Şimdi Ara

Profesyonel Tasarımcı Aranıyor !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben ve arkadasım bir projeye katıldık fakat ikimizde programcıyız ve tasarım konusunda iyi degiliz bu yüzden web tasarımcı birisi lazım.Site hakkında konusmak gerekirse bir iddia sitesi olacak.Başlangıçta $50 ve Proje bittiginde $50 daha vericez.
    İyi günler.

• Ayrıntıları ömdan konuşalım.
  • Merhaba yanlış anlamadıysam 188 liraya profesyonel bir tasarım mı istiyorsunuz ? Eğer bütçeyi biraz daha arttırırsanız yardımcı olabilirim size.
  • profesyonel ve 100$
  • 100 $ profosyonel tasarımcı bulup tasarım yaptırmanız imkansız gibi. Bunun için bütçenizi arttırmanız gerek. Ancak daha detaylı konuşalım tasarımda anlaşabilirsek bende projeye dahil olmak isterim (kodlamaktan anlamam sadece istekleriniz doğrultusunda paneli tasarlarım photoshop programı ile.) Tasarım konuma gitmek için tıklayabilirsin.
  • Hazır Web tasarım paketleri ile yönetim panelli kurumsal bir siteye sahip olabilirsiniz.

Ya da Web tasarım firması ile iletişime geçerek kurumsal bir tasarım yaptırabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100$ larmı profosyonel tasarımcı arıyorsunuz? 1000 dolardan baslar programı acması profosyoneller için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmow

Hazır Web tasarım paketleri ile yönetim panelli kurumsal bir siteye sahip olabilirsiniz.

Ya da Web tasarım firması ile iletişime geçerek kurumsal bir tasarım yaptırabilirsiniz

Paketleriniz wp tabanlı galiba demolarına baktımda, hem pekte iyi olmamış. Çoğu insan tercih etmez bi kaç konuda gördüm mesajınızı o yüzden belirtmek istedim.

• pm ile iletişime geçebilirmisiniz fiyat ile tasarımı orantılayabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.