Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnşallah konu parfüm satışına dönmez ilerde.

Demiştim zaten açık olan bir dükkanınız varmış en azından inşallah özelden pm ile insanları dükkanınıza yönlendirmiyorsunuzdur.

Bir de Angel'ı yazın tavsiye edip Black Orchid'i tavsiye etmemişsiniz ikisi arasındaki fark ne? Daha önce önermiş olduğunuz msjı buldum.Siz iki kokuyu da kokladığınıza ve yanılmadığınıza emin misiniz?

Orijinalden alıntı: sesar

Şimdi sıra geldi en özel, kalıcı ve dünyanın en kaliteli erkek parfümlerine. (sıralama karışıktır)

Dior Homme Intense

Terre Hermes

Narciso Rodriguez

Tom Ford Black Orchide

Thierry Mugler Angel

Hocam Bvlgari A.P.H. hakkındaki yorumunuz için teşekkür ederim , yukarıdakilerden yaz için hangisini önerirsiniz?Bir de Tom Ford Black Orchid'e bakayım dedim her yerde bayan parfümü olarak geçiyor?

Tom ford black orchide unisex bir kokudur bay bayan kullanabilir. Esasında erkeksi bir kokudur. karaağaç gibi kokar.

o kokuyu asla unutmazsınız.

Terre hermes ve tom ford öneririm yaz için. Angel asla yazın kullanmayın.

Açık renk ile yazılanlar sizin yorumlarınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 12 Nisan 2011; 0:55:16 >
  • Forum Silinebilir

sesar panpa sana rahat yok burda
  • benim sorumada cevap vermemişsin ck eurohia intense mi jean paul le male mi hangisi tavsie edersin??
  • "Nina Ricci Nina EDT"

Bu parfüm hakkında ne dersin? Daha çok hangi kişilikteki bayanlar hoşlanır kullanır?
  • Arkadaşlar artık eşeğin kulağına su kaçtı. Ben vaktimden ayırıp herkese yardımcı olmaya çalışıyorum konu farklı yönlere çekiliyor, PM ile ağız dalaşına giriyorum.

Bu konuyu kesinlikle parfüm satmak için açmadım. PM ile kimseye istersen bende var fiyatı şu demedim. Forumdan satış yaparak gelecek para beni zengin etmez. Birkaç kişiye sattım bu konuyu açmadan çok önce o da toptan fiyatına perakende. Fakat forum kullanmayı bilmediğimden referans yapamadım.
    Kimse de aksini iddia edemez rant konusunda.

Bunun dışında açılmış olan farklı parfüm başlıkları vardı. Herkes ortak yorumlar yapar deneyimlerini paylaşırdı. Ben bu konuyu açınca rahatsız olundu haliyle, çünkü konularına taş kondu...

En temel konu şudur ki; parfümeriye gittiğinizde 3 kokudan sonra kahve koklatılır, bunu herkes bilir. Siz bunu bile inkar ediyorsunuz. Sizin önerinizse zaten iptal olmuş burna başka parfüm koklatmak komiksiniz sadece.

Ben parfümün cilde sıkılmasını tavsiye etmem. Özel günlerde sıkabilirsiniz fakat hergün hergün sıkmayınız. Bunu duyarlı bir vatandaşın yorumu olarak görebilirsiniz. Özellikle boyun bölgesi ilerki yaşlar için oldukça sıkıntı yaratabilir. Konu içerisinde verilen örneğe göre Cola'da sağlık bakanlığından onaylıdır vs ama sağlığa inanılmaz zararlar verir. Makyaj malzemeleri direk yüze sürülen birşey olduğu ve zilyon tane testten geçirildiği halde yüzü delik deşik eder. İlginç...

Bana göre bu forumun parfüm konusunda en ileri gelenlerinden birisi ZERZAVATÇI'dır. O da benim bilgime saygı duymuştur.
    Kendisinin parfüm bilgisi de takdire şayandır.

Bu da CK FREE parfümünün eğitim dosyası. Aslında dışarıyla paylaşılması yasaktır ama madem tatmin olacaksınız buyrun...

http://hotfile.com/dl/114177154/4a8c364/ckfree_eitim_kad-tr.ppt.html

Çok yakında da bir uydu kanalında canlı yayınlara çıkacağım ayda 8 program. Herkesle tek tek uğraşamayacağım bana sataşanlarla. Bilmeden kırdıysam üzgünüm.

Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.
    [V. Hugo]

Herkese hayırlı forumlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 12 Nisan 2011; 14:27:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScovX

black xs kullanıyorum ne kadar sıksamda kokmuyor sahte ürün mü satmışlar kazıklandım mı?

Black XS sıkıldığı anda etrafa yayılan şekerli ve farkedilen bir kokudur. Aynı zamanda da kalıcıdır. Burnu hassas olmayanlar dahi kokuyu direk soluyup farkederler.
    Aldığınız yere bağlı elbette. Anlattığınız durum normal değil.

