Şimdi Ara

pro oyuncu mause 1231 tl yanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla 500 lira ucuz. Bence sicak firsat. Siyah renk aldim 1 tane. 4 taksit ile magazadan teslim olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 370 lira daha ucuz.

fırsat mı fırsat ama herkes tercih etmeyebilir fiyattan dolayı.

• Gittim aldim magazadan simdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse yi indirimle 258tl ye aldim o bile Mouse için fazla geldi. Oyun için değil tamamen indirimli diye aldığım dan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G700 almıştım 7 sene önce halen canavar gibi. 2 günde şarjı bitiyo.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gerçek pro kablosuz mouse kullanmaz hocam sıcak fırsat değil.

• benim esporcu arkadaşım var 100 liralık a4 tech kullanıyor  şaka bi yana herkesin zevki ve elinin yatkınlığı farklıdır. Misal bana g502'den başka ne varsa işe yaramaz.

• yannispapapetru Y kullanıcısına yanıt

Micro USB olmasının dezavantajı nedir hocam? Aydınlatır mısın bizleri? Şarj süresi vs. mi açıklayacaksın merak ettim.

Oyuncu ekipmanlarının neredeyse bir çoğunda halen micro usb kullanılıyor, şarj ve bağlantı amacıyla. Mesela bende Sennheiser Epos GSP 670 var. Firmanın amiral gemisi oyuncu ekipmanı olarak Almanlar üretmiş.

Şimdi bu ürün de çöp oluyor haliyle doğru mu?

Neyse idrar yarışından öteye geçmiyor bu tartışmalar.

Mouseu dün aldığımı söylemiştim. Uzun yılların FPS oyuncusu olarak (son seviye rekabetçi birisiyim) izlenimlerim ;

Bugüne kadar kullandığım en hafif mouse (elimden son 30 yılda sayısız markanın, sayısız modeli geçti, toplu, topsuz, optik, lazer vb.)

Bu hafiflik mouseun sanki hiç var olmadığını gibi bir tanımlamayla anlatılabilir

Malzeme kalitesini pek beğenmedim tabi bunun nedeni ağırlığın düşürülmesi yönündeki tasarıma bağlıyorum

Mouse orta scroll kısmı kaliteli, ona denecek hiç bir söz yok

Wireless bağlantıda uzun süre delay yaşamadım. Asus Rog Pugio 2 almıştım forumdaki fırsattan. Pugio ile FPS oyunu oynamak neredeyse imkansız. Delay, latency ve atlamalar yüzünden. Logitech'de bu sorunlar %99.9 oranında yaşanmadı. Sadece uzun süre kullanım sonrasında bir noktada mouseun atlama yaptığını hissettim. Bu el açımdan kaynaklı da olabilir, emin değilim.

Şarj süresi gayet başarılı.

Ağırlık artırma imkanım olmasını isterdim şahsen. Zira Rival 300-300s gibi mouselar kullanıyordum en son. Oldukça ağır ve büyük bir mousedan geçiş yaptım.

Tıklama konusunda sorun yaşamadım, alışma süresine ihtiyaç duymadım.

El pozisyonu açısından önemli bir sorun yaşamadım, hemen alıştım.

Kablosuz kullanmanın avantajlarını da gördüm diyebilirim.

Sonuç olarak, bu mouse piyasada rekabetçi yapısıyla ön plana çıkıyor. 1230 lira eder mi? Delay yaşatmaması, sıklıkla atlamaması gibi özellikler ön plana çıkarıyor.

Gözümde 1230 lira bir mousea verilmez, bu bir gerçek. Ancak Türkiyede ne ucuz ki, bu ucuz olsun?

Parası olana güzel cihaz. Parası olmayana da çene yaptırır.

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

hocam 400 ips 40g nasıl bir hıza tekabul ediyor farkındasınız değil mi? ben kendi yaptığım testler sonucu, düşük dpi kullanmama rağmen gerçek olamayacak kadar hızlı flick ve sağa sola savurmalarım sonucu dahi 200 ips hızı geçemedim.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt

Anlatmak istediğim: Aynı spec'de veya daha iyi donanıma sahip fareler varken neredeyse yarı fiyatına alınabiliyorken bu gibi over-price ürünlere para harcamayın. ( sen mevzuyu farklı anlamışsın )

Bir kaç marka model yazar mısınız hocam?

