Şimdi Ara

Profesyonel Yoyo Ansiklopedisi - Rehberi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
11
Favori
60.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Thunder s'im var :D Mal gibi gittim onu aldım. İyi bi yoyo almak istiyorum. Ne önerirsin?
  • Ben hem bir bilgi paylasmak hemde bisi sormak istiyorum.
    Bildiğim kadarıylar kenarlar metal kendisi plastik olan yoyalar daha iyi spin atiyor.
    Birde Dark Magic 2 yi önermisiniz? ben gördüm adam o yoyo ile master hareketler dahil hepsini çok iyi yapiyordu ve sanirm çektiğinde geri gelmeyen yoyo yani hareketler için daha iyi lütfen bir öneri sölermisiniz? dark magic 2 ne kdar iyi kullananlar yada bilgisi olanlar varsa cevap lütfen
  • Merhaba Arkadaslar bende 2009 yılında yoyo ya basladım Magic Hell adlı başlangıç yoyosuyla ilk baslangıc hareketlerini öğrendikten hemen sonra Deser eagle Ve Datura aldım Ve hareketlerimi onla sürdürdüm 1a Stiline uygun Bir sekilde oynuyorum Sonra Daha Rat diye thunder s i satın aldım artık onlar bana zayıf geldimi Lone wolf Ve jupideri Satın aldım Onlarda az geldi mi Phatom ve ıce sprınt ile yoluma devam ettim bana Gelmis hediylerle tam 17 adet farklı Blazing Teens yoyom var simdi 2a ve 3a Stiline basladım ve duncan dan Yoyoları almaya basladım 4 adet yarısmaya girdi 1.adet 5 ve 2 cilik 2 adet 1cilikim var iste sorum size 2a ve 3a ya uygun en iyi yoy markası nedir bigiendire bilrsniz sevinirm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoyo team kuruyorum istanbuldan . arkadaslar lütfen ilgilenenlerhttps://www.facebook.com/abdullah.b.kartal?ref=ts&fref=ts
  • Merhaba arkadaşlar bende 1,5 yil kadar profosyonel oynadm ancak kolumu incittim oynarken bu yuzden bıraktm şimdi pen spinning yapiorum :)

• Bana 30 liraya kadar yoyo önerirmisiniz hiç hareket bilmiyorum yeni başlayacağım
  • Ekle qnq
    888 protostar ve kicksideim var

• Ben yeni başlayacağım.Başlangıç için önerdiğiniz yoyo yu almayı düşünüyorum.Başka nelere dikakt etmeliyim.Yol haritam ne olmalı yardımcı olur musunuz ?
  • Merhaba arkadaşlar, son yıldır yaşanan iletişim eksikliği nedeniyle türkiye forumumuzu kurdum. ilgilenenler bana forumdan ulaşabilirler yardım etmeyi çok isterim =)

www.yoyotr.com

Teşekkürler.
  • Türkçe yoyo forumu bilen var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oğlum için yeni yoyo bakıyorum fakat yurtiçinde pek seçenek yok. Yurtdışı alışveriş daha önce hiç yapmadığım için de güvenemiyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

• yoyo konusunda çok pis gaz verdin :D
  • Satilil temiz l3 yoyo icin pm

• ARKADAŞLAR KAÇ GÜN OLDU ÖNCEKİ SAYFADAKİ STARLİTE YOYOYU ARIYORUM ANKARADA BULABİLECEĞİM BİYER VARMI LÜTFEN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InfiByte -- 24 Şubat 2014; 17:31:34 >
  • Bende oğlum için yomega glide almak istiyorum, nereden sipariş vermek daha uygun olur acaba. Teşekkürler.

• Arkadaşlar ben thunder aldım ama memnun kalmadım biraz beginner harektleri yaptım ama şimdi sonic storm alıcam sizce alayımmı lütfen cevap verin
  • Arkadaşlar ıllusıon yoyo kullanıyorum yoyonun içindeki parça ipe dolanmıyor nedenini bilen varmı ?
  • Sedir Ağacından 1.2 cm kalınlığında yaklaşık 63mm çapında ahşap rayba ile iki adet "disk" kestim. Rayba zaten keserken tam ortasından da deliyor. Çam kerestesinden de 1cm çapında çubuk hazırladım. İki diski ip saracak boşluk kalacak şekilde ahşap mile sıkıştırma yöntemi ile monte ettim. 100% Pamuk eğirme ip ile de string hazırladım. Elimden gelse terra kota toprağından da yapacağım.

Sonuç; Antik Yunan Yoyo' su replikası. At-Çek. Yani BC500 Yılında icad edilmiş, dünyada icat edilen ikinci oyuncak olan, Yunanca ismi yo-yo, ingilizce karşılığı come-come, türkçe günümüz karşılığı gel-gel olan hedenin birebir taklidi.

Hayır anlamıyorum bu aletin anavatanı ülkemiz komşusu hatta bu topraklar diyebiliyoruz da niye kendimiz orjinali ile uğraşmıyoruz da gidip sonradan öğrenme ülkelerin uydurma icatlarını isim verip alıyoruz. Bu da yetmiyor kıtalar aşırı siparişler veriyoruz.

Amerika yeni aluminium bağlama(saz) yapmış. Enstruman kendisi çalıyormuş. İsmi de X-Wire,...v.b. deseler, koşa koşa alacağız demek ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpella16

Arkadaşlar ıllusıon yoyo kullanıyorum yoyonun içindeki parça ipe dolanmıyor nedenini bilen varmı ?

http://shop.yoyoexpert.com/product/813/Yomega-Glide Yurtdışından almak daha mantıklı ki zaten yurtiçinde blazing teens( dandik yoyo markası ) dışında biraz da yoyojam dışındaki markalardan satılmıyor.... maalesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: borabjk1903

quote:

Orijinalden alıntı: Alpella16

Arkadaşlar ıllusıon yoyo kullanıyorum yoyonun içindeki parça ipe dolanmıyor nedenini bilen varmı ?

http://shop.yoyoexpert.com/product/813/Yomega-Glide Yurtdışından almak daha mantıklı ki zaten yurtiçinde blazing teens( dandik yoyo markası ) dışında biraz da yoyojam dışındaki markalardan satılmıyor.... maalesef :(

Teşekkürler ama istediğimiz rengi yo gibi görünüyor. Black W/ Red bu renginden istiyor bizim çocuk.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.