Şimdi Ara

pro maçlarındaki benzer pickler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, geçen gün fnatic ve rng maçını izledim daha önce izlediğim maçlarda da aynı durum vardı. her maç aynı oyuncular aynı heroları seçiyor. diğer maçta zaten kaybetmişler bir sonraki maçta aynı heroları seçerek ne yapmaya çalışıyorlar? sürekli ayni heroların seçilmesinin nedeni heroların metada olması vs. mi yoksa oyuncunun heroyu çok iyi oynaması mı... mesela skarner alıyor level farkı yok altın farkı yok ama tfye girmeyi bırakın kaç tane tf oldu arkada bekledi mana bile harcamadı 4vs5 maç yapıyorlar gibi. lane aşamasında bi ulti kullanmak için adi herolar alıyorlar sonra eziliyorlar. adc ez almış ne tfde hasar verdi ne diger adc ile 1vs1 de hasar verdi direk tek yedi. madem bir sey yapamayacaksiniz neden ayni herolari aliyorsunuz yani mantiken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her karakter iş yapar aslında maksat altını olsun. snowball olunan bir oyunda skarner ölmez, ezreal çok fazla vurur eğer geriye düşersen bir iş yapamazlar. tüm şampiyonlar için böyledir. kasmış bir ezreal caitlyini 3 q ile keser, kasan bir caitlyn de 2 vuruşta ezreali keser. pro oyunlarında şu an tüm olay early gamede snowball olmaya bakıyor. msida hiçbir maçın döndüğüne denk gelmedim diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel maçlarda meta oldukça önemli oluyor, meta heroları üzerinden kompozisyon oluşturulmaya çalışılıyor.

Neden dersen; Lol'ün en üst düzey oyunları profesyonel maçlarda oynanıyor. Bizim aslında şampiyon havuzu dar dediğimiz oyuncular bile çoğu şampiyonu çok iyi oynuyorlar.

Burada artık ufak avantajlar, ufak farklar çok önemli bir noktaya geliyor. Bu yüzden meta şampiyonlarının sağladığı avantajı kullanmak istiyorlar. Çünkü oyunda bundan daha büyük bir avantaj yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.