Şimdi Ara

ProBux ile Para Kazanmak Resimli Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ProBux ile ilgili bir konu yok galiba forumda, bu yüzden açtım bu konuyu aslında zor bir şey yok. Ama yine de yardımcı olabilir size... ProBux, size sunduğu reklamlara tıklayarak para kazanmanızı sağlayan web sitesidir. Ayrıca kazandığınız paralarla referans satın alarak referansların sizin yerinize tıklamasını sağlayabilirsiniz (mesela 0.6 dolar karşılığı 3 referans). Aynı şekilde referans kodunuz ile siteye çektiğiniz üyeler aracılığıyla bonus kazanabilirsiniz. (Çektiğiniz üyelerden bir şey eksilmez ama size bonus gelir.) Ayrıyeten sitede reklam verme seçeneği de vardır.

Sitede Türkçe dil seçeneği yok ama İngilizce bilmeseniz bile kolaylıkla kullanabileceğiniz bir yapıya sahip. Aşağıda anasayfasını gösteren bir ekran görüntüsü var:

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.
    Yukarıdaki "Register" butonuna tıklayarak kolaylıkla kaydolabilirsiniz. "Username", "Password" "Your email address" ve "Birth year" yazan kısımları doldurup e-mail aktivasyonunu yaparak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bunları yaptıysanız "My Account"a tıklayarak aşağıdaki görüntüdeki yere geliniz.

Yukarıdaki resimde gayet ayrıntılı bir şekilde anlatım vardır. Ayrıca bu site aracılığıyla reklam da verebilirsiniz.

Neyse, hemen bir örnek olarak reklama tıklayıp ne yapmamız gerektiğini göstereyim. Öncelikle yukarıdaki "View Ads"a tıklayın. Karşınıza aşağıdaki gibi seçeneklerin olduğu kısım gelecektir.

Reklamlardan birine tıklayınca aşağıdaki gibi yeni bir sekme açılacak. Buradaki sürenin dolmasını bekliyoruz, bittiğinde paranızın hesaba yatırıldığına dair bir mesaj alacaksınız.

Aynen şu şekilde:

Bu kadar arkadaşlar. İşin püf noktası referans satın almak ve referans çekmek. Satın aldığınız referanslar bottur sizin yerinize tıklar. Çektiğiniz referanslar sizin isminizi vererek kaydolan üyelerdir. Onların tıkladığı her reklamdan siz de bir şey kazanırsınız. Ama ondan bir şey eksilmez. En yukarıdaki site linki benim referans linkimdir. Onunla kaydolursanız memnun olurum, o şekilde kaydolmak istemezseniz adresin sonundaki "?r=pepean" kısmını silip sayfayı yenilemeniz yeterlidir. Kolay gelsin...

• uğraşmışın epey ama probux battı be birader.. ödeme yapmayacaklar bir daha
  • @emre_ozcn Kaynak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.