Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Davidoff Adventure, Diesel Fuel For Life ve Jean paul gaultier'i yaz için önerir misiniz ? 3'ü de çok sevdiğim kokular, ne düşünüyosunuz ?
  • Aramis'in kokusu yaz günlerinde üstümüzde ekşime yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

first sensations - karpuz aromalı sakız kokusuna en yakın parfum hangisi?

impulse zen diye bir şey okumuştum ama bulamadım ben bulan olursa haber vermesi dileklerimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` Kağan

Davidoff Adventure, Diesel Fuel For Life ve Jean paul gaultier'i yaz için önerir misiniz ? 3'ü de çok sevdiğim kokular, ne düşünüyosunuz ?

Güzel, kaliteli hoş kokular.

Adventure gündelik kullanım ve yaz için ideal.

Diesel fuel for life enerjik ve mistik bir havaya sahip.

Jean paul ise oldukça kalıcı, yogun, tiryakilik yaratan efsane bir parfüm.

Sıralama yapmak gerekirse aynı sizin sıralamanız gibi olur. Jean paul yazın ağır kaçabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Kız Kaçıran

Aramis'in kokusu yaz günlerinde üstümüzde ekşime yapabilir mi?

Aramis kokuları biraz daha yetişkinlere hitap etmekte ve oldukça otantik kokular. Siz hangi modelini soruyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 8 Nisan 2011; 23:26:37 >
  • takip
  • 20 liraya orjinal Prego parfüm aldım.Nasıl?

Edit: 100ml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Capone! -- 8 Nisan 2011; 23:34:15 >
  • strawberry den bir çok kez alışveriş yaptım. Şuan lisede bulunan parfumlerimi yazıyorum. 2 tanesini alacağım tercih yapar mısınız? üstadım.

Hermes - Terre D'Hermes
    Davidoff - Hot Water
    Paco Rabanne - Black Xs
    Jil Sunder Sun

Günlük Kullanım ve Özel gece ve günlerde kullanım için hangisini önerirsiniz?
    Şuan Günlük joop jump gece ise burberry london kullanıyorum
  • öğrenci bütçesine alabileceğim en güzel parfüm hangisidir yardımcı olabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Şimdi sıra geldi en özel, kalıcı ve dünyanın en kaliteli erkek parfümlerine. (sıralama karışıktır)

Dior Homme Intense

Terre Hermes

Narciso Rodriguez

Tom Ford Black Orchide

Thierry Mugler Angel

Hocam Bvlgari A.P.H. hakkındaki yorumunuz için teşekkür ederim , yukarıdakilerden yaz için hangisini önerirsiniz?Bir de Tom Ford Black Orchid'e bakayım dedim her yerde bayan parfümü olarak geçiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

strawberry den bir çok kez alışveriş yaptım. Şuan lisede bulunan parfumlerimi yazıyorum. 2 tanesini alacağım tercih yapar mısınız? üstadım.

Hermes - Terre D'Hermes
    Davidoff - Hot Water
    Paco Rabanne - Black Xs
    Jil Sunder Sun

Günlük Kullanım ve Özel gece ve günlerde kullanım için hangisini önerirsiniz?
    Şuan Günlük joop jump gece ise burberry london kullanıyorum

Black XS şekerli bir kokudur. Eğlenmeye gittiğinizde kullanabilirsiniz.

Hermes günlük kullanım için idealdir.

Hot water ateşli seksi bir kokudur. daha çok buluşmalarda önerilir.

jil sander sun 7-24 kullanabilirsiniz hafif bir kokudur zaten.

günlük burberry gece joop daha uygun olur :)

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Şimdi sıra geldi en özel, kalıcı ve dünyanın en kaliteli erkek parfümlerine. (sıralama karışıktır)

Dior Homme Intense

Terre Hermes

Narciso Rodriguez

Tom Ford Black Orchide

Thierry Mugler Angel

Hocam Bvlgari A.P.H. hakkındaki yorumunuz için teşekkür ederim , yukarıdakilerden yaz için hangisini önerirsiniz?Bir de Tom Ford Black Orchid'e bakayım dedim her yerde bayan parfümü olarak geçiyor?

