Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bvlgari aqva pour homme benim de takibimde. Kokuyu deneyip karar vereceğim. Ya black xs ya da pour homme alacağım sanırım.
  • çok yararlı bi konu kesinlikle ck europhia intense yada jean paul le male almayı düşünüyorum bu ikisi hakkında ne düşünüyosun hangisini tavsiye edersin şimdiden tskler
  • mesaj bulunsun
  • 19 yaş ve beyaz ten için uygun yazlık ve kışlık parfüm önerisi verir misin.Ağır veya hafif farketmez karşı cinsin ilgisini cekecek ve kalıcı bişey olması yeterli
  • axe africa yaz için uygun mudur? esmer tenliyim
    bu arada uzmanlığınız dışına girer mi bilmiyorum ama cilde zarar vermeyen roll-on var mıdır yada en az zarar veren roll-on hangisidir. cilde minimum zarar vermesi için nasıl kullanmalıyız ?
    şimdiden teşekkürler
  • Bizim Türk insanı da her alanda olduğu gibi böyle cahillere prim verip bunları tepelerine çıkarıyorlar Arada bir bakayım bu başlığa,baya komik şeyler yazıyosunuz Adam tene uygulamayan sağlığınız için uygun değil diyor daha nasıl saçmalasın,nasıl cahilliğini dışa vursun kendi de bilememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caut -- 9 Nisan 2011; 15:32:49 >
  • Beyler 660 liraya bond no.9 aldım kanyondan (para bok gibi mk naparsın) ama beğenmedim bedavaya göndericem ilk pm atana,kalıcılık tende 24 kıyafette 224 saat kızlar hasta bu kokuya anladınız siz
  • calvin klein one
    calvin klein euphoria

olmak üzere 2 değişik kokuda parfüm kullanıyorum. Bana hediye olarak geldi. Bu kokular beyaz tenli birisi olarak yaz ayları için uygun mudur? Ayrıca kalite durumları nasıldır? Cildime zarar versin istemem. Hassas ciltliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caut

Bizim Türk insanı da her alanda olduğu gibi böyle cahillere prim verip bunları tepelerine çıkarıyorlar Arada bir bakayım bu başlığa,baya komik şeyler yazıyosunuz Adam tene uygulamayan sağlığınız için uygun değil diyor daha nasıl saçmalasın,nasıl cahilliğini dışa vursun kendi de bilememiş

Tek zeki sensin heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gKhaN006

quote:

Bizim Türk insanı da her alanda olduğu gibi böyle cahillere prim verip bunları tepelerine çıkarıyorlar Arada bir bakayım bu başlığa,baya komik şeyler yazıyosunuz Adam tene uygulamayan sağlığınız için uygun değil diyor daha nasıl saçmalasın,nasıl cahilliğini dışa vursun kendi de bilememiş

Tek zeki sensin heralde

Evet,tek zeki benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

calvin klein one
    calvin klein euphoria

olmak üzere 2 değişik kokuda parfüm kullanıyorum. Bana hediye olarak geldi. Bu kokular beyaz tenli birisi olarak yaz ayları için uygun mudur? Ayrıca kalite durumları nasıldır? Cildime zarar versin istemem. Hassas ciltliyim.

Bu 2 parfümü kullanıyorum demişsin,şimdiye kadar 'hassas' (neye hassas? ayrıca hassasiyetini kendi ölçütlerinle nasıl belirlediğini de anlamış değilim,saçmalamışsın) cildine bir zararı oldu mu? Kızarıklık,şişlik herhangi bir reaksiyonla karşılaştın mı? Doldurma parfümcülerden alınanların elbette bir garantisi yok ama koskoca calvin klein (ve tabi bu parfümleri üreten diğer markalar) sence insanların ciltlerine zarar verecek ürünler üretip tüm şirketi kaybetmeye kadar yolu olan tazminat davalarını riske edebilirler mi? Bu parfümler denenmiyo,direk alkolü esansı şişeye basıyorlar satışa çıkarıyorlar mı sanıyosunuz bir sürü testten kontrollerden geçmiyo mu? Başlık sahibinin cehaletini taklit etmek yerine,merakınızı düşünerek ve araştırarak giderin sırf alıntıladığım kişi değil asalakça yaşamayı kendine görev edinmiş herkese bu lafım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caut -- 9 Nisan 2011; 16:22:32 >
  • 25 yaşında Esmerim, kışın Rochas Man kullanıyorum. Yaz için ne önerirsiniz?
  • quote:

