Şimdi Ara

Profesyonel bir oyuncu mu, Zevk tutkunu bir oyuncu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

binlerce kişinin önünde oynamak ayrı bir zevktir heralde orda yaptığın tek bir iyi hareket hafızalara kazınır evde bitek oyunundakiler görür ne işime yarar

aynı zamanda tek bir hareketin seni herkesten soğutur. önemli olmak o sorumluluğu kaldırabilecek olmak.
  • Best Dari in Tr kullanıcısına yanıt
    Türkiye de e spor baya baya ön planda ve gelişiyor, şu noktadan sonra iyi oynayan ve ailesinden destek alabilen birisi şansını kaçırmasın derim. Çilingir olup güzel oynasanız Türk takımlarından teklif gelir, Türkiye Şampiyonası'ndan başlarsınız gerisinde önünüz açık zaten ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger lolden para kazanabiliyorsaniz mesela pro oyuncu olup turnuva kazanarak ya da yayin yaparak bu parayi egitime harcayin derim daha onceki yazilardada soylendigi gibi bu ise bel baglamayin biraz gercekci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Türkiye de e spor baya baya ön planda ve gelişiyor, şu noktadan sonra iyi oynayan ve ailesinden destek alabilen birisi şansını kaçırmasın derim. Çilingir olup güzel oynasanız Türk takımlarından teklif gelir, Türkiye Şampiyonası'ndan başlarsınız gerisinde önünüz açık zaten ^^

Dünya şampiyonasında gördük Türk takımını
  • lol eğlence için oynanır, lol'den de para kazanılmaz

iyi forumlar
  • Elemanlar iyi oynamadı ki, hiç kazanmayı denemediler bile. Ben dedim ya siz takımı düşünmeyin kendiniz iyi oynayın biri sizi illa farkeder hiç belli olmaz bu işler, nasıl sporda Arda Turan büyük takımlarda oynuyor, oda zamanında Türk takımında oynuyordu ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi saçmaladın? lol oynayıp ayda 100 lira kazan hergün ekmek ye bide ayda 20.000 dolar kazan ama işini sevmeden? O parayı harcarken öyle bi zevk alırsın ki...
  • prof oyuncu

• Yanlış bir yorum bence.
    Lütfen iki taraflı düşünün.

• Zevk almak daha onemli ama profosyonel olmadan iyi oynayanazsin iyi oynayamazsin. Iyi oynayamazsan zevk alamazsin efsanevi jukeler atamazsin :D

• Hiçbiriniz prof. Olamayacak boşuna ümitlenmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

önü çok açık ferit o yüzden elo boost yapıyor
  • Hobi olarak profesyonal oyuncu olamazmıydık
  • Şahsen asıl oynadığım oyunlar hikaye tabanlı oyunlar oldukları için piyasa boş olduğunda League of Legends oynuyorum. Yani tamamen zevk amaçlı oynuyorum. Çıkabileceğimden değil ama çok yüksek liglere çıkma gibi amacım da yok maksat eğlenmek. Profesyonel oyuncuların bazen işi fazla abartıp eğlence kısmnı es geçtiğini düşünüyorum.
  • kaceytron
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

İyi saçmaladın? lol oynayıp ayda 100 lira kazan hergün ekmek ye bide ayda 20.000 dolar kazan ama işini sevmeden? O parayı harcarken öyle bi zevk alırsın ki...

Bu kadar sığ düşünmeyin lütfen. Her şey maddiyat değil.
  • X- "kanka dün bir baron çaldım görmen lazım sayemde oyun çevirdik." mi? yoksa

Y- "kanka dün x turnuvada bir baron çaldı x sayesinde oyun kazandılar x çok iyi yaa"
    Z- "aynen kanka x çok iyi ya bende çok beğeniyorum."tarzı farklı y ve z kişileri içeren diyaloglar mı?

tercih sizin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro gamer olmak isterdim tabii ama dur bir sn zaten öyleyim

• quote:

olmadı limon
  • Bir çok kişi lise talebesi olduğunu belli ediyor türkiye de 20.000$ maaş kime var ya da bunun okuyarak mı elde edildiğini iddia ediyorsunuz?
    Çoğu kişi mühendis olur 5000 i geçersen öpte başına koy o da yıllar sonra,fen edeb. den öğretmen olursun aç aç gezersin.Çoğunluk böyle.Türkiye'yi konuştuğunuzu unutmayın.
    Dershane ve okul öğretmenlerinizin gazı ile buraya gelip cevap doldurmayın.
    Kore de e-spor neymiş onu araştırın ve sonra gelin buraya iş sahibi olun naraları atın.
    Tyresse diyordu önceden kimse çocuğum topcu olsun istemezdi mantığı vardı yeni çağın sporu da bu beyler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.