Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • azzaro chrome nasıldır beyaz tenli için yaza uygunmudur?
  • Ten olarak sıkıntı yaşamazsın ama pek iyi bir parfüm değil hiç tavsiye etmem, dahası genel olarak Azzaro'ları tavsiye etmem yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelyell33

Merhaba Yaz İçin Parfüm Almak İstiyorum Marka Olarak Marc
    Jacobs Ve Carolina Herrera Üstünde Duruyorum Koku Olarak Çiçeksi Ve Meyve Kokuları Seviyorum Önerebileceğiniz Parfüm Hangisi Olabilir Acaba Yorumlarınızı Büyük bir İştahla Bekliyorum

Carolina Herrera Ice kullan hocam hem fazla kişi kullanmaz hem de çok kaliteli bir kokudur. Orta yaş için çok uygundur.
  • mesajım dursun
  • Esmer tenliyim. Yaz ayı boyunca Ck One kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
  • Arkadaşlar bana yaz için kalıcı ama çok ağır olmayan birkaç parfüm önerir misiniz? Daha önce d&p dışında bir yerden lacost red almıştım kokusu mükemmeldi ama kalıcılık sıfırdı 10 dakika sonra hiç sıkmamış gibi oluyordum. Bir de d&p nin şubeleri arasında fark var mı mesela Aydın'daki şubesi İstanbul'daki kokular ile aynı derecede başarılı mıdır? D&Pnin başarılı olduğu kalıcı genç işi birkaç kod verebilir misiniz?
  • acqua di gio mu alsam hilfiger mi? Hilfigerin yeni cikmis galiba fena degil gibi geldi.
  • İş yoğunluğum ve nete sık giremediğimden dolayı geç cevap veriyorum. Fakat şu ana kadar tüm özel mesajlara tek tek cevap verildi en ince detayına kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

sesar bence bu konuyu devam ettirmelisin daha önceden olan saboteleri hiç takma sen..

Birde verdiğin linkteki ürün bayan parfümü diyo bi sıkıntı yaratmasın sakın

Teşekkür ederim dostum.

İçiniz rahat olsun. unisex bir kokudur. Fakat maskulen bir yapıya sahiptir. dünya çapında en başarılı buldugum ve sevdiğim kokulardan.

quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

chatixx,yazıyı iyi oku

sesar sen artık satmıyormusun internet uzerınden eger satıyorsan almayı dusunuyorum

ya black orchid alıcam yada white patchouli kararsızım

umarım ust konu olur sesar ota b*ka ust konu oluyor bu konu ust konu olmassa şasarım herkes yazın hangı parfumu alıyım dıye konu acıcak

size cevap verdiğimi hatırlıyorum fakat pm ile iletmiştim sanırım.

dostum internet üzerinden satıp herkese tek tek orjinaldir, belgem, faturam şudur demekten ve parfüm dükkanlarına gidip denettirmekten bıktım.
    Hele hele ürün tom ford ise tövbe ki ne tövbe. zamanında inanılmaz fiyata tom ford parfümler sattım kimi kolonya dedi kimi başka birşey.
    sözüm meclisten dışarı ama işin aslı şudur. lüks ürünü varoşa ucuza verirsen sıkıntıya girersin.

Black orchide almanızı öneririm.

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

code yazın sıkılır mı arkadaşlar?

Code sonbahar ve kış için uygundur. Gece kullanımı idealdir.

Fakat yaz için geçen hafta çıkan Armani Code Sport kokusunu deneyebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: ucnoktabir

Hocam bugün tester ına baktığım davidoff silver shadow private yi çok beğendim.16 yaşındayım yukarıda gençlerin beğenmediğini söylemişsiniz ama hayran kaldığımı söyleyebilirim.Bir de yaz için iyi midir? Sizin cevabınıza göre alacağım.Abim birkaç gün daha İngiltere de ordan almak daha ucuz olursa ona aldırıcam bir bilginiz var mı bu konuda.Şimdiden teşekkürler.