quote:

calvin klein one
    calvin klein euphoria

Bu 2 parfümü kullanıyorum demişsin,şimdiye kadar 'hassas' (neye hassas? ayrıca hassasiyetini kendi ölçütlerinle nasıl belirlediğini de anlamış değilim,saçmalamışsın) cildine bir zararı oldu mu? Kızarıklık,şişlik herhangi bir reaksiyonla karşılaştın mı? Doldurma parfümcülerden alınanların elbette bir garantisi yok ama koskoca calvin klein (ve tabi bu parfümleri üreten diğer markalar) sence insanların ciltlerine zarar verecek ürünler üretip tüm şirketi kaybetmeye kadar yolu olan tazminat davalarını riske edebilirler mi? Bu parfümler denenmiyo,direk alkolü esansı şişeye basıyorlar satışa çıkarıyorlar mı sanıyosunuz bir sürü testten kontrollerden geçmiyo mu? Başlık sahibinin cehaletini taklit etmek yerine,merakınızı düşünerek ve araştırarak giderin sırf alıntıladığım kişi değil asalakça yaşamayı kendine görev edinmiş herkese bu lafım.

Senin yazdığın yorumlar bana kıstas olamaz arkadaşım. Bi kere üslubunu hiç beğenmedim. Saygısızsın. Sen benim ne anamsın ne babamsın konuşma tarzına dikkat et. Görüşün neyse olumlu-olumsuz saygı çerçevesi içinde yazarsın biz de eyvallah deriz. Parfüm konusunda belli ki bişeyler biliyorsun. İnsanlara çemkireceğine güzelce anlatsan emin ol herkes seni taktir eder.

Büyük firma olmakla tüketiciye sonsuz kalite sunacak diye bi kaide yok. Sana kalmışsa aldığımız, kullandığımız markaları araştırmayalım nasıl olsa onlar bizi düşünüyordur ne gerek var sorgulamaya değil mi! CK sonuçta boru değil !

Hassas cilt tabirimi beğenmemişsin kendince irdelemişsin. Doğrudur, ama sana şu forum ortamında kısaca nasıl açıklamamı bekledin ki? Dikkat edersen o büyük firmaların kaliteli kremlerinde bile tek cümle ile özetleniyor.(hasas ciltler için) Senin tabirinle Koskoca firmalar "hassas cilt" demişse bi bildikleri vardır değil mi?

Son olarak düşün,araştır falan filan demişsin. Ne yapayım akşama kadar içimden CK ne büyük firma bana yamuk yapmaz diyip durayım mı? Elbetteki araştıracağım. Parfüm konusunda bilinçsiz olduğum için bu konuda bizlere yardımcı olmak isteyen bir kişiye aklıma takılan soruları yöneltiyorum. Sence bu araştırma değil mi? Araştırma için illâ CK fabrikasına mı gitmem lazım? Buraya gelip caka satıp kendini bişey sanma.
  • yolda yururken yanina gelip gumrukte calisiyorum cok ucuz orjinal parfumlerim var diyen adam sensin di mi biliyorum
  • quote:

quote:

quote:

calvin klein one
    calvin klein euphoria

Senin yazdığın yorumlar bana kıstas olamaz arkadaşım. Bi kere üslubunu hiç beğenmedim. Saygısızsın. Sen benim ne anamsın ne babamsın konuşma tarzına dikkat et. Görüşün neyse olumlu-olumsuz saygı çerçevesi içinde yazarsın biz de eyvallah deriz. Parfüm konusunda belli ki bişeyler biliyorsun. İnsanlara çemkireceğine güzelce anlatsan emin ol herkes seni taktir eder.

Büyük firma olmakla tüketiciye sonsuz kalite sunacak diye bi kaide yok. Sana kalmışsa aldığımız, kullandığımız markaları araştırmayalım nasıl olsa onlar bizi düşünüyordur ne gerek var sorgulamaya değil mi! CK sonuçta boru değil !

Hassas cilt tabirimi beğenmemişsin kendince irdelemişsin. Doğrudur, ama sana şu forum ortamında kısaca nasıl açıklamamı bekledin ki? Dikkat edersen o büyük firmaların kaliteli kremlerinde bile tek cümle ile özetleniyor.(hasas ciltler için) Senin tabirinle Koskoca firmalar "hassas cilt" demişse bi bildikleri vardır değil mi?