Yani evet, ama zaten ürünün hafifliği burada kendisini öne çıkaran husus. Benim bildiğim kadarıyla 70li gramlarda dahi kablosuz oyuncu faresi yok.

Dremel ile fareyi deşerim modlarım diyen G305 alsın geçsin, sanmıyorum ki GPX'ten daha kötü olsun performans açısından.

• @Kerros

Marka model yazmaya gerek yok eminim çok'da iyi biliyorsundur ama yazayım

Viper ultimate CP editon

ROG keris

TR'de hangi ara nekadara satılıyor ufak bir araştırmayla ögrenirsin

veya GPX fiyatına pwnage symm2 alıp geçersin en azından paranın karşılığında extrem seviyede özelleştirme sunuyor (debounce dahil)

@Mr. Decent

Şimdi ne desem bir şeyler öne süreceksin gibi o yüzden çok irdelemeye gerek yok. sıcak fırsatlar konusundayız herkes 10-15 gram hafif diye aynı donanıma extra bir fare parası ödemek yerine 3/1 fiyatına alıp modlayadabilir.

• ben anlamam tekniğinden falan ama g305 mouse ne zaman overwwatch'a girsem 800 dpi'a düşürüyordu yani 16k bilmem ne şeklinde oynanmıyor demek ki.yukarıda demişler thrust marka mouse ile birinci olmuş adam e düşüktür tabi dpi'si bilmeden en güzelini yapmış.donanım size daha iyi oynatmaz ama donanımdan da darboğaz yenmez.forumdan bir arkadaş 12ms monitörle en üst rütbedeydi cs go'da biz bi de deli pingle oynuyoruz.g305'i söktüm ben dün çünkü tasarım fakiri adamlar tam baş parmağın üzerine tuş koymuşlar basıp duruyorum o da melee tuşu basınca sen el kol sallarken indiriyor adamlar overwatchta.zaten onu da forumdan bir arkadaş kablosuz dene abi dedi diye almıştım batsın kablosuzu g502'yi geri çıkardım oh dedim.kablosuz dediğin ofiste kullanılır.

Razer Viper Ultimate bu mouse ile benzer özelliklere sahip tek önerin ve fiyatı zaten 1200 dolayında en ucuz.

Asus Rog Keris demişsiniz, evet fiyat olarak uygun. 0.5-1ms latency tıklama farkı var. ROG'un yazılımı evlere şenlik. Pugio'dan sonra tövbe ettim, hem asusa, hem yazılımlarına. Atlama vs. denemek gerekiyor. 1000 dolaylarında. Tabi dolar kurunu dikkate almamış olabilirsiniz, hala 700 dolayında sanmanız normal.

Kısaca bu mouse ile önerilerinizden sadece Razer Ultimate benzer ve fiyatları aynı. Bence öyle ahım şahım fark fiyat farkı olan bir öneriniz yok hocam.

• Ben normal g pro, g pro superlight, viper ultimate ve prime wireless kullandım. Piyasadaki kablolu olarakta çoğu iyi mouseyi kullandım.

Bu mouse kadar tepkimesi doğal ve hızlı bir fareyi daha görmedim. Düz g proda buna dahil. O yüzden viper ultimate falan bu mousenin rakibi değil benim gözümde.

g305 mesela hero sensor olarak geçiyor işin özünde fakat hissiyat olarak sensörü bu fareye yakın bile değil. aynı sensör lafı sözde bence bu mouse başka.

• Ürün tavsiyesi değil sırf istedin diye yazıyorum. Viper ulti. daha iyi Keris'de GPXSL klasmanında bir fare click latency 'i switch değiştirip düşürülebilir değerler hata payına yakın.

Viper Ultimate'i 2 aydır 800'den satılıyor itopya'da stok kalmamış ara ara kontrol et düşürürsün. Keris'te 550-700 arasına bulunabiliyor Pugio kullanıp yazılım kötü fare takılıyor demişsin her üründe aynı PCB ve aynı component'ler kullanılmıyor RGB aydınlatma açıkken wifi stabilesi bozulan fareler bile var. amac uygun fiyata düzgün bir fare akmaksa gönül rahatlığıyla alınabilir tek olumsuz yönü büyük ele uygun olmaması.

• Razer Orochi V2 de düşünülebilir bunun yarı fiyatına

• tekrardan 1189 tl mediamarktta,

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.