Dostum ben silver shadow private kokusunu gençlerin sevmeyeceği yönünde birşey söylediğimi sanmıyorum. Fakat Davidoff Silver shadow klasik kokusu daha çok orta yaş içindir. Bu yönde bir yazı yazmış olabilirim.

Silver Shadow Private gerçekten çok güzel bir koku. Gençlerde rahatlıkla kullanabilir. İnsana şehvet ve huzur veriyor. Ay ışığı ve puslu mistik bir havası var.
    Tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: coolbey

sesar öncelikle gönüllü olarak böyle bir girişimde bulunduğun için sana teşekkür ediyorum...

ben bi parfum almadan önce kolumun çeşitli yerlerine 2-3 çeşit parfüm sıktırırım.bir kaç saat gezerim koku oturana kadar.her önüme gelen arkadaşıma akrabama sorarım:) hazır bulmuşken sanada danışayım dedim:)

ben taa çocukluk yaşlarından beri parfüm delisi bir adamım..

şunu mu alayım bunu mu alayım diye sormak biraz bana tuhaf geliyor.

ama açıkcası hugo boss vapo ile hugo boss edit arasındaki farkı merak etmiyor değilim.ikisininde şişesi matara şeklinde...

hmm..birde diesel on the brave nasıl bir koku sence?

daha önce kullandığım ve çok beğendiğim parfümler: givency very irrestibl, bvlgari aqva,ve çam notalarına sahip olan hugo boss matara (axe africanın yeri ayrı;) ) fresh kokuları çok seven biri değilim ve tabiki roshas gibi ağır kokulardanda çok hazzetmiyorum...

Rica ederim dostum.

hugo boss ile ilgili sorunuzu anlayamadım. EDT eau de toilette demektir. Vapo ise vaporizatör kelimesinin kısaltmasıdır. Yani püskürtme yeri vapo kısmı deriz parfümde.

Parfüm ile ilgili ansiklopedim yardımcı olsun size bu konuda...

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

quote:

Orijinalden alıntı: rebelyell33

Merhaba Yaz İçin Parfüm Almak İstiyorum Marka Olarak Marc
    Jacobs Ve Carolina Herrera Üstünde Duruyorum Koku Olarak Çiçeksi Ve Meyve Kokuları Seviyorum Önerebileceğiniz Parfüm Hangisi Olabilir Acaba Yorumlarınızı Büyük bir İştahla Bekliyorum

dostum model belirtmemişsin. marc jacobs bang yaza gitmez. klasik olanı çiçeksi ve romantik bir kokudur.

carolina herrerada da 212 sexy man yerine 212 daha idealdir.

quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

azzaro chrome nasıldır beyaz tenli için yaza uygunmudur?

evet yaza uygun hoş kokulu bir parfümdür. ferahlık ve enerji verir.

quote:

Orijinalden alıntı: Watercuk

Esmer tenliyim. Yaz ayı boyunca Ck One kullanmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

isabetli bir tercih olur. yaz için gerçekten oldukça ideal bir ürün.

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

acqua di gio mu alsam hilfiger mi? Hilfigerin yeni cikmis galiba fena degil gibi geldi.

gio parfümünün kalitesi ve farkı bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 20 Haziran 2011; 1:12:39 >
  • yaz için orta kaliteli uzun süre kokusu gitmeyen neler önerirsiniz.d&p den parfüm alınır mı alınırsa neler alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 20 Haziran 2011; 0:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

yaz için orta kaliteli uzun süre kokusu gitmeyen neler önerirsiniz.d&p den parfüm alınır mı alınırsa neler alınır

ilk mesajımda yazlık koku önerilerimi sunmuştum.
    http://resim.donanimhaber.com/m_47953586/mpage_1/key_/tm.htm#msglink_47953586

d&p açık parfümeriden birçok insan parfüm almaktadır. Benim pek fazla ilgim ve bilgim yok açık parfümeri konusunda.
    Fakat hiçbir zaman orjinal parfümün yerini tutmadığını ve tutmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.
  • 17 yaşindayim burberry touch için ne düşünüyorsunuz?
  • Merhabalar. Size bir sorum olacak.

