Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (zamanım olunca detaylı olmayınca detaysız yapıyorum arkadaşlar )

DETAYLI ANLATIMLI YENİ TAHMİNLER

1. Zephyr vs. [Pokerface] : Yine oynanmasını pek tavsiye etmediğim BO1 bir maç.Bir yanda son 4 maçını kazanan Pokerface, diğer yanda son 5 maçını kaybeden bir Zephyr.Merlini Zephyr kadrosuna katıldığından beri uyum sağlayamadılar.

Son 4 maçında PF'nin picklerine baktığımda, picklerin belirli 10 hero üzerinden döndüğü bir pick stratejisi değil,her seferinde farklı herolar olduğunu gördüm.
    Yani BO1'de şu heroyu banlayayım bu heroyu banlayayım PF oyundan düşsün gibi bir şey yok.

BO1'de güvenli bir seçim yapmak istiyorsanız PF 'ye yatırın diyorum

2. [MVP.p] vs. Pokerface : MVP son 5 maçını gayet harika oynayarak kazanıyor.Bugün de FD'yi yenerek ne kadar formda olduklarını gösterdiler.Öte yandan PF'de gayet güçlü bir takım. Maç BO1 olarak oynanacak.

MVP Pokerface'ye karşı son 3 maçını (sadece bir adet bo5'te 1 maç vermiş) kazanmış.

Bana sorarsanız böbrekleri basın demem ama MVP pek throwlayacak bir takım değil.

3. [Titan] vs. Invasion

Maç BO3 olarak oynanacak.Titan son maçında Mith'i 2-0 yenmiş,
    Invasion ise throw babası arrowu bo3'te yenmiş.
    Öncelikle Titan'ın bi TI4 tkaımı olduğunu unutmamak lazım.Invasionun ciddi oynayan bir titan karşısında 2 maç alabileceğini sanmıyorum.

4. Johnny vs. [MVP]

Johnny bey 0-14 MUFC'ları toplamış da gelmiş diyebilirim.BO3 bir maçta MVP'den başka kime basın diyebilirim ki?

5. KompasG vs. [Team Tinker]

Tinker çok yeni bir takım,fakat içindekilerin TI oyuncuları olduğunu unutmamak lazım.
    Kompas ise tier2 yani orta seviye bir takım.Ve son 6 maçını kazanmasına rağmen hep kendi skilleri düzeyindeki takımlarla yapmışlar.

International oyuncularının KPG denen rus takımına oyun vereceğini sanmıyorum.

• DotacıKURABİYE kullanıcısına yanıt
    oranlar çok yüksek...iyi birşey almak için çok basmak lazım ya kaybedersek peki?nolur nolmaz çoğu bo1 bide
  • tahminlerimi yazdım, bo1 maçlara yatırmanızı tavsiye etmiyorum tek hatada gidiyor 2. 3. oyunda düzeltme imkanı yok
  • böbreklerim mvp johnny maçında. titana da biraz iyi girdim yatarsam burdan çıkamam
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    mvp johnny kaybetmezsin gibime geliyor
  • titan maçı hic belli olmaz
    invasion da dünden beri kaptan kecikimba geri geldi+snow oynayabilir
    nwp(yamateh) in interneti kötü, kyxy'nin yerine standin alıyorlar.
    %50-%50 kazanma şansları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptık bir ramboluk bakalım. İçime doğdu gibi bir şey. İnşallah gelir.

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .jotunn -- 17 Ağustos 2014; 4:32:31 >
  • Ah be en çok yüklendiğini zephyr le degistirseydin keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MVP ve tinker imkansiza yakındı ama zephyr in yenme potansiyeli vardı yendi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt
    2. maça varını yoğunu basmış adam vay be
  • mvp napıyo ya kendi elleriyle oyunu verdiler resmen :/
  • johnny ders verdi resmen.
  • abiiii öldüm öldüm dirildim burda çok iyi maçtı

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 17 Ağustos 2014; 16:28:40 >
  • 500 flndı sanırım son binanın hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

2. maça varını yoğunu basmış adam vay be

Canımız sağolsun hocam. Aksiyon oldu bana. Varım yoğum değil bu arada şükür daha item var. Tekrar kazanırız inşallah

Şimdi baktımda diğer ikisinden birine girsem iyi olacakmış %66 şans tutturamadım. Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .jotunn -- 17 Ağustos 2014; 16:31:19 >
  • o değil tinker yenildi :)
    VP veriyorum. kompasg yendi ama tinker çok kötüydü.
  • [Titan] vs. scythe ---> OKUYUN

scythenin kendi rosteri FDye geçti diye biliyorum meracleler yoksa titan kafa atar bence
  • hog-turtle fikri olan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrexpoweR

hog-turtle fikri olan var mi?

Şans maçı. Daha önce 4 maç yapmışlar hog 3 ünü almış. Kadrolar 1-2 kişi değişmiş şuana kadar ve maçın bo1 oluşuyla tamamen %50 %50 bence. Turtle deneyebilirim ben
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt
    bo1 maçta hangisine yatırırsanız yatırın ikisinin de şansı var. balınıza bakar bu maç. ama turtlenin oranı az normal değerde bişeyler yatırabilrisniz
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.