sorunm bilgisayari acinca monitore goruntu gitmior (yesil isigi bile acilmior) ve kalvye islermior (isiklar yanik ama num lock`a fln bastigimda isigi yanmior). ilk tahminim kasadaki monitor,klavye,mouse girisine guc gitmemesiydi. psu nun icini actim ve oraya giden kablonun girislerindeki pislikleri temizledim biraz oynattim ve daha sonrada anakartn ustundeki yerinden cikarp tekrar taktim,makinayi tekrar calistirdim bu sefer hersey yolundaydi.1-2 dk gecti monitordeki goruntu birden sari oldu tekrar kalvye fln islemedi.kapatip tekrar actim yine basa dondu. benm tahminim ilk basta dedigim gibi psudan monitor klavyemouse girisine guc gitmior olmasi ama ne yapsam cozemedim. sizce bunun sebebi ne ve ne yapmaliyim yardimci olrsaniz sewinirim simdiden tesekkurler !
Psu da donanımsal -umarım değildir- bir sorun olabilir..Eğer garantili bir ürün ise servise yollamanızı öneririm..
garantiye gonderme gibi bi sansim yok urunu alali 3-4 sene fln oldu. hadi arkadaslar biraz daha ilgi gosterirseniz sevinirim.
Psu tam güç sağlayamıyor olabilir.Daha fazla ciddi sorunlara yol açmamak için farklı bir psu ile dene.Sorun devam ederse farklı parçalarda aramak gerekir ama ilk etapta psu ile ilgili sanırım.
ilk olarak yeni bi psu dene ama sorun ondan da değilse büyük ihtimal anakartın arızalı
bi yere gec kalmistim ewden bian once cikmam lazmdi onn icin bilgisayari kapamadan direk fisini cektm ole ciktm bunun icin anakarttan kuskulaniodm ama biraz ugrastiktan sonra tekrar calisti sonra yine bozldu bunun icinde psu dan kuskulaniorm. baska bi psu bulup denemek zor ama ugrasicam bi onu denicem. baska bi cozum dusunen warsa yazarsa sewinirim saoln.
baska bir psu ile denedim sorun anakartta monitor klavye mouse un baglandigi yern ordaki guc kablosunun takldigi yerdeymis. bilgisayari tekrar calistirmak icin illa anakartimi deistiricem yoksa bu sorun cozulebilirmi ?