Şimdi Ara

Problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben problem sorularini cozuyorum fakat cok zamanimi aliyor.. Sinavda nasi yetisecek bunlar kara kara dusunuyorum, sorulara bi bakiyorum, hani su yoldan yapsam kisa surermis de diyemiyorum her turlu sure yiyecek o sorular belli yani. Bu konuda taktik verebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• zamanın varsa:
    aktif problemler
    bilgi sarmal problemler
    endemik problemler

zamanın yoksa aktif ve bs yeterli olur.

bs'in ortalarına geldiğinde 1 kolay-orta, 1 orta seviyede branş denemeleri çözmeye başlayabilirsin.

bundan sonrası orta üstü seviyesinde bolca branş denemesi çözmeye bakıyor. deneme çözdükçe çokça problem sorusu görmüş olacaksın, yorum yapma gücün gelişecek ve şu anda yaşadığın donukluk yok olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 22 Ocak 2022; 18:36:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Endemik ve metin problem fasikülleri yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam problemlere direkt fasikül alıp çözmeye başlamadan önce bence ardışık sayı toplamları, denklem çözme ve oran orantıyı(özellikle bunu) suyunu sıkana kadar öğrenip başlasanız daha mantıklı olur. Daha sonra ise duruma göre gerekirse 1 tane fasikül alarak ya da elinizdeki soru bankalarından çözüp branş denemelerine geçebilirsiniz. Şu saatten sonra şahsıma göre problemler de 2-3 tane fasikül çözmek gereksiz zaman kaybı olur. Unutmayın geçen sene ilk 300 TYT matematik net ortalaması 34.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    donma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Problem çözebilmek
    4 hafta önce açıldı
    problem paragraf rutin?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.