Şimdi Ara

Profesyonel Yoyo Ansiklopedisi - Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
11
Favori
60.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selomono bi face msn varsa bi verirmsisin senden bilgi almam gerekiyor
  • selinbn ıllusion yoyo alırsam snin vimeo com daki kadar güzl hareketler yapabilirmiyim :D
  • Arkadaşlar bence ilk başlangıç olarak alıcağınız yoyo Thunder S iyi sonra ilerletirseniz yani orta seviyeye geçtiğinizde lonewolf veya neptune alabilirsiniz ... birde yoyo hareketi öğrenmek istiyorsanız yoyoexpert güzel bir site fakat ingilizce siz sormuşsunu L3 mu Photon mu size kalmış bişey o özelliklerine bakin öyle seçin fakat benim seçimim L3 bu arada ben 1.5 yıldır oynuyorumm... Tüm yoyoculara burdan selamlar ...
  • azrail632 bu arada senin yoyondan değil o rulmanından kaynaklanan bir şey bakımını iyi yapman gerekli
  • bipolar-c aldım cok pısmanım sleep suresıde cok az hic bir hareket yapamıyorum hangı yoyoyu almalıyım ???? acıl yardım
  • hadi sleep suresini gectim ..... cok yalpalıyo
  • BEN MASTER SEVİYE OYNUYORUM YENİ YOYO ALICAĞIM HANGİ YOYOYU ALMALIYIM BÜTÇEM 100 TL LÜTFEN CEVAP VERİN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat_74 -- 15 Kasım 2011; 17:00:25 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat_74 -- 15 Kasım 2011; 17:09:44 >
  • ben master seviye oynuyorum yeni yoyo alcam hangi yoyoyu alıyım bütçe 100tl
  • onat sen misin
  • beyler acil yoyo almam lazım hangi yoyoyu almam lazım (hareketlere süresi yetenlerden)
  • benim berk
  • hee bu arada bende şu anda cantaurus adlı yoyo var
  • ARKADAŞLAR ben l3 yoyo aldım atıyorum en fazla 30 saniye dönüyor tüm gücümle atıyorum yoyo atış şekillerinide biliyorum ne yapmam gerekiyor yardım bekliyorum ve bide şu var ki o ortasındakı metal sey çıkmıyor o yizden ne tiner nede yağlayabiliyorum ne yapayım olmazsa yeni yoyo alıcam parası onemli diil sleep i en az 2 dk olsun yeter selomono yardım ett msn de ekledim kabul et cedric.muzoo@hotmail.com
  • darkmagic 2 ile 1 in arasında ne fark var
  • darkmagic 2 ile 1 in arasında ne fark var
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • tmm arkadaşlar karara vardım x888 alıcam ama yurtdısından oolduğu için biraz korkuyorum hangi site tam kapasitede güvenilir
  • ben skyrocket isimli yoyodan almak istiyorum sizce nasıldır?Lütfen cep yazın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.