Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dota2betsyolo.com dan bet yapan var mı , güvenilir midir arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_47 -- 12 Ağustos 2014; 19:38:40 >
  • dota2betsyolo.com dan bet yapan var mı , güvenilir midir arkadaşlar
  • TrexpoweR T kullanıcısına yanıt
    0.02 için 0.01 yazıyordu ama neyse, zaten test etmek için oynamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

0.02 için 0.01 yazıyordu ama neyse, zaten test etmek için oynamıştım.

Hangi maça oynadın ? Eğer oynadığın maçta yukarıda Best of 2 yazıyorsa ve takımlar berabere kaldıysa itemlerini geri verirler. Ya da maç iptal olduysa itemler geri gelir. Oynadığın maçın ismini yaz mümkünse link de atabilirsin.
  • Kotaless kullanıcısına yanıt
    sen oynadıgında FD nin yüzde düşüktür. sonradan arttıysa 0 olmuştur belki. my bets den sürekli ne kadar kazanacagına bakabilirsin.
  • Fd maçına oynamıştım.
    http://dota2lounge.com/match?m=3564
  • Kotaless kullanıcısına yanıt
    Oranlarla ilgili bir şey o zaman. Yenmesi öngörülen takıma çok az item oynamışsınız bu yüzdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowint

Oranlarla ilgili bir şey o zaman. Yenmesi öngörülen takıma çok az item oynamışsınız bu yüzdendir.
    Yeni maçlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Ben [MVP.P] vs Rave oynamayı planlıyorum.

edit: Oran çoktan %80e çıktı oynamanın bi mantığı kalmadı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowint -- 12 Ağustos 2014; 21:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowint

Yeni maçlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Ben [MVP.P] vs Rave oynamayı planlıyorum.

edit: Oran çoktan %80e çıktı oynamanın bi mantığı kalmadı galiba.

Alıntıları Göster
    YENİ MAÇLAR

mksp vs. [mu-han] : bo1de her şey olabilir mksp de kazanabilir fakat sonucta bo1 mu-hana azcık biseyler yatırabilriz. kaliteli bi takm muhan.

[rave] vs. pokerface : bo1'de rave diyorum çok yatırmayın. pkf son 4 mactır surekli 2-1 gibi skorlarla kazanmış bo1de rave alabilir

[mvp.p] vs. rave : söz yok

invasion vs. [arrow] : invasion bo1 olsa yatırılabilir ama bo3 arrowun win almasıyla sonuçlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DotacıKURABİYE -- 13 Ağustos 2014; 0:06:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

YENİ MAÇLAR

mksp vs. [mu-han] : bo1de her şey olabilir mksp de kazanabilir fakat sonucta bo1 mu-hana azcık biseyler yatırabilriz

[rave] vs. pokerface : bo1'de rave diyorum çok yatırmayın.

mvp de bo1 maçmış. mvp baya iyi takım sanırım maçlarını izlemedim hiç baya da kazandırdı gerçi önceden. risk almaya değer mi bu maça da mı az basalim bo1 sonuçta bugün kaybettiklerimden sonra temkinli yaklaşıyorum
  • quote:

YENİ MAÇLAR

mksp vs. [mu-han] : bo1de her şey olabilir mksp de kazanabilir fakat sonucta bo1 mu-hana azcık biseyler yatırabilriz

[rave] vs. pokerface : bo1'de rave diyorum çok yatırmayın.

MVP.P-Rave MPV alır gibi ya.
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    bo1 maçlar bütün maçlardan daha risklidir. bo3 olsa bi maç throwladı 2 maçı alır götürür oyunu fakat burda geri dönüş yok.

düşüncelerim yukardaki gibi muhan ve rave bo3 olsa kesinlikle verilmicek takımlar tama bo1 de şansları var
  • quote:

bo1 maçlar bütün maçlardan daha risklidir. bo3 olsa bi maç throwladı 2 maçı alır götürür oyunu fakat burda geri dönüş yok.

düşüncelerim yukardaki gibi muhan ve rave bo3 olsa kesinlikle verilmicek takımlar tama bo1 de şansları var
    [MVP.P] vs Rave maçına baya büyük(bana göre) oynuyorum ters köşeye yatmam değil mi.

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowint -- 13 Ağustos 2014; 10:32:47 >

• mvp kazanır diyorum da bo1 maç her şeye hazırlıklı ol
  • Bende tam tersini düşünüyordum mksp muhandan daha sağlam bir takim eskiden bakiyorum. Pf te geçen gün rave i bo1 de aldı bugünde alabilir gayet
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt
    istediğine yatır benim tahminlerim bunlar
  • quote:

istediğine yatır benim tahminlerim bunlar
    mu-han ın çevirmesi zor artık. mirana çok kötü oynadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrexpoweR

mu-han ın çevirmesi zor artık. mirana çok kötü oynadı

Alıntıları Göster
    bugün bir sürpriz bekledim bo1de, olmadı :D Rave'ye yatıralım bakalım, kaybedersek de bişey olmaz dünkü kazandıklarımı yatırcam zaten
  • DotacıKURABİYE kullanıcısına yanıt
    dün kazanmadığım için zarardayım

edit:mvp-rave maçında rave basıyorum #FUCKTHEWORLD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balbasur -- 13 Ağustos 2014; 14:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

dün kazanmadığım için zarardayım

edit:mvp-rave maçında rave basıyorum #FUCKTHEWORLD
    ravenin son maçından sonra. mvp maçına yüzdesi oldukça düştü. kötüydüler baya.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.