Şimdi Ara

Pro2000 Kasa Kapağı PlexiGlass Modifikasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapım Aşamasında Modifikasyon Devam Ediyor.

• fanı iceriye alırsan daha iyi performans veriri ve daha yi bi görüntü olur onun dısında kasada da plexide yapılıcak isler var
  • alamam çünkü içeride zalman 11 cmlik bakır soğutucu var. ayrıca plekside daha ne gibi işler var.
    cpu boşta 23 %70 yükte 38 derece
    sistemin genel ısısı 20 ile 35 arası
  • kardeş sana tavsiyem fanı full çıkar yoksa görüntü iyi değil bu şekilde birde ufak dipnot benimde yanda 20 cm fan vardı pleksi yaptım kasanın yanını fan yok şuan fan varken işlemci 39 40 arası idi şimdi boşta 35 33 arası gidip geliyor her parçadan 2 3 derece düşmüş durumda bende şaşdım bu duruma . bi dene faydası yoksa çıkar bence.

birde kasa içini siyaha boyarsan daha iyi bir görünüm oluşur diye düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5mhmtr7 -- 13 Ağustos 2011; 3:13:38 >
  • Onuda Denedim 20 lik olanı sökünce alt sıcaklık 35 civarında yüke binince 50 yi buluyor.
    onu takmamın esas nedeni ekran kartını soğutmak, ekran kartına fan takacak alan yok. kendi fanıda yetmiyor. önceden ekran kartı 90 nı buluyordu şimdi normal yükte 30 civarı oyunlarda vs 55 i geçmiyor.
  • Ama Boya Konusunu Bende Düşünüyorum Siyah, Fosforlu Yeşil veya Turuncu Renklerinden biri olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.