Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tahminler tutmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

iyiki botlar bozulmuş

tahminler tutmadı

günü kurtaracak maça da oynayamıyoruz dünden beri düzelmediler
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    bi acılsa roshan kurye efsanevi treant lovebear hepsini basıcam da açılmıyor

neyse ya dün kazandıklarım yanında bugün kaybettiklerim devede kulak
  • quote:

bi acılsa roshan kurye efsanevi treant lovebear hepsini basıcam da açılmıyor

neyse ya dün kazandıklarım yanında bugün kaybettiklerim devede kulak

aynen dün 7 dolar kazandım bugün 1 dolar kaybettim 6 dolar kardayim umrumda degil kaybettiklerim
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    par aolarak degil item olarak bakıyorum ben zaten elindeki itemlere para olarak bakmak saçma gerçek paraya çeviremiyorsun :D
  • Scyhte takımı fes etti ve fd'de toplandılar. Miracle birkaç aydır oynayamıyordu fakat ortam bırakmıyor son 2-3 maçında. Fd 20 dolar vermiştim 65 dolar aldım. Ayrıca dota itemleri gerçek paraya çevriliyor, biraz zahmetli fakat oluyor. İşi anlamak falan lazım paypala kredi kartı okutmak falan gerekli. Geçen 5 keyi 8 dolara paypaldan sattım.
  • Steam düzelirse sna maçına tüm itemlerinizi 4 iteme toplayıp 4 item basın, bir maç bu kadar kesin olamaz çünkü
  • hala düzelmedi sanırım ? :/
  • hadi yine iyiyiz botlar kurtardı günü
  • Saçma sapan lineup larıyla çok insanı üzdü sna tam anlamıyla rezalet
  • valla şanslı güne geldik. ilk defa botların bozulduğuna sevindim. gidiyordu mythicaller

bugünün tahminleri:

dota 2 lounge maçları karıştırmış. yeni maçlar:

[rave] vs. mith

[titan] vs. arrow

[fd] vs. invasion

açıklama istediğinizi sorun yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DotacıKURABİYE -- 12 Ağustos 2014; 12:08:59 >
  • quote:

valla şanslı güne geldik. ilk defa botların bozulduğuna sevindim. gidiyordu mythicaller

bugünün tahminleri:

[Titan] vs. Rave : BO1 maçta her şey olabilir fakat dün 3-0 kazanan Titanın bugün de kazanacağını tahmin ediyorum.Dünkü 3-0'dan sonra ağır bir throw harici hiçbir şey Titanı durduramaz, ki kaybeden eve postalanıyor. Yamateh'in facebook sayfasında paylaştığı yazıda ,'' Bugün tam takım kadrosu olmayabilir. (Standin olabileceğini kastediyor) Ve bu bir BO1 maçı. BO1'lerde her şeye hazırlıklı olun. Fakat yine de tam kadro oynamaya çalışacağız. '' Evet. Eğer salak bir standin gelip oyunu bok etmezse hala Titan kazanacaktır.

Mith vs. [Arrow] : BO1 bir maçta Arrow geçen gün 2-1 yenilmesine rağmen ddz'nin Invoker/Tinkeri ile bu maçı kazanabileceklerini düşünüyorum.Geçen 2-1 yenildikleri maç tamamen elleriyle '' alın oyunu kazanın '' tipi bir şey yaptılar. Kaybeden eve gidiyor. No more 322 in this match diyebilirim.

[FD] vs. Invasion : FD dün Titanı dağıttı, Ben takımı fakrlı sanıyordum meğerse Scytheymiş. FD bu maçı alacaktır.

Ayrıca 1. maçta değinmek istediğim birkaç şey var,

Titan full kadrosu olan FD karşısında 2 standinle oynadı ve bu gerçekten önemsenemeyecek bir şey değil.
    Fakat dün Rave'yi 3-0 dağıttıktan sonra bugün de BO1 maçı alabileceklerini düşünüyorum ki çok riskli, BO1'de her şey olabilir.

İlk iki maç yanlış değiştirildi az önce. Onları düzelt de basayım itemleri.

• DotacıKURABİYE kullanıcısına yanıt
    Titan FDye ezilmişken neden Arrowu yeneceğini düşünüyorsun ?

Ve millet Mith demiş onu da açıklarsan fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowint -- 12 Ağustos 2014; 12:18:56 >
  • Ben mith diyorum o maç için. Scythe la fd'yle yaptıkları maçlarda en az 1 win falan almışlar bo3 'te. Rave'ide bo1 falan ama rahat alıcak bence. Titan vs arrow maçı belli olmaz 2 takımda çok dengesiz fakat üstünlük gösteriyor ki titan alabilir vermeyin bence. Fd vs invasion maçı fd diye düşünüyorum çünkü fazla sağlam adamlar ti takımı sayılır. Ama invasion da sağlam gibi göründü her zaman çok maç atmadı belli olmaz fd vericem ben ama yüklenmeyin çok.
  • 1. Titan FD'ye yenildiğinde 2 adet standinle oynuyordu
    2. FD tam kadro oynuyordu
    3. Titan picklerde çok rezildi
    4. Kaybeden eve gidiyor,bu maçta kötü oynama şansları yok.

Mith vs. Raveye bakalım.

Mith son 4 maçtan sadece 1 tanesini 2-1 yenmiş o da Arrow throwladığı için.
    Rave ise son 4 maçtan sadece 1inde yenilmiş 3ünü yenmiş.
    Rave'nin gerçekten harika bir oyun stili var pickler banlar hepsi süper Mith ise Invasiona eziliyor saçma sapan pickler yapıp

kendi istediğine basmakta özgürsün benim düşüncelerim bunlar
    Teşekkürler. Maçları fazla takip edemiyorum o yüzden insanların düşüncelerini almak önemli oluyor benim için.
  • Titan fd ile olan ilk maçında 2 standin le oynuyordu ki o maçta fd rahat aldı zaten. 2. maçında yamateh geldi ve 1 standin le oynadılar yine aldı fd. Titan vs rave'de ise aynı 1 standin'le devam edip 3-0 kazandılar. Arrow vs mith in gerisine bakamayız çünkü arrow eskisine göre daha güçsüz ti dan sonra. Mith ise eskisinden çok daha iyi performans sergiliyor. Son tarihli maça göre mith 2-1 arrowu yendi. Rave'i de bo1 de alıcak bence.
  • Rave kazandı çok kolay aldılar maçı
    Teşekkür ederim valla. Herkes Mith derken senin sayende Rave'e oynadım ve çok kolay bi şekilde yendiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet hiç bakmadan fazla oran kimde ona yatıralım yapıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.