Bir haftadır laptop bakıyordum ancak hepsinde soğutma, maliyet problemi olduğundan kasalı toplamaya karar verdim. İsteğim; anakartın uzun ömürlü olması, böylece ileride ekran kartı, işlemci vb. değişimleri yapabilmeme olanak sağlaması ve oyunları yüksek grafiklerde rahatlıkla oynayabilmek. Becerebildiğim kadarıyla şöyle birşey oluşturdum:
Hocam teşekkür ederim güzel olmuş da hangi siteden yaptınız bunu indirim zamanları ne zaman oluyor?
Vatan %25 ile yapmış kardeşimiz sistemi ama 4670 '' K '' serisi işlemciye h87 değil z87 anakart gider O yüzden anakart asus z87-a ile değiştirilirse f/p ürünü olur Gerisine +1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 22 Eylül 2013; 22:05:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishCovboy
quote:
Orijinalden alıntı: noxilaz
quote:
Orijinalden alıntı: raSe34
Bu sistemi öneririm
Hocam teşekkür ederim güzel olmuş da hangi siteden yaptınız bunu indirim zamanları ne zaman oluyor?
Vatan %25 ile yapmış kardeşimiz sistemi ama 4670 '' K '' serisi işlemciye h87 değil z87 anakart gider O yüzden anakart asus z87-a ile değiştirilirse f/p ürünü olur Gerisine +1
+1
quote:
quote:
quote:
Bu sistemi öneririm
Hocam anakart bu mu z87 olacak? Bir de vatanın indirimi ne zaman oluyor?
quote:
quote:
quote:
quote:
Bu sistemi öneririm
Hocam anakart bu mu z87 olacak? Bir de vatanın indirimi ne zaman oluyor?
Yok kardeşim o değil. Asus z87-A bu model olacak. Her hafta sonu var merak etme. Dolar tavan yapmadan almanı tavsiye ederim ben
Bir de işlemci soğutucu işlemciyle beraber verilmiyor mu ayrıca soğutucu gerekiyor mu?
quote:
Bir de işlemci soğutucu işlemciyle beraber verilmiyor mu ayrıca soğutucu gerekiyor mu?
işlemciyle beraber veriliyor fakat oc için sağlıklı değil stokla kullanacaksan oc yapmıyacaksın bence
Çok teşekkürler arkadaşlar emeğinize sağlık önerdiğiniz gibi toplayacağım bilgisayarı inşallah. Tabi haftasonunu bekleyeceğiz mecbur :D
raSe34
kullanıcısına yanıt
-1 Hocam 4670k ve gtx 770 gibi bi ürünleri h87 ilemi beslemeyi düşünüyorsunuz
trktlh
kullanıcısına yanıt
z87-a önermişti arkadaş yukarıda onu düşünüyordum
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
-1 Hocam 4670k ve gtx 770 gibi bi ürünleri h87 ilemi beslemeyi düşünüyorsunuz
Bir hata oldu kardeşim zaten diğer dostlar düzeltti sorun yok
noxilazN
kullanıcısına yanıt
Onu düşün zaten
raSe34
kullanıcısına yanıt
Hata herkese mahsustur dostum.Sorun yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme