Arkadaşlar merhaba, ben de ağırlıkla film seyretmek ve ps3 bağlayıp oyun oynamak için güzel bi ses sistemi almak istiyorum. tabi zaman zaman müzik de dinliycem.Ev kullanıcısıyım ve maks. 2000 tl bütçem var. aklımdaki alternatifler şöyle:
1-) harman kardon cinefame 9bq11 - 1.700 tl
2-) quadral quintas 5000+yamaha rxv 365 + 600 tl civarında iyi bir subwoofer- toplam 1.900 tl
3-)Jamo s426 hcs3 black +yamaha rxv 365 + 600 tl civarında iyi bir subwoofer- toplam 1.700 tl
4-)Pioneer VSX-520 + S-21W+S-ES3TB komple set : 1.600 tl
Bunları çok bilinçli olarak oluşturmadım.Medai Markt yaptığım bir iki ziyaret sonrası oluştu.Dolayısıyla hem bu alternatifleri kendi arasında kıyaslayıp ve hemde f/p oranı daha yüksek farklı bir sistem önerebilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler.
LOGITECH Z5500 Tavsiye ederim. Fiyat performans BENCE 100 tam puan.
şu an kullandıpım sistem logitech z5500 bilgisayaraımda kullanıyorum ve gerçekten memnunun. Buna karşılık salondaki televizyon için de ayrıca profesyonel bir sistem almak istiyorum. söylediğim alternatifler bu amaçla seçtim. yine de tavsiye için teşekkürler.
Ne alırsanız alın sağlam bir sub ve güçlü bir center şart size nacizane tavsiyem her bir parçayı deneyerek ayrı ayrı almanız yonundedir. Amfi olarak ben müzik ağırlıklı olduğu icin marantz kullanıyorum ama siz film ve ps3 icin kullanmayı düşündüğünüzden dolayı Sony ve yamahayi tavsiye edebilirim.