media markt LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-g-pro-x-superlight-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-1217539.htmlrenk takıntısı olmayanlar için çok uygun fiyat bana sorarsan bu mause çok pahalı ama e spor oyuncuları pro oyunculara hitap eden mause olduğundan hatırı sayılır indirim kaçırmasınlar |
pro oyuncu mause 1231 tl yanıyor
-
-
123 lira sandım 🥲
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dolar 1 tl olursa dediğinde olabilir
-
gördüğüm kadarıyla ışıklı ve mousepad üzerinden kablosuz şarj oluyor, var mı başka bişey ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bildiğim özellik çıktığında dünyanın en hafif mause olanı idi ama usb kablou ile şarz olur
-
Pandemi, stok sıkıntısı derken Over Price olmuş bir fare. 400IPS 40G Kablosuz Pixart 3335 dengi bir donanım var. DPI düzeyine aldanmayın 25K yazmasına rağmen hassas DPI ayarı yapamıyorsunuz.
-
asıl olay E-sporcuların hepsini izleyenler aha bak bunlar bunu kullanıyor diyor gidip alıyor o yüzden bencede.
-
1200kusur olan hiç bir mAuse sıcak firsat olamaz kusura bakmayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eger tek başına aya çıkıyorsa olabilir
-
1650 küsür liraya almıştım daha 1 ay olmadı. 1 tane daha alayım yedek dursun zararı azaltalım :D
-
benim oğlan e sporcu 6 ayda bir mause yeniliyor en son bu mausede kaldı ilk aldığım 7 ay önce 1423 tl 2 ay .aldığım 1550 tl şuan en dip fiyat 1600 tl olan ürüne -330 tl nasıl sıcak fırsat demiyorsun anlamıyorum başta yazmışım bende bu paraları vermem bir mauseye ama çocuk oyundan kazanınca en iyi ekipmana en iyi fiyatı kuzu kuzu verirsin arkadaş bende ihtiyacı olan arkadaşlar faydalansın bu fiyatların uçtuğu dönemde alacak olanların cebine indirim katkısı olsun sende bu sıcak fırsat olmaz diyerek sıcak fırsatta yayınlamayalım indirimden haberdar olacakların önüne set çekmiş oluyorsun
-
Siyahı da aynı fiyatta satıştaydı. Aldım bir tane.
Fiyat geyiği yapanlar boş yapıyor. Son bir yildaki
en dusuk fiyat.
Halloween-christmas kutlamadığımızdan pek sıcak değil.
-
uzun yıllar rusyada css oynadım counter strike source.
baya bir kasarak 30bin kişilik serverda 1 haftalıgına da olsa 2. sıraya yerleşmiştim.
Türk bayrağı ile ))
razer abycuss kullanıyordum.
devamında cok daha hantal ve pahal ıolan razer imperia mı neydi onu aldım berbat idi,
ÇOK GÖRECELİ !
açık ara ve uzun süre 1. olan elemana sordum , sıradan Trust marka bir mouse kullanıyorum dedi model adı bile aklında degildi..
PROOO gamer diye başlık görünec bilin istedim.
-
En iyi donanımı alsanda farketmiyor. Hatta çoğu e-sporcunun berbat bir pc ile düşük fps ile başladığını, kademe kademe yükselttiğini duymuştum aimlerinin. Biz insanlar sanki e sporcuymuşuz gibi mouse sensörüne vs bakıyoruz aslında boş masraf işte :) Rekabetçi oyuncularda fark getirecek tek donanım monitör yenileme hızı ve gecikmedir. Diğerleri orta düzey olabilir.
-
Aylar önce çıkmış ve hala dalga geçer gibi üzerinde micro usb giris bulunan mouse'a hangi kafayla 1200 lira veriyo bunlar anlamiyorum. Sıcak firsat yazmislar bide :D pazar pazar güldünüz vallahi ya. 900 liraya alma sansim vardi 3 5 ay once o parayi etmeyecegini bildigim icin almadim. Ne diyim ki alana hayirli olsun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
parası yetmediği için mantığı da yetmiyor. sıcak fırsat, sıcak fırsattir.
mouse olsa alrdm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde mantığım yetmiyor.
Biraz dolar ateşlede mantığımız açılsın
-
gayet iyi fırsat, kedi ciğer durumu seziyorum. hep aynı hikaye.
ortalaması 1500-1600 lira.
amazon en düşük fiyat 129 euro
amazon.frLogitech G PRO X SUPERLIGHT Souris Gaming sans Fil, Capteur Gaming HERO 25K, 25 600 PPP, Ultra-Léger avec 63g, 5 Boutons Programmables, Batterie Longue Durée, PC/Mac - Noirehttps://www.amazon.fr/dp/B07W4DHKTD?tag=haggle-web-fr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 31 Ekim 2021; 19:40:7 >
1200kusur olan hiç bir mAuse sıcak firsat olamaz kusura bakmayin
|
123 lira sandım 🥲
|
dolar 1 tl olursa dediğinde olabilir |
uzun yıllar rusyada css oynadım counter strike source. baya bir kasarak 30bin kişilik serverda 1 haftalıgına da olsa 2. sıraya yerleşmiştim. Türk bayrağı ile )) razer abycuss kullanıyordum. devamında cok daha hantal ve pahal ıolan razer imperia mı neydi onu aldım berbat idi, ÇOK GÖRECELİ ! açık ara ve uzun süre 1. olan elemana sordum , sıradan Trust marka bir mouse kullanıyorum dedi model adı bile aklında degildi.. PROOO gamer diye başlık görünec bilin istedim. |
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- msi shout out
- ofis koltuğu önerisi
- phanteks t30
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X