Şimdi Ara

Profesyonel Sinema Sistemi Sunucu/yazılım format Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar merhaba bir kaç sorunum vardı sizlerden yardım almak istedim ailem sinema salonları sahibi ve suanda kaldığım şehirde sinema salonunun işletmesi bende bizde 3 salonumuzda 3d yani dijital sinema sistemi vardır 35mm değil şeritli olarak değil filmler yani son sistem dijital filmler yeni vizyona girecek olan filmler harddisk şeklinde geliyor ve servera yükleme yapıyoruz bir filmin boyutu ben az 180 -200 gb boyutunda geliyor sistemde şu şekilde dolby marka sinema sunucusu var ve onu bağlı christie marka projeksiyon 3d-2d harddisk geliyor ve direk sunucunun bölümüne takarak film leri yükliyoruz ve çalışıyor ve bu snucunun içinde Dolby Theater Yönetim Sistemi denen bir yazılım var burdan play list hazırlıyıp film baslatık ara verme film yükleme işlemlerini yapıyoruz ve sanırım sunucuda linux kurula şimdi geleyim soruma ben bu sistemin hangi formatta video oynattığını çözemedim sunucudan yani sistemden ben istediğim yani pc de herhangi bir filmi yani 1080 p mkv formatında olan bir filmi izlemek istiyorum ama ne yaptısam bunu beceremedim aynı film şirketlerinden gelen harddiske veya kendi hardiskime izleyeceğim filmi atıyorum ve sunucuya takıyorum hiç bir şekilde yazılıma girince bnm attığımı görmüyor dediğim gibi orjinal fimi 180-200 gblık filmi görüyor ve tam tersi yaptığımda film şirketinden gelen filmi pc me attığımda değişik bir format la geliyor pc de hiç bir şekilde açamadım format ismini int yazdığımda hiç bir bilgiye ulasamadım .xml yada .mxf formatında atıyor filmleri bnm dusunduğum bu format değil çünü boyut olarak yanlıs atıyor bnm anladğım güvenlik amacı ile formatı düzgün atmıyor vs. şimdi bnm istediğim bu sistemden bnm pc de yakıtlı olan filmleri bu sunucuda yani yazılımda görmesi ve izlemem biraz uzun oldu kusura bakmayın okuyan ve yardım eden arkadaslarıma şimdiden çok tşkler bu arada sistemin int tanıtım linklerini vereyim burda özellikleri desteklediği format vs yazıyor sanırım ama ben anlayamadım iyi günler.

Dolby Theater Yönetim Sistemi Yazılımı :http://www.dolby.com/us/en/professional/software/cinema/dolby-theater-management-software.html

Dolby Ekran Sunucu DSS200 :http://www.dolby.com/us/en/professional/hardware/cinema/cinema-servers/dss200.html

şimdiden teşekkürler /yanlıs yere açtım ise özür dilerim yeniyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.