Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazandıklarımın değeri 0.05 :D Kazandığım itemleri nasıl alıcağım :D Yatırdığım itemlerde gözükmüyor.

Birde 2 maçın sonucuna nasıl bakacağım ? Kazandımda sonuçları göremedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: köpekkedifare

Kazandıklarımın değeri 0.05 :D Kazandığım itemleri nasıl alıcağım :D Yatırdığım itemlerde gözükmüyor.

ustte my bets kismi var sag tarafta yatirdiklarin ve kazandiklarin var. hepsine tiklayip requested items kismina al sonra takas icin bot iste. teklif gelince sag tarafta cikar ordan itemlarini alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

quote:

Orijinalden alıntı: köpekkedifare

Kazandıklarımın değeri 0.05 :D Kazandığım itemleri nasıl alıcağım :D Yatırdığım itemlerde gözükmüyor.

ustte my bets kismi var sag tarafta yatirdiklarin ve kazandiklarin var. hepsine tiklayip requested items kismina al sonra takas icin bot iste. teklif gelince sag tarafta cikar ordan itemlarini alabilirsin

teşekkür ederim :)
  • get outs vs. [mksp] : mksp daha üst düzey bir takım fakat maç bo1 ve oran gayet yüksek, geçin bu maçı

[arrow] vs. titan : bo1 maçta belki ddz invo veya tinkerla günü kurtarabilir. riskli maç, titana yatırmayın diyorum oran yüksek çok büyük bişeyler basmadığınız sürece

zephyr vs. [mvp] : maç bo1 oran fazla geçin diyorum ama maç garanti gibi sonuçta korede yapılıyor mvpyi korede yenebilcek yok (ağır bir throw dışında)

[zephyr] vs. rave : riskli maç fakat bo1de zephyre güveniyorum zephyr pkfyi yendiğidnen beri normal düzey takımlarla yarışabilir fikrine vardım

xctn vs. [msi gt evo] : maç bo1 ve riskli ama illede oynicam diyorsanız msiyi öneririm

mith vs. [invasion] : invasion güzel takım fakat bo1 de mith de kazanabilir mith hafife alıncak bir takım değil.

[tinker] vs. cleave : xakohun takımı cleave bo3de tinkeri alabilir mi emin değilim. tinker diyorum

[pr] vs. dt168: oran çok yüksek geçin bu maçı

• quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

get outs vs. [mksp] : mksp daha üst düzey bir takım fakat maç bo1 ve oran gayet yüksek, geçin bu maçı

[arrow] vs. titan : bo1 maçta belki ddz invo veya tinkerla günü kurtarabilir. riskli maç, titana yatırmayın diyorum oran yüksek çok büyük bişeyler basmadığınız sürece

zephyr vs. [mvp] : maç bo1 oran fazla geçin diyorum ama maç garanti gibi sonuçta korede yapılıyor mvpyi korede yenebilcek yok (ağır bir throw dışında)

[zephyr] vs. rave : riskli maç fakat bo1de zephyre güveniyorum zephyr pkfyi yendiğidnen beri normal düzey takımlarla yarışabilir fikrine vardım

xctn vs. [msi gt evo] : maç bo1 ve riskli ama illede oynicam diyorsanız msiyi öneririm

mith vs. [invasion] : invasion güzel takım fakat bo1 de mith de kazanabilir mith hafife alıncak bir takım değil.

[tinker] vs. cleave : xakohun takımı cleave bo3de tinkeri alabilir mi emin değilim. tinker diyorum

zephyr'e böbreğimi basıcam şimdi rave maçında

• quote:

Orijinalden alıntı: CamdanBardak

quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

get outs vs. [mksp] : mksp daha üst düzey bir takım fakat maç bo1 ve oran gayet yüksek, geçin bu maçı

zephyr'e böbreğimi basıcam şimdi rave maçında

maclar bo1 oldugu icin bobrek basmayin derim ben

onun dısında ben de arrow titan macina oynayacagim . in ddz we trust

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zepyhr MVPde MVP bastım. Rave maçında da Zephyr.

5 basıyorsun 1 alıyorsun olurda 1 maç kaybettinmi zararlı çıkıyorsun. Oranı 1in 2nin üstündeki maçları oynayıp onları tutturmak önemli :D
  • pr maçı bo3. böbrek basılcak tek maç bence. ama oran düşük
  • böbrek abstım zephyr'e beyler in blitz we trust
  • Beylr 1 hfta yokum teldn giriyom acklamasz tahmnler yapicam

• get out arrow ve mvp yendi şu ana kadar.
    zephyr güzel bi laning geçirdi ama teamfightlarda mvp'ye karşı duramadılar, takımda da aoe skill olmadıgı icin come back olmadı.
    zephyr rave macını hala zephyr'in alıcağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

get out arrow ve mvp yendi şu ana kadar.
    zephyr güzel bi laning geçirdi ama teamfightlarda mvp'ye karşı duramadılar, takımda da aoe skill olmadıgı icin come back olmadı.
    zephyr rave macını hala zephyr'in alıcağını düşünüyorum

böbrek kazandı
  • Adamsın zephyr 2 value ez

• Go invasion böbrek zamanı

• inv-mith easiest bet of my life

ilk defa işe yarar item geldi
     Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

tinker da 2-0 skorla yensin deme keyfe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 20 Ağustos 2014; 17:35:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  •  Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

böbrek won

• quote:

böbrek won

Tinker'a böbreği bırak herşeyimi bastım umarım throwlamazlar. Kaybedersem o itemları toplamam 2 ayı alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tinker kazanırsa bugun 6 30 value kaldırmış olucam. 2 adet efsane treant geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Purone

quote:

böbrek won

Tinker'a böbreği bırak herşeyimi bastım umarım throwlamazlar. Kaybedersem o itemları toplamam 2 ayı alır

O bastığım 4 item elimde en değerli olanlardı ve riskli maç idi seviyorum o heyecanı böbrek kazanıyor sıkıntı yok

• Yolo

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.