Şimdi Ara

PRODÜKSİYON SİSTEM TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vs239hv-full-hd-hdmi-ips-monitor.html?srt=UP#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vx229h-full-hd-hdmi-ips-monitor.html?srt=UP#ozellikler

Yaptığınız iş için tepki süresinden ziyade renklerin doğruluğu önemli olduğu için IPS yada PLS panel almak doğru olur.

Buda kendi kullandığım PLS panel monitörüm. Memnunum monitörden...
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-236-ls24e390hluf-4-ms-hdmi-pls-monitor.html?srt=UP

• Dean13 kullanıcısına yanıt
    Kaplama yapıcak mı yapıcaksa neyle yapıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • black modern kullanıcısına yanıt
    Gtx960 4GB 128bit kaplama yapmaz mı kardeşm. Çok bilgim yok, benim bildiğim çoklu ortam işlerinde üstdüzey ekrankartına ihtiyaç yok.
    Yok hayır. Tasarım derken Ps ve Ai kullanılacak. Bir de video düzenleme programları.
  • Tabiki 960 da yapar ama hem daha yavaş hemde daha kalitesiz yapar deadpoolda sanırım nvidia m6000 kullanılmıştı ordan hesaplayın yani farkı.

Sizin bir tavsiyeniz var mı çok da yüksek fiyatlı olmamak kaydıyla?
  • turkosoft kullanıcısına yanıt
    siz minimum 2gb demişsiniz, 4gb lik gtx960 koydum. photoshop ve adobe illustrator en fazla ne istesinki :)
    Aynen, haklısınız. Bu arada sistemin önemli kısmı halloldu. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Dean13 size de ayrıca teşekkür ederim. Çok büyük bir sıkıntıdan kurtardınız bizi.
    Bundan sonrası mali işlerden onay almaya kaldı.
  • R9 390 gtx 970 tadında bişeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 18 Şubat 2016; 21:24:48 >
    Kabul ettirebilirsem olabilir. Teşekkürler.
    Fiyatlarını verdiğim yer teknobiyotik bu arada.
    Oraya daha önceden de bakmıştım. Güvenilir bir satıcı mıdır? Bir bilginiz var mı?
    teknobiyotik gibi sitemi var.

teknobiyotik
    sinerji.gen.tr
    inventus
    bilisimport
    novabilgisayar

bunlardan gönül rahatlığıyla alabilirsin. hatta vatandan almanı tavsiye etmiyorum. çok kazık fiyatları olabiliyor. Forumda zaten çoğu kişi teknobiyotik yada sinerjiden link verir.
    Sistem toplama ile ilgili pek bir bilgim yok. İlk defa uğraştığım için yabancıyım biraz piyasaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkosoft

Sistem toplama ile ilgili pek bir bilgim yok. İlk defa uğraştığım için yabancıyım biraz piyasaya.

Hocam After Effect dedin mi ortalık çok karışıyor diğer dediğin programlara fazla bile.Bende pek bu konuda bilgi sahibi değilim ama After Effect Cuda desteki Nvidia gpularda daha başarılı ve gtx780 gibi biti yüksek kartlar daha başarılı diye biliyorum bunu iyice sorup soruşturup alman tavsiyemdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad selamlar

Bende bu sistemi ses stüdyosu için alabilor miyim acaba? Oyun arada oynarım fakat uzun zamandan beri düşünüyorum

• qaanx kullanıcısına yanıt
    Nvidia sitesinden baktığımà göre tercih ettiğimiz kartlar cuda desteği sağlıyor. Yine de tekrar araştıracağım. Uyarı için teşekkürler.

• sabuncu S kullanıcısına yanıt
    Ses prodüksiyonu için sistemler farklı oluyor diye biliyorum. Özellikle ses kartları kısmı biraz karışık. Detaylı bir bilgim olmadığı için sizi yanıltmak istemem. Bu konu üzerine birçok forum var. Oralara bakmanız daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkosoft -- 19 Şubat 2016; 13:31:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.