Son olarak düşün,araştır falan filan demişsin. Ne yapayım akşama kadar içimden CK ne büyük firma bana yamuk yapmaz diyip durayım mı? Elbetteki araştıracağım. Parfüm konusunda bilinçsiz olduğum için bu konuda bizlere yardımcı olmak isteyen bir kişiye aklıma takılan soruları yöneltiyorum. Sence bu araştırma değil mi? Araştırma için illâ CK fabrikasına mı gitmem lazım? Buraya gelip caka satıp kendini bişey sanma.

Neyi kıstas alman gerektiğini de buraya sorup öğreneceksin değil herhalde,bu kadarını beklemiyoruz zaten senden sakin ol. Sonsuz kalite sunduğunu söylemiş miyim? CK parfümleri ki benim nazarımda ürünleri vasatın altında belirli bir standardın üzerindedir elbette ve endişe duyduğun çeşit sorunlara yol açmak bu standartların oldukça altındadır bunu demek istemiştim ama sen ne anlamışsın,neyse. Krem ile parfümü nasıl bir tuttun idrak edilmesi imkansız,hangi parfümün kutusunda şişesinde "hassas ciltler için uygun değildir" yazısı gördün? Krem ile parfümün uygulandıktan sonra tendeki reaksiyonlarının birbirlerinden ne kadar farklı olduğu malumdur herhalde. Diğer yandan,alışılagelmedik bir durum olmadığı sürece ki bu da herhangi bir parfümde kendini ortaya çıkarır cildinizin verdiği tepkiyi ölçebilirsiniz kolaylıkla. Eğer bir konu üzerinde akşama kadar düşünüyorsanız ben hiç sizi alıkoymayayım siz devam edin düşünmeye. Bilinçsiz olmak ile kastınız bilginizin ve tecrübenizin olmadığıydı sanırım,yanlış kullanımdan dolayı yanlış bir şey söylemek istemem ayrıca elbette olmayabilir tecrübeniz ama buraya gelip sürdirek soru sormak yerine önce düşünmek ve araştırmak okumak bir kaç bir şeyi sonra da içinden çıkamadığın yerde sormak mantıklı ve sağlıklı olan. Bu da söylemek istediklerimdendi ama "caka satmak" diye tanımlanmış. Her neyse,iyi günler.
  • ck europhia intense yada jean paul le male almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersin?
  • ck one, rochas man ve armani black code ve daha adı aklıma gelmeyen bir sürü parfüm var bende. bu ilkbahar- yaz sezonunda 3ünden hangisini kullanmalıyım?
  • quote:

Hocam sende parfüm ile kremi kıyaslamışsın olmamışki.. Caut'un ifade şekli biraz asabi olsa da parfüm konusunda söylediklerinde haklı.. Parfüm cildinize zarar vermez..

Bir konuya açıklık getirelim artık,sesar uzman konuyu yanlış ifadelerle doldurmuş..

Moda firmalarının ürettiği parfümler ve bu seviyenin üstündeki üreticilerin parfümleri (niche vs.) herhangi bir "cilt hastalığınız" yoksa cildinize zarar vermez. Bu konuda şüpheniz olmasın. He bilmediğiniz bir cilt hastalığınız vardır,ona birşey diyemem,o zaman kıyafete sıkmaktan başka çareniz yoktur. Ama sağlık açısından falan fistan bunlar hikaye,cilde zarar vermez parfüm.. Parfümerilerdeki arkadaşlar,parfümler genellikle kıyafetlerde daha kalıcı olduğu için sizi ve kıyafetinizi o parfüme "boğar" ve o koku kıyafetinizde uzun süre kalır. Bu da sizin aa bu ne kadar kalıcı kokuymuş yaa demenize neden olur. Yani pazarlama taktiği diyelim biz ona.

Uzun lafın kısası,parfümü kıyafete değil,teninize sıkın..

@mz~

konuyu sesar sahiplenmiş olsa da ben size cevap vereyim,

rochas man kış harici kullanmamanızı öneririm.. Ck one'ı da günlük kullanımda çoğu mevsim kullanabilirsiniz,unisex kokudur zaten tene de yakın kalır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanmayan denesin -- 9 Nisan 2011; 20:44:08 >
  • bana dp' den alabileceğim yaz için kalıcı ve hoş bir koku tavsiye edermisinizz.............
  • Mesajım bulunsun, harika konu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.