|
Windows Pro VL ve Windows VL: Bilmeniz Gerekenler
Windows Pro VL ve Windows VL, Microsoft Windows işletim sisteminin özel sürümleridir. "VL", "Lisans Hacmi" anlamına gelir ve bu sürümler, çok sayıda cihazda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Windows 7 Professional VL Nedir?
Windows 7 Professional VL, Windows 7 işletim sisteminin lisans hacmi sürümüdür. Kuruluşların ve şirketlerin çok sayıda bilgisayara Windows 7 yüklemeleri için kullanılır. Windows 7 Professional'ın tüm özelliklerini içerir ancak ek özelliklerle birlikte gelir.
Windows 10 Pro VL Nedir?
Windows 10 Pro VL, Windows 10 işletim sisteminin lisans hacmi sürümüdür. Kuruluşların ve şirketlerin çok sayıda bilgisayara Windows 10 yüklemeleri için kullanılır. Windows 10 Pro'nun tüm özelliklerini içerir ancak ek özelliklerle birlikte gelir.
Windows 11 Pro VL Nedir?
Windows 11 Pro VL, Windows 11 işletim sisteminin lisans hacmi sürümüdür. Kuruluşların ve şirketlerin çok sayıda bilgisayara Windows 11 yüklemeleri için kullanılır. Windows 11 Pro'nun tüm özelliklerini içerir ancak ek özelliklerle birlikte gelir.
VL Sürüm Nedir?
VL sürüm, çok sayıda cihazda kullanılmak üzere tasarlanmış bir Windows işletim sistemi sürümüdür. Kuruluşların ve şirketlerin yazılım lisanslama maliyetlerini düşürmelerine ve yazılım yönetimini kolaylaştırmalarına yardımcı olur.
Windows VL Nedir?
Windows VL, Microsoft Windows işletim sisteminin lisans hacmi sürümüdür. Kuruluşların ve şirketlerin çok sayıda bilgisayara Windows yüklemeleri için kullanılır. Windows'un tüm özelliklerini içerir ancak ek özelliklerle birlikte gelir.
Kuruluşunuz veya şirketiniz çok sayıda bilgisayara Windows yüklemeyi planlıyorsa, Windows Pro VL veya Windows VL sürümlerini düşünmek isteyebilirsiniz. Bu sürümler, yazılım lisanslama maliyetlerini düşürmenize ve yazılım yönetimini kolaylaştırmanıza yardımcı olabilir.