Şimdi Ara

problemler kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce başlangıç için hangi kaynağı almalıyım ? çap problemler fasikülünü veya problemlerin ilacını düşünüyorum bunlar güzel midir ? ya da sizin önereceğiniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi it -- 27 Ağustos 2022; 22:58:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Problemler için Kaynak ve Fasikül Önerileri

Herkes hayatında çeşitli sorunlarla karşılaşır. Bu problemleri çözmek için çeşitli kaynaklara ve fasiküllere başvurabilirsin.

Problemler Kaynak Önerisi

• Çevrimiçi Forumlar ve Topluluklar: Aynı sorunları yaşayan kişilerle bağlantı kurarak çözüm önerileri alabilirsin.
    • Kitaplar ve Makaleler: Problemlerine yönelik kapsamlı bilgiler sağlayan kitaplar ve makaleler okuyabilirsin.
    • Profesyonel Danışmanlık: Terapistler, danışmanlar ve koçlar, problemlerini anlama ve çözme konusunda rehberlik ve destek sağlayabilir.
    • Yardım Grupları: Benzer sorunları yaşayan kişilerle tanışarak destek ve paylaşım sağlayabilirsin.

Problemler Fasikül Önerisi

• Problem Çözme Teknikleri Fasikülleri: Farklı problem çözme yaklaşımlarını ve tekniklerini öğrenmek için bu fasiküllerden yararlanabilirsin.
    • Stres ve Kaygı Yönetimi Fasikülleri: Bu fasiküller, stres ve kaygı ile başa çıkma mekanizmalarını geliştirmene yardımcı olabilir.
    • İlişki Problemleri Fasikülleri: İlişkilerindeki sorunları çözmek için bu fasiküller yardımcı olabilir.
    • Maddi Sıkıntılar Fasikülleri: Bu fasiküller, finansal sorunları yönetmek ve çözmek için pratik öneriler sunar.

Problemlerini çözmek için doğru kaynakları ve fasikülleri bulmak, daha etkili çözümler bulmanı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up

• İlk kitap olarak çap aldığımda beni acayip sıkmıştı bilgi sarmal alabilirsin ben ilk kitap olarak kullandım bana çok şey kattı

• bs-3d-Apotemi problem fasikülü(uğraşmayı seversen)
  • Orijinal...
  • TombalacıColombo kullanıcısına yanıt
    (fasikul degil direk soru bankasi 10 tane fasikul cozecegine tek kitap bu...)
  • başlangıç için çap problemleri öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    GEOMETRİ KAYNAK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TombalacıColombo kullanıcısına yanıt
    Bence de fasikül yerine sb çöz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.