18 yaşında, açık tenliyim. Yaz için gidecek ağır kokulu olmayan bir parfüm tavsiyenizi alabilirmiyim? Kokuya alerjim olduğundan ağır bir koku kullanamıyorum. Baharat falan olmamalı. Tevsiyenizi bekliyorum. saygılar
  • free shoptan tom for white phtcholi almak isitiyorum ama hiç koklamadım kokuyu biraz anlatırmısız??
  • quote:

Orijinalden alıntı: erengs free shoptan tom for white phtcholi almak isitiyorum ama hiç koklamadım kokuyu biraz anlatırmısız??

Tarifini konu içerisinde yaptım detaylıca. Sadece bu ürün değil genel olarak tom ford'u ele aldım.

http://forum.donanimhaber.com/fwd.asp?messageID=48723510

quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Merhabalar. Size bir sorum olacak.

18 yaşında, açık tenliyim. Yaz için gidecek ağır kokulu olmayan bir parfüm tavsiyenizi alabilirmiyim? Kokuya alerjim olduğundan ağır bir koku kullanamıyorum. Baharat falan olmamalı. Tevsiyenizi bekliyorum. saygılar

Yaz için önerilerim, tarifinize tam uygun ürünler ilk mesajımda mevcut

ARKADAŞLAR ŞU ANA KADAR TÜM ÖZEL MESAJLARI VE KONU İÇERİSİNDEKİ SORULARI YANITLADIM. İLGİ GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

1 AY KADAR TATİLDEYİM. BODRUMDA OLACAĞIM YARIN UÇAĞIM VAR. BU SÜRE ZARFINDA CEVAP VEREMEYEBİLİRİM.

Anlayışınız için Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 4 Temmuz 2011; 18:08:52 >
  •  Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

hocam hangisi ne zaman kullanayım yardımcı olur musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

hocam hangisi ne zaman kullanayım yardımcı olur musun?

Ben kendi bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.

CK One - Unisex bir koku. Yazları kullanmak doğru olacaktır.
    Davidoff Cool Water - Yazın kullanılabilir.
    Armani Code - Ben kesinlikle yazın kullanmazdım.
    Rochas Man - Yine yaza gitmeyecek ağır bir koku. Ama kış ve sonbahar için harikadır.

Kullandıklarımı yazdım.
  • Bu Tom Ford WhitePatchouli yi nereden bulabilirm?
  • burberyy the beat hakkında görüşleri alabilirmiyim...
  • merhabalar ben cok uzun bir suredir insense ultramarine kullaniyordum ancak son 2 aydir hicbir acik parfumcude eskiden aldigim insense i bulamiyorum,d&p ve bargelloydu sanirsam ikisine baktim ancak eskiden daha kokuyu sikmadan kapagini acinca farkederdim insense oldugunu,ama artik hic benzemiyor,ustume siktiktan 1 saat sonra hafif bi benzer koku geliyor ama eskiden aldigim insense leri ariyorum
    sizce insense ultramarine i hangi acik parfum dukkanindan almaliyim ? orjinaliyle farki yok denilebilecek kadar az olsun istiyorum.Birebire yakin yapiyordu eskiden d&p insense i ama orasi da bozdu,lutfen bi yardim edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencayyy

merhabalar ben cok uzun bir suredir insense ultramarine kullaniyordum ancak son 2 aydir hicbir acik parfumcude eskiden aldigim insense i bulamiyorum,d&p ve bargelloydu sanirsam ikisine baktim ancak eskiden daha kokuyu sikmadan kapagini acinca farkederdim insense oldugunu,ama artik hic benzemiyor,ustume siktiktan 1 saat sonra hafif bi benzer koku geliyor ama eskiden aldigim insense leri ariyorum
    sizce insense ultramarine i hangi acik parfum dukkanindan almaliyim ? orjinaliyle farki yok denilebilecek kadar az olsun istiyorum.Birebire yakin yapiyordu eskiden d&p insense i ama orasi da bozdu,lutfen bi yardim edin

Dün ixoradan aldım. Bence dp ninkinden daha iyi. Denemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca lacoste essential bu parfümüde deneyin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.