Şimdi Ara

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
31.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EternalEnvy'nin EG'de oynamasi konusu nedir? C9 LAN'a katilamadi ve elendigine gore oyunculari baska takimda oynayabiliyor ancak takiminda Fear varken neden? Acaba Fear kisisel sebeplerden dolayi katilamadi da Envy'i mi aldilar gecici olarak yoksa farkli olaylar mi var?

Bu arada Arteezy'i izlemek gercekten harika. Son zamanlarda izlerken bu kadar keyif aldigim baska bir oyuncu olmadi. Son macta az once Dragon Knight pickiyle iG'yi paramparca etti, karsisinda Naga Ferrari olmasina ragmen. Fear'i oyun tarzi olarak cok begenmeyen biri olarak (gecici?) Envy transferini de gayet yerinde buldum. Ailecek severek izliyoruz EG'yi.

Rox.KIS'in Na'Vi karsisinda aldigi galibiyet de oldukca etkileyiciydi ancak son turnuvalarda izledigim kadariyla Na'Vi eski Na'Vi degil. Son birkac macta Funn1k ve kuroky'nin extra cabasiyla aliyorlardi, son macta onu da goremedim.

Tiebreaker favorim iG.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

EternalEnvy'nin EG'de oynamasi konusu nedir? C9 LAN'a katilamadi ve elendigine gore oyunculari baska takimda oynayabiliyor ancak takiminda Fear varken neden? Acaba Fear kisisel sebeplerden dolayi katilamadi da Envy'i mi aldilar gecici olarak yoksa farkli olaylar mi var?

Bu arada Arteezy'i izlemek gercekten harika. Son zamanlarda izlerken bu kadar keyif aldigim baska bir oyuncu olmadi. Son macta az once Dragon Knight pickiyle iG'yi paramparca etti, karsisinda Naga Ferrari olmasina ragmen. Fear'i oyun tarzi olarak cok begenmeyen biri olarak (gecici?) Envy transferini de gayet yerinde buldum. Ailecek severek izliyoruz EG'yi.

Rox.KIS'in Na'Vi karsisinda aldigi galibiyet de oldukca etkileyiciydi ancak son turnuvalarda izledigim kadariyla Na'Vi eski Na'Vi degil. Son birkac macta Funn1k ve kuroky'nin extra cabasiyla aliyorlardi, son macta onu da goremedim.

Tiebreaker favorim iG.

Fear'ın kolu kırık. Yerine mason oynuyordu, diğer liglerde ancak LAN için daha deneyimli biri ( aynı zamanda rtz nin yakın [eski takım] arkadaşı) EE-sama'yı aldılar. Bu gidişle Starladderi de alır gibi duruyorlar.

Edit: XBOCT satmasın artık maçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 18 Nisan 2014; 15:24:08 >

• tahminlerin hepsi tuttu

Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

1 uncla çıktık yola bre
  • Yaz boş geçiyor,başlığı tekrar aktifleştirdim.Dota2lounge.com'da bugünün maçları

[Arrow] vs. Scythe : Arrow TI4 de kötü oynasa bile bu maçı kazanacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

Yaz boş geçiyor,başlığı tekrar aktifleştirdim.Dota2lounge.com'da bugünün maçları

[Arrow] vs. Scythe : Arrow TI4 de kötü oynasa bile bu maçı kazanacaktır

Hiç belli olmaz bence olabilcek en riskli maç o dünkülerden bile
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt
    scythe uzun bir zamandır ortalarda yok. arrow bana göre kesin kazanacaktır ama belli olmaz.
  • Ben bu seneki ti4 dan newbee sagolsun 35 dolar kazandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deluganli kullanıcısına yanıt
    racist doto
  • Yeni tahminler geldi

3. maç dışında risk pek fazla yok gibi görüyorum.Fakat her şey olabilir. Hadi bakalım ez rares zamanı
  • Arcana + 3 key on pr
  •  Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

PR kaybederse bittim ben
  • takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 1 Ağustos 2014; 18:08:40 >
  •  Profesyonel Dota2 , Maç Tahmin + Tartisma Basligi (Yeniden Aktif)

ez
  • yeni maçlar çıktı tahmin var mı
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    kore dedimmi mvpden şaşmican aga :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

kore dedimmi mvpden şaşmican aga :D

3 mactada orani dusuk takima verdim itemleri nasil olsa tek mac ya alirlarsa diyip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aktass kullanıcısına yanıt
    hot6 haricinde mvp phoenixlere oyna, hotsixi riske atabilrisin ama phoenix kazanacaktır
  • bütün maçlar tuttu
  • mvp ilk macta cok bankoydu. 2. mac eski zamanlardaki gibi olur diye pokerface'e verdim common yatırdımcok da koymadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Purone kullanıcısına yanıt
    mvp hariç kore takımları çöp
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.