Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayanların hoşuna gidebilecek günboyu ten de kalan bir parfüm arıyorum. Signature, fullspeed, ck , lacoste faso fiso kullandım. Hoşuma gitmedi.

Spor salonunda soyunma odasında herif bir parfüm sıkmıştı. Mükemmel bir kokuydu adam gidince farkettim kokuyu keşke soraabilseydim.

Varmı tavsiye?
  • kış için ağır olmayan bir parfüm önerini var mı?
  • Arkadaşlar PM ile güzel sorular geliyor, bazıları da epey zorlayıcı oldu açıkcası çok bilgili arkadaşlarımız var hepsine tek tek cevap verdim.

Konuya yazanlara da Özel mesaj atıyorum şimdi. Şimdiden 10 soru yanıtladık bugun
  • Joop Homme ve Joop Jump hakkında bilgi almak isteyenler bana ulaşabilirler
  • beyler parfüm konusunda çok ama çok tecrübesizim. Yazdığınız öneri anlamayacak kadar :S sadece kaliteli orjinal parfümlermi tende kalıcılık sağlar ? Ben tenimden ve giysilerimden gitmeyecek hafif parfüm bulmak istiyorum. Sizin parfüm bunlardan sorulur dediğiz markalar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miki Rapaiç -- 20 Kasım 2011; 18:10:35 >
  • Sana da özel mesaj atıyorum Plasebolca dostum.

Aklına takılan herşeyi sorabilirsin bana.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Sana da özel mesaj atıyorum Plasebolca dostum.

Saygılar

Acik tenliyim sarisinim diyebilirim bana kislik koku lazim yazlikta sorun yasamyrum acikcasi ama kisin tenime uygun yayilan kalici bi koku bulamadim. boynerdeki arkadas carolina herrera 212 vip man verdi kokusuna bayildim aldim ama tenimde kalici degil koku yayilmiyo bide bana bi kac parfum onerebilirmisiniz nasil kullanmaliyim kaliciligi ve yayilmasini nasil saglayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

beyler parfüm konusunda çok ama çok tecrübesizim. Yazdığınız öneri anlamayacak kadar :S sadece kaliteli orjinal parfümlermi tende kalıcılık sağlar ? Ben tenimden ve giysilerimden gitmeyecek hafif parfüm bulmak istiyorum. Sizin parfüm bunlardan sorulur dediğiz markalar nedir?

Orjinal parfümle pek ilgisi yok. Mesela Joop serileri ve Bvlgari Black kokuları kalıcıdır. Hatta bir süre sonra T-Shirtlerinize bile siniyor. CK Euphoria'da çok güzel bi parfüm olmasına rağmen daha çok yaz kokusu ve kokusu uçucu. Yinede Euphoria öneririm. Parfüm markaları olarak Calvin Klein, Rochas, Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Bvlgari, Joop, Paco Rabanne ve Burberry önereğim parfüm markaları. Hafif ve kalıcı parfüm olarak tam parfüm adı veremem sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz ama Armani Code'ye ve Burberry Touch'a bi bakın derim. İkiside çok satılıyor ve güzel kokulardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 20 Kasım 2011; 18:16:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertfn

quote:

Sana da özel mesaj atıyorum Plasebolca dostum.

Saygılar

Acik tenliyim sarisinim diyebilirim bana kislik koku lazim yazlikta sorun yasamyrum acikcasi ama kisin tenime uygun yayilan kalici bi koku bulamadim. boynerdeki arkadas carolina herrera 212 vip man verdi kokusuna bayildim aldim ama tenimde kalici degil koku yayilmiyo bide bana bi kac parfum onerebilirmisiniz nasil kullanmaliyim kaliciligi ve yayilmasini nasil saglayabilirim

dostum cevapladım. aklına takılanları sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

beyler parfüm konusunda çok ama çok tecrübesizim. Yazdığınız öneri anlamayacak kadar :S sadece kaliteli orjinal parfümlermi tende kalıcılık sağlar ? Ben tenimden ve giysilerimden gitmeyecek hafif parfüm bulmak istiyorum. Sizin parfüm bunlardan sorulur dediğiz markalar nedir?

Orjinal parfümle pek ilgisi yok. Mesela Joop serileri ve Bvlgari Black kokuları kalıcıdır. Hatta bir süre sonra T-Shirtlerinize bile siniyor. CK Euphoria'da çok güzel bi parfüm olmasına rağmen daha çok yaz kokusu ve kokusu uçucu. Yinede Euphoria öneririm. Parfüm markaları olarak Calvin Klein, Rochas, Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Bvlgari, Joop, Paco Rabanne ve Burberry önereğim parfüm markaları. Hafif ve kalıcı parfüm olarak tam parfüm adı veremem sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz ama Armani Code'ye ve Burberry Touch'a bi bakın derim. İkiside çok satılıyor ve güzel kokulardır.

teşekkür ederim, benim bide nereden bulacağım sorunum var.mesela pmde dp önerdi arkadaş ve internet sitesine bakarak bulunduğum yerde satış yeri varmış. Yarın gidip bakicam.Böyle dp gıbı satıs yapan hangi markalar var, dp gibi resmi sitesi olup en yakın satış yerini öğrenebileceğim? (yani ben parfüm markaları mağazalarda dağınık satılır diye biliyordunda, galiba hepsinin kendine özel satış yeri var!)
  • Dostum ünlü markalardan satın almak istiyorsan;

Boyner, Tekin Acar, YKM, Sephora, Sevil, Beymen gibi mağazalardan alışveriş yapabilirsin.