Tom ford black orchide unisex bir kokudur bay bayan kullanabilir. Esasında erkeksi bir kokudur. karaağaç gibi kokar.

o kokuyu asla unutmazsınız.

Terre hermes ve tom ford öneririm yaz için. Angel asla yazın kullanmayın.

quote:

Orijinalden alıntı: deniz...deniz...

öğrenci bütçesine alabileceğim en güzel parfüm hangisidir yardımcı olabilir misin ?

DP'den armani gio alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 8 Nisan 2011; 23:53:38 >
  • teşekkürler üstad zaten joop jump bitmişti onun yerine alacağım o zaman Black Xs ve Hermes diyorum :)
  • iyi günler
    ben burberry london kullanıyorum sence nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baturay231

iyi günler
    ben burberry london kullanıyorum sence nasıl ?

İngiliz asaletini yansıtan yoğun ve kalıcı bir koku. Yalnız yaşı genç arkadaşlara tavsiye edilmez.
    Ek olarak tütün, tarçın ve biber gibi maskulen esanslara sahiptir.
  • Konu gerçekten çok iyi, verdiginiz bilgiler için tesekkürler bütün konuyu okudum. Size bir sorum ve tavsiye istiyecegim;

Suan kullandigim iki parfum var kokulari farkli, yakin olmasada ruh halime göre sikiyorum, bvlgari aqua ve Davidof adventure amazonia, bu iki parfum hakkindaki düsünceleriniz neler?

Ayriyeten parfumler hakkinda pek bir bilgim yok sizden yeni bir parfum tavsiyesi istiyorum bunun için ne gibi bilgi vermem gerekiyor iyi bir tavsiyede bulunmaniz için (ten rengi gibisinden...)
  • Tekrar teşekkürler hocam , Allah razı olsun , iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

Konu gerçekten çok iyi, verdiginiz bilgiler için tesekkürler bütün konuyu okudum. Size bir sorum ve tavsiye istiyecegim;

Suan kullandigim iki parfum var kokulari farkli, yakin olmasada ruh halime göre sikiyorum, bvlgari aqua ve Davidof adventure amazonia, bu iki parfum hakkindaki düsünceleriniz neler?

Ayriyeten parfumler hakkinda pek bir bilgim yok sizden yeni bir parfum tavsiyesi istiyorum bunun için ne gibi bilgi vermem gerekiyor iyi bir tavsiyede bulunmaniz için (ten rengi gibisinden...)

İki parfümde günlük kullanım için idealdir. Bvlgari biraz daha oturmuş karakteristik bir kokudur.
    Davidoff ise daha gündelik, daha özgür ve tatlı baharatsı güzel bir parfümdür.

En önemli faktör yaştır. Daha sonra parfümden ne beklediğiniz, nasıl bir karaktere, ruha ve tarza sahip olduğunuz ve hangi koku ailesini (tatlı, baharatsı, fresh vs ) sevdiğinize bağlı olarak değişir.

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 9 Nisan 2011; 0:19:54 >
  • Şu an Jean Paul Gaultier kullanıyorum ama yaz yaklaştığından dolayı biraz ağır kaçacağını düşünüyorum. Yaz için önerebileceğiniz fresh bir koku var mı acaba? Benim şu an aklımda Davidoff Cool Water var.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 9 Nisan 2011; 0:23:35 >
  • @sesar

Yasim 20, genel olarak sosyal iliskileri iyi olan, çok hareketli bir karakterim var. Ruh olarak genelde gülen güldürmeyi seven bir insanim. Baharatli kokular daha çok hosuma gidiyor. Galiba ten rengininde önemi varmis koku seçiminde esmerim. Bide söyle bir durum var kaybolup giden bir koku istemiyorum, gün boyu kokunun etrafimdakiler tarafindan hissedilmesi lazim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanCLK -- 9 Nisan 2011; 0:41:13 >
  • sesar sence en iyi 10 erkek kokusu hangılerıdır,tatlı,fresh ... parantez ıcınde yazarmısın para sorun degil tabi 300 ü geçmesin

Bu arada konu ust konu olur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 9 Nisan 2011; 1:47:57 >
  • avonun im perfect'i var.. onun D&P'de bi karşılığı varmı acaba bi bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.