Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

güzelmiş :)

:)))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: Jupiter517

quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

güzelmiş :)

:)))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

adam bunu yazdığı için banlanmış
     Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

• 10.08.2014 TAHMİNLERİ

1. [Titan] vs. FD : Titan,son zamanlarda aşırı formda.Önüne geleni ezip geçiyor.TI4'den beri aşırı güzel bir yükselmeleri var.Son 4 maçlarını kaybetmediler.Harika pick ve banlar yapıyorlar.BO3 maçta FD'nin Titan gibi harika bir takımdan 2 maçı alıp maçı götüreceğini sanmıyorum.Fakat ky.xy ve Yamateh son zamanlarda çok oyun oynadıklarından yorulmuş olabilirler. Çok yüklü girişmenizi tavsiye etmem.

2. Rave vs. [Titan] : BO5 maçta titandan rave 3 oyun alamaz gibime geliyor

3. [Mith] vs. Invasion : Invasion bugün Immunity'i zar zor yendi.Mith ise Arrow gibi güçlü bir takıma kafa attı. Mith diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DotacıKURABİYE -- 11 Ağustos 2014; 14:59:21 >
  • titan vs rave maçı dışında oynayamadım üç siteninde botlar göçmüş durumda ya da steamde sorun var :/
  • ben de dünden beri item requestleyemiyorum. Botlar ölmüş
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    ben de dünden beri item requestleyemiyorum. Botlar ölmüş
  • botlar iyi ki offlinemış titan ezildi
  • al işte şimdi yine sana güvendim kaybettimciler gleicek
  • DotacıKURABİYE kullanıcısına yanıt
    sana güvendim kaybettim o değilde titan-rave maçından dönsek mi?
  • Balbasur kullanıcısına yanıt
    aynen ya. Raveye basalım beyler BO5 maç. titandan 3 maç alamazlar ya. Titana yüklü girişiyorum hadi bakalım
    "Raveye basalım beyler BO5 maç"
    Raveye basmayalım** ?
  • bu maçtan sonra geri rave'e dönelim ? sırf titan para bırakmadığından rave oynicam ben hertürlü
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    çok sinirlendim ben de titan'a. RAVE BASIYORUM ^^
  • beyler yanlışlık olmuş işte yukarıda tahmin yazdıgım yere bakın titana basalım dicektim. zaten titandan 3 maç alamazlar dememden anlayın :D neyse bugün kötü bir gün oldu FD'nin bu kadar iyi oynayabileceğini bilmiyordum :/
  • GÜNÜ KURTARACAK MAÇ GELDİ.

[SNA] vs. UG : Riskini alarak böbreğinizi basın diyebilirim. BO1 olsa işler değişirdi ama BO2'de SNA kesin 1 oyun alacaktır en az.3 dolar SNA'ya yatırıyorum ben.Ayrıca SNA UG i le yaptığı son 6 maçtır hiç el vermeden kazanmış.

böbrekler snaya
    Sheep happens
  • botlar göçük olmasa keşke sna'ya yatırabilsem :D 6-7 dolar girişesim var
    günü kurtarmak için hala şansın var
    0/3 heralde benim bugün
    ben her maçın tahminini yaparım ama her maça oynamam istiyorsanız kendim oynamayacağım diye yazarım tahminlerde
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.