İlk sıktığım an baya kokuyor şekerli çilek gibi fakat sonrasında 5 dakika içinde ben kokuyu alamıyorum peki etraftakiler duyuyor mudur? ilk aldığımda kutulu jelatinli falandı arkadaşım paristen getirmişti 40 liraya almıştım. Tenimde esmere yakın ama esmer değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarli ergen -- 12 Nisan 2011; 20:50:48 >
  • Bendede blackxs var. İlk sıktığın anda(ben genelde tek fıs sıkarım) yaklaşık 15-20 dk felan buram buram ben rahatsız oluyorum neredeyse. Ama sonradan banada hiç kokmuyomuş gibi geliyo. Ama çevremdekilere sorduğumda koktuğunu söylüyo. Kısacası burnun sürekli o kokuyu aldığı için artık o kokuya karşı duyarsızlaşıyo diyelim..
  • quote:

Zenginliği ve istediğini elde eden erkeğin kokusu one million

Demişsiniz bunun haricinde var mı başka öneriniz bu kriterlere göre ?
  • Çok kalıcı sabunsu bir parfüm tavsiyeniz var mı? Berlinde freeshop ta denediğim ancak adını hatırlayamadığım bir koku var böyle. Fiyatı da diğer kokuların 2 katıydı. Keşke adını alsaydım!
  •  Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

ben bu 2sini kullanıyorum ama üstüde kalıcı kalmıyorlar. kullanmayı mı bilmiyorum anlamadım gitti

20 yaşındayım sarışın beyaz tenliyim :D
    mavi de gözlüyüm bu da ekstra bilgi olsun :D
  • hocam mrb...davidoff silver shadow ve kenzo air kokuları hakkında bilgi alabılırmıyım tesekkurler..
  • bende yaz icin 3 parfum arasinda kaldim

david hot water
    chic caroline herra
    blgavri aqua pour home

bana tavsiyeniz nedir. birde bu 3parfumun kokularini tarif edebilimisiniz turncgil,baharat vs.son olarak kaliclik ve farkedilirlikleri nedir. beyaz tenliyim
  • Armani code aldım bugün. Bvlgari alcaktim ama degisiklik olsun dedim. Sizce nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce YKM'de "Hugo Boss Selection" ve "Davidoff Hot Water" adlı parfümlerin kokularını denedim Davidoff un kokusu ertesi gün kayboldu ama Hugo Boss un kokusu her gün duş almama rağmen tenimde hala farkedilir bir düzeyde ve bu yüzden bu kokuyu almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLand

3 gün önce YKM'de "Hugo Boss Selection" ve "Davidoff Hot Water" adlı parfümlerin kokularını denedim Davidoff un kokusu ertesi gün kayboldu ama Hugo Boss un kokusu her gün duş almama rağmen tenimde hala farkedilir bir düzeyde ve bu yüzden bu kokuyu almayı düşünüyorum.

inanır mısınız ben de aynı parfümleri denedim fakat ikisi de akşama kalmadı özellikle önce selection uçtu gitti digerinin kokusunu ben alamadım ama kardeşim alabiliyordu. özellikle ten ile uyumunun bir örnegi bence bu
  • parfum fiyatlari neden bukadar pahali,yoksa Turkiyeye ozgu birseymi bu..
  • Hugo BOSS - Hugo yaz icin uygun mudur acaba?
  • merhaba,

forumda parfüm konusunda deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaştığınızı gördm.
    bu konu hakkında bana da yardımcı olabilir misiniz?

yaş 28, kumralım.
    yaz için, çok ağır olmamak şartı ile kalıcı bir parfüm arıyorum.

Calvin Klein Euphoria,
    Calvin Klein Euphoria intense,
    Calvin Klein Eternity Aqua,
    Bvlgari Aqua,
    Mont Blanc Starwalker,

bunlardan hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acg92

quote:

Orijinalden alıntı: FenerLand

3 gün önce YKM'de "Hugo Boss Selection" ve "Davidoff Hot Water" adlı parfümlerin kokularını denedim Davidoff un kokusu ertesi gün kayboldu ama Hugo Boss un kokusu her gün duş almama rağmen tenimde hala farkedilir bir düzeyde ve bu yüzden bu kokuyu almayı düşünüyorum.

inanır mısınız ben de aynı parfümleri denedim fakat ikisi de akşama kalmadı özellikle önce selection uçtu gitti digerinin kokusunu ben alamadım ama kardeşim alabiliyordu. özellikle ten ile uyumunun bir örnegi bence bu

Selection ın kokusu hala tenimde hissedilir durumda üstelik bugün 5. gün oldu bu nasıl bir ten uyumudur Hot water ı ise konuyu açan arkadaşın buradaki tavsiyesi üzerine denedim fakat kokusu hoşuma gitmedi zaten kısa sürede de etkisi gitti.
  • One millionun elbisede ve tende kalıcılık süresi ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 19 Nisan 2011; 19:53:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.