosters for a few teams ( AEK rosters missing yet ). Anyway all this stuff will be included in the update that we will be releasing this weekend that will upgrade the patch to version 1.0. The patch size is less than 200 MB. Less than 1 month since Pro Evolution Soccer 6 was released we are able to publish this patch with all UEFA CL Kits ( accurate numbers and fonts), amazing stadiums, a great number of faces ( without face server it is a hard work to assign such number of faces). It´s a great patch that you will sure enjoy and that you will the chance to update it this weekend and during the following weeks.

LİNK :http://files.filefront.com/UEFACL+PATCH+6+BUILD10/;6218639;;/fileinfo.html

ben bu patchı yukledm de hıc bı deısklık olmadı yapabılen bırısı nası yapıldıını anlatabılırmı

• Çok güzel bir Türkiye Süper Ligi option dosyası. Şu zamana kadar ki option dosyaları içinde, futbolcuların güçleri ve yüzleri en iyi yapılmış option dosyası bence (Gerçi gene de biraz abartılmış ama o kadar da olur özellikle fb güçlü olmuş ama neyse )

http://rapidshare.com/files/14533987/KONAMI-WIN32PES6OPT

ALINTIDIR :http://www.pesturkey.net/forums/showthread.php?t=1275

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 4 Şubat 2007; 13:13:58 >

• pes6 da turkce option yapacam da oyunu degiştirrimi
    kaldırmamazlık edermi
    bende scorbord kaldırmadı ekran kartı acaba bi sorun olurmu?
    yardım edermisin bjkkkkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: amator_foto_7

pes6 da turkce option yapacam da oyunu degiştirrimi
    kaldırmamazlık edermi
    bende scorbord kaldırmadı ekran kartı acaba bi sorun olurmu?
    yardım edermisin bjkkkkkk

Sorunu anlayamadım
  • newscorbord yaması varya

onu kaldrımadı daha dogrusu oyunda sorun yok ama bordun olması gereke yerde beyazlık var anladınmı
    nasıl cozecez?
  • quote:

newscorbord yaması varya

onu kaldrımadı daha dogrusu oyunda sorun yok ama bordun olması gereke yerde beyazlık var anladınmı
    nasıl cozecez?

Valla oyunu yeniden kurman lazım herhalde ya da kitserver falan kullanmak gerek, bilemeyeceğim. Ben de orjinal hiç patch yüklenmemiş bir oyuna option file ekleyip oynuyorum
  • master lig ne kadar suruyor birde çim yamasını nerden indirebilirim artı aynı sorun olurmu

çim yaması patchi sorun yaratırmı ekran kartına falan
    ne dersin
  • quote:

master lig ne kadar suruyor birde çim yamasını nerden indirebilirim artı aynı sorun olurmu

çim yaması patchi sorun yaratırmı ekran kartına falan
    ne dersin

Stadyum Çim Yaması

Kurulum: Çim yamasını 0_text.afs dosyasını DKZ programı ile açın edit-import-import all files dedikten sonra dosyaların buluduğu klasoru gösterin
    import işlemi bitince ok deyip oyuna girin çimler hazır

http://rapidshare.com/files/909255/Rasen.rar.html

******=rapid share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Şubat 2007; 22:43:07 >

• arkadaslar bu ketsever delirticek beni oyuna giryomm ama forma ve stad secemiyorum
    1 ve 2 basiyorum arada seciyor
  • quote:

newscorbord yaması varya

nasıl cozecez?

skorbordu 15.sayfadaki tekrar yükle.düzelir bendede oldu.tanımıyor bazen.
  • quote:

arkadaslar bu ketsever delirticek beni oyuna giryomm ama forma ve stad secemiyorum

formaları kıtservere yüklememişsin.bazı takımları yüklemişsin.hep aynı takımların formasını seçiyorsun dimi.formaların mapi var onu yükle düzenle falan.özellikle bundesligada (veya yüklediysen tsl) karışıklık oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: prilman

quote:

arkadaslar bu ketsever delirticek beni oyuna giryomm ama forma ve stad secemiyorum

formaları kıtservere yüklememişsin.bazı takımları yüklemişsin.hep aynı takımların formasını seçiyorsun dimi.formaların mapi var onu yükle düzenle falan.özellikle bundesligada (veya yüklediysen tsl) karışıklık oluyor.
    ehehe haklisin formaliri yuklememisim

edit:formalari nerden bulucam

• quote:

Orjinalden alıntı: prilman

quote:

newscorbord yaması varya

nasıl cozecez?

skorbordu 15.sayfadaki tekrar yükle.düzelir bendede oldu.tanımıyor bazen.

bencede tekrar yukle
  • ya arkadaslar turkiye liginde kitserver dosyası eksik su 3 lü olanı indirsem ne olur sadece e-text o-text ve option file var
    yardım

ayrıca scorbord çim seyirci karlı hava gibi özellikleri pc kasmadan bozulmadan nasıl yapabilirimi?

yardım???????????????
  • bu map nasıl düzenleniyo ne olur yardım edin bende herşey yüklü gdb ye stadlar dağil ama 12ye falan bastığımda ekranda o forma top ve stad resimleri çıkmıyor oyundan soğudum ya
  • Şimdi eee
    Evo Patch mi Superpatch mi diye sorayım.

Evo patchi tek tek indirmesi zor geldiğinden ben şahsen Superpatch i tercih ettim
  • arkadaslar çim yamasıda scorbord yaması gibi beyazlıklar hatalar veriyor mu
    yardım edin
    sizce yapmalıyım
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.