Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kendimi FD fanboyu ilan ediyorum. Oynadıkları her maçta gözüm kapalı basıyorum itemleri. Bu maçta throwlamayan adam her maçta elinden geleni yapar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneKeybi

Beyler kendimi FD fanboyu ilan ediyorum. Oynadıkları her maçta gözüm kapalı basıyorum itemleri. Bu maçta throwlamayan adam her maçta elinden geleni yapar artık.

Yarın fd'nin kritik bir maçı var mvp.p ile. D2l maçı koyar mı bilmiyorum ama herşeyini basma bence :D
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt
    fdnin taktikleri her takıma söker mvpye sökmez aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

quote:

Orijinalden alıntı: AloneKeybi

Beyler kendimi FD fanboyu ilan ediyorum. Oynadıkları her maçta gözüm kapalı basıyorum itemleri. Bu maçta throwlamayan adam her maçta elinden geleni yapar artık.

Yarın fd'nin kritik bir maçı var mvp.p ile. D2l maçı koyar mı bilmiyorum ama herşeyini basma bence :D

Riskli maçlara çok basmam zaten. Hatta mvp.p nin alma ihtimali gayet yüksek.

• Beyler yarınki maçlarda neye basalım?
  • [titan] vs. mith : titan alacaktır ama oran çok yüksek, gereksiz

[arrow] vs. invasion : arrow ne kadar kötü oynasa da ddznin iyi herolarıyla belki 2 maç kazanabilirler

johnny vs. zephyr : takımları bilmiyorum bu maçtan emin değilim

[ug] vs. xgame : ug sna karşısında iyi oynadı kazanabilirler

[pr] vs. dt168 : pr kazanacaktır

[invasion] vs. zephyr : invasion bu maçı iyi oynayıp kazanacaktır

fd vs. [mvp] : mvp gayet güzel bir takım çekişmeli bi maç bizi bekliyor

HER TÜRLÜ DEĞİŞİKLİK GELEBİLİR...
  • mvpye iyi girdim 9 dolar value var umarım kaybetmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

[titan] vs. mith : titan alacaktır ama oran çok yüksek, gereksiz

[arrow] vs. invasion : arrow ne kadar kötü oynasa da ddznin iyi herolarıyla belki 2 maç kazanabilirler

johnny vs. zephyr : takımları bilmiyorum bu maçtan emin değilim

[ug] vs. xgame : ug sna karşısında iyi oynadı kazanabilirler

[pr] vs. dt168 : pr kazanacaktır

[invasion] vs. zephyr : invasion bu maçı iyi oynayıp kazanacaktır

fd vs. [mvp] : mvp gayet güzel bir takım çekişmeli bi maç bizi bekliyor

HER TÜRLÜ DEĞİŞİKLİK GELEBİLİR...

*Titan vs mith maçına oynamayın titanın ne halde olduğu hiç belli değil.

*Arrow vs invasion. Arrow bana kalırsa %50 den daha fazla oranı hakediyor invasion'a karşı. Çok büyük ihtimalle arrow alıcak bu maçı, ben abanacağım ama herşeyi değil tabii ki.

*Johnny yeni orange diye duyumlar aldım ne kadar doğrudur bilmiyorum. Eğer doğruysa orange xgame'i yani eski next.kz'yi rahatlıkla alır. Bu nedenle bu maçada vermeyin ne olduğu belli değil.

*Ug vs xgame. Sna ya dayanarak düşünmek yanlış olur ug yi. Çünkü geçen gün sna 1-1 kaldı isurus isimli hiç bir maç kazanamamış takımla. Sna'nın -psikolojik olarak belki düştüğünü anlıyoruz burdan. Ug hala eski ezik ug yani. Xgame bana kalırsa alır fakat bu maçada vermeyin.

*Pr vs dt168: çok büyük ihtimalle pr alıcaktır fakat kesinlik yok bo1. bo1 lere vermeme felsefesini edindim son günlerde :)

*İnvasion zephyr'i alır hele bo3'te rahat alıcaktır bana kalırsa. Zephyr yeni kadroyla hiç birşey yapamıyor. Merlini katıldı tamam severiz adamı tatlı adam güzelde sunuyor ama oyuna gelince pek birşey yapabildiği söylenemez sanırsam.

*Bana kalırsa bu maçı fd alıcaktır. Mvp.p çok güçlü bir ti takımı fakat fd daha da güçlü gibi şuan.

*KPG vs Tinker: Tinker cloud9 ve liquid karışımı ve ilerde bana kalırsa mükemmel iş yapıcak bir takım. Bu demektir ki kpg'nin şansı yok fakat yine de bo1. Vermesekte olur ya :)

• Meracle'ı gerçekten seviyorum ama mantıklı davrandığıma inanıyorum.

Zephyr'e bastım çünkü zaten onlar benim itemler değil. Kazandıklarımı koydum. Umarım siftah yaparlar.

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .jotunn -- 16 Ağustos 2014; 1:14:06 >
  • kompas vs. [tinker] : garanti maç diyebilirim fakat bo1 throw olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

kompas vs. [tinker] : garanti maç diyebilirim fakat bo1 throw olabilir

1 day from now diye gözüküyor şuan ertelendi mi maç noldu ?
  • aynen ertelenmiş o maç
  • maçlar çok iyiydi temiz 7.5 dolar

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 16 Ağustos 2014; 18:39:41 >
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    güzelmiş. tahminlere devam
  • birazda ben tahmin yapayım bakalım nolcak :)

zephyr - (pokerface) : pokerface rahat alır gibi ama bo1 sonuçta. yüklü girilmez.

(pokerface) - mvp : günün süprizinin bu olcağını düşünüyorum. mvp 4de 4 gidiyor zaten. 4 saat sonraki maçı düşünüp takılabilirler.

(titan) - invasion : bo3 de titan alır.

johnny - (mvp) : bundada bo3 de mvp alır gibi. ama johnny nasıl bir takım tam bilinmiyor. bugün aldıkları maçta 5 standinle oynadılar. bundada süpriz gelebilir. pek yüklü girilmese iyi olur.

kompasg - (tinker) : bo1 de olsa günün en garanti maçı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrexpoweR -- 16 Ağustos 2014; 21:02:46 >
  • Titan - [Invasion] maçına ben invasion vermeyi düşünüyorum bugün iyi performans sergilediler gerçi titana karsı ne kadar etkili olur bilemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktass kullanıcısına yanıt
    hiç boşuna uğraşma bo3de titan 2 3 standinle oynamazsa 1000 tane invasion gelsin alamaz bence
  • invasion arrowu yendi arrow titanı yendi. Belli olmaz. Yarının kesin maçı mvp vs johnny bence. Mvp %100 alıcaktır bana kalırsa. Diğer mvp maçınıda mvp alır fakat bo1 olduğu için riske girmek isteyen yüklensin. Tinker maçıda kesinlikle tinker alıcaktır fakat bo1 aynı şekilde.
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt
    o bunu yendi buda şunu yendi gibi şeyler söylemek saçmalık titanla arrow çok farklı takımlar oyun stilleri vs. futbolda mesela galatasaray real madridi yendi real madrid barcelonayı yendi o zaman galatasaray barselonadan daha iyi takım demek gibi bir şey
  • kesin alır demiyorum takımların çıkardığı bu sonuçlar ihtimalleri ortaya koyuyor. İnvasion gayet yenebilir titan'ı.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.