Ünlü markaların açık parfümleri için

DP, Bargello, David Walker, Ixora gibi mağazaları tercih edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 22 Kasım 2011; 1:35:43 >
  • quote:

Dostum ünlü markalardan satın almak istiyorsan;

Boyner, Tekin Acar, YKM, Sephora, Sevil, Beymen gibi mağazalardan alışveriş yapabilirsin.

Ünlü markaların açık parfümleri için

DP, Bargello, David Walker, Ixora gibi mağazaları tercih edebilirsin.

çok çok teşekkürler.
  • dostum yazıları okudum. benimde sana bir sorum olacak 35 yaşında sarışın, beyaz tenli bir erkeğim çalıştığım işten dolayı gün boyu takım elbise giymekteyim. bugüne kadarda gündüz ve gece kullanmı için jpg le male, hugo boss matara, gıo, bleu de chanel, terre d hermes, one million , burbery parfümleri kullandım. senden gündüz iş yerinde ve akşamları özel günlerde ve spor kıyafetlerle kulanabileceğim parfüm önerileri alabilirmiyim.
  • Merhabalar ;

Bende uzun zamandır bir çok parfümü denemiş biri olarak 1-2 tavsiyede bulunmak isterim.

bu sene başından beri abercrombie & fitch FIERCE ve Armani Mania kullanıyordum ikisindede çok memnundum fakat bir arkadaşımın üstünde DIESEL fuel for life kokladım ve ertesi gün gidip sephorada aldım .

DIESEL fuel for life dünyanın en seksi 5 parfümü arasına girme başarısını göstermiştir.

Almasanız bile parfüm denemenizi tavsiye ederim.
  • Hocam yaşim 16 beyaz tenliyim şuana kadar kullandiğim orijinal parfumler sirasiyla dior fahrenheit babama hediye gelmisti ama ben kullansim ardindan airasiyla diesel only the brave yazin kullandim sonra kisin calvin klein in2u gri sonra lacoste red suan kullaniyorum ve ablamdan parfum istemistim oda hugo boss bottled almis daha göndermedide bu parfum hakkinda yorumlarinizi alabilirmiyim
    Ve ayri olarak 2011 yazinda dayimda davidoff silvershadow vardi kokusu çok hosuma gitmisti onuda bu yaz almayi planliyorum doğrumu yapiyorum sizce bugune kadar kullandiklarima kisa kisa yorum yaparsaniz sevinirim. Ama lacoste red ve dior fahrenheiti hiç isteyerek sikmiyorum ama diesel ve ck in2u yu severek kullandim. Tesekkur ederim pm veya alinti yaparsaniz sevinirim
  • Calvin klein ve issey miyake'den baskasi yalan bana.
  • merhaba , elime orjinal 212 on ice geçti ben bunu sıktım parfüm yerine baharat koktu hayal kırıklığına uradım gerçekte böylemi kokar?

birde istiklal cd de aldığım dolma tommy hlfiger benim daha çok hoşuma gidiyor arkadaşlarıma göre sradan bir parfümmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 4 Aralık 2011; 22:07:27 >
  • sayın ustat,gerçekten bu konuda fikrine ihtiyacım var.2-3 haftadır nette parfumlere bakıp duruyorum.Ama karar veremedim bir türlü.
    kendimi tanıtıyım sana : 32 yasında öğretmenlik yapıyorum evliyim.boy185 kılo80,saçlarım sıyah ama cok az beyazladı. esmer sayılırım.
    parfümle ilk tanısmam arkadasımın GİO almasıyla basladı. inanılmaz hosuma gitti.su an 200ml liğini bitirmek üzereyim ama sankı ben sıkınca bu koku kötüleşiyor.tenimede sıkmıyorum. anlamadım nedenini.Gündelik kullanıyorum.nette okuduğum şeyleride yapıyorum.
    bunun ayarında gündelik kullanabileceğim ve cok da ağır olmayan bir tavsiyen var mi? davidoff echo, armanı manıa,emperio armani denediğim ve hoşuma giden kokular.ama yinede soru işaterleri var sürekli kafamda.Baştada dediğim gibi ne tavsiye edersin )))
    sizin ve diğer sitelerin yorumlara bakarak,terre hermes(ilk defa duydum sadece sizin yorumlarınıza göre) , kenzo, joop night flight ,davidoff cool water ,issey miyake ,gucci guilty(bu parfumle ilgili sizin yorumunuzu göremedim) yada sizin şimdi tavsiye edeceklerinizi)) düşünüyorum.dedim ya sadece yorumlara göre denemedim hiç birini. kendinize iyi bakınız....
    işinde ve hayatında başarılar....
  • mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.