Şimdi Ara

Profesyonel Yoyo Ansiklopedisi - Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
11
Favori
60.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lone wolf u gönül rahatlıyla alabilrsin.
  • x888 yoyo sparisi veriyorum ama msj atab olmadı :S
  • yardım edenler için teşekkürler zaten almaya karar verdim en kısa zamanda alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxtotkaxx -- 20 Nisan 2012; 15:19:41 >
  • javascript:void(AddText(''))bir şey diycektim bipolar güzel yoyo mu 1-2 gün içinde sölerseniz çok sevinirim ayrıca başlangıç ve orta seviye hareketlerini videoyla nasıl yapıldığını gösterir misiniz. Son olarak yoyo eğitimi alabileceğim bir yer var mı?javascript:void(AddText(''))javascript:void(AddText(''))
  • Bir soruda benden olsun en ucuz başlangıç yoyosu hangisi.
  • başlangıç yoyosu olarak brain tipte yoyolar söyleniyo ama bana kalırsa benim yaptığım gibi illusion al 25 tl.

yoyoexpert diye bir site var hareketler var ordan bakabilrsiniz.
  • benim ilk önce sonic stormum oldu onda 10-15 hareket öğrendim jameika trapez vs. şimdide lone wolf üm var güzel kullanıom ama çok az hareket biliom bana hareket önerebilirmisiniz ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahq26

benim ilk önce sonic stormum oldu onda 10-15 hareket öğrendim jameika trapez vs. şimdide lone wolf üm var güzel kullanıom ama çok az hareket biliom bana hareket önerebilirmisiniz ????

hareket önermek ? yoyoexpert öğren. ordan. sırayla.
  • quote:

benim ilk önce sonic stormum oldu onda 10-15 hareket öğrendim jameika trapez vs. şimdide lone wolf üm var güzel kullanıom ama çok az hareket biliom bana hareket önerebilirmisiniz ????

lonewolf uzun dönüyomu rahat hareket yapılıyomu yane sence nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxtotkaxx

quote:

lonewolf uzun dönüyomu rahat hareket yapılıyomu yane sence nasıl

tiner veya zippoyla dönme süresi uygun olur. ve hareket rahat yapılır yane gapı filan bence iyi ağırlığı.
  • Merhaba yoyo satıyormusun ? Bende Photon ve Virüs var. Takas edebiliriz
  • sa öncelikle videolr fln süper videolar sayesinde yoyo oynamaya başlıyorumhttp://www.armaganoyuncak.com.tr/U5601,986,outlander-yw675211-p-155700aul675211-yoyo.htm diye bi yoyo buldum önerir misiniz? Yeni başlıyorum iyi sleep yapar mı? :

• ben cok istiyordum bir yere gittimizde bulup night wolves aldim sence iyi mi
  • yyj kickside modelinde loop var mi varsa kickside ve eldiven alicam suankinyoyom 1A bind yapiorum sayilir ama daha iyi olana kadar loop kullanmayi dusunuyorum kickside looplu degilse looplu bir yoyo oneriri misin
  • son olarak kickside iyi sleepmyapar mi
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehayunaster -- 8 Haziran 2016; 19:48:19 >
  • Arkadaşlar ben bi konu açtım sıfır kutulu ve ikinci el yoyolar satıyorum.Hepsi profesyoneldir.

http://forum.donanimhaber.com/m_65081208/tm.htm
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehayunaster -- 8 Haziran 2016; 19:49:00 >
  • benim yoyonun aks yı yalama yapıyor ceviriyorum ceviriyorum açılmıyor benim yoyomda açılmayan yoyolardan deil yoyo yu nasıl açaçam yardım edin lütfen acil
  • benimde bir sorum var yoyoda yeniyim
    yoyofactory die nasty yoyom var bugün aldım yoyoyu attığımda gayet güzel sleep yapıyor fakat geri dönmüyor yoyo ??yardımcı olursanız sevinirim nerde problem var acaba?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.