Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 yaşında açık tenliyim. Ağır olmayan, uzun süre kalıcı ve dikkat çekici parfüm arıyorum.
    Önerebileceğin parfümler nedir?
    Ayrıca 150 lira altında olanları da belirtebilirsen memnun olurum. Teşekkürler.

Edit: öyle işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 6 Nisan 2011; 21:04:51 >
  • Ben parfüm önerisi istemeyeceğim ancak farklı bir isteğim olacak, kullandığım parfümlere göre nasıl biri olduğumu çıkarabilirmisiniz? Yanlış anlamayın sadece merak ettiğimden soruyorum. Yukarda birisi hakkında öyle bir yorumunuz olmuş da.

Boss in motion, Burbery classic, Armani Gio ve Black Code, Fahrenheit, Rochas, Davidoff Cool Water ve Game şu anlık aklıma gelenler. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engwashere -- 6 Nisan 2011; 22:07:09 >
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 7 Nisan 2011; 1:30:38 >
  • Dostum bu parfüm hakkında ne dersin? Yaz için uygunmudur? Nasıl bir kokudur?

Jil sander for men

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar
  • sesar herkesi yanıtladın beni atladın, zannederim joop what about adam hakkında fikir belirtilecek bir parfüm değil, yine de saol...
  • Dostum sıkılmadan alçakgönüllülükle herkese yardımcı oluyorsun tebrikler.Mesajım bulunsun parfüm şişesinin dibi gözüktü çalcam kapını
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Bu güne kadar genelde hafif kokuları tercih ettim, ağır kokulara hiç gelemiyorum baş ağrısı yaratıyor. Lacoste Red, Diesel Fuel For Life,Avon Just Play gibi ürünleri kullandım ve şimdi Givenchy Insense Ultra Marine'i denemeyi planlıyorum, açık parfüm olarak David Walker markasını önerdi arkadaşlarım ben ise DP markasını kullanıyordum. Siz de David Walker markasını önerir misiniz? yukarıda yazdığım parfümlere ek olarak hafif ferah her gün sıkıp çıkabileceğim başka bir koku önerirmisiniz? Cevabı PM olarak atabilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
  • Konu icin tesekkur etmeden edemeyecegim profesyonel birisi gerekliydi cidden.

Bu yaz icin 3 koku aldim

Bvlgari aqva marine
    Givenchy insense ultramarine
    Burberry sumer

Bunlarin disinda onerebileceginiz 4. koku ne olacaktir, cok sicaklarda kullanabilecegim?

Bir de unutmadan yaklasik 1 sene once bir parfum kokladim, bildigimiz yagmur yagmis orman kokusu, topragindan otuna suyun kokusu dahil her seyi duyuyordum ve resmen aklimi basimdan aldi, etrafi ahsap bir sisedeydi yanlis hatirlamiyorsam. Ne olabilir bu parfum, kesinlikle sonbahar kokum olacak.

Bunun haricinde 1 sise kenzo power bitirdim ayni sekilde beni alip goturen kokulardan olmustur, bunun gibi fakat orta notalari farkli olan bir parfum daha onerebilir misiniz?

Kis icin de sorayim da icimi rahatlatayim,

Tom ford black
    Givenchy xeryus

Su an aklimda olanlar, hazirda bekleyen burberry classic, london, armani code, amor tentation var, bunlarin yanina gidebulecek kokular mi bu usttekiler?

İstedigim imaji anlatmak gerekirse, esmer tenliyim, ayirt edilen, gizemli fakat bogmayan bir koku.

Gercekten bu koku olayi bende hastaliga donustu, yedigim yemeklerin tadi bile farkli geliyor nedense... :)
  • Armani Gio orjinal alınmalı mı yoksa dp'den alınanın orjinal ile arasında fark nedir ?
  • Kendime düzgün parfüm 2 yıldır bulamadım... One milion ,212,fahrenheit,Burbery clasic,joop jump, gio cold ,Kenzo vb ürünler kullandım bazılarından çok iyi yorumlar aldım fakat bana yaz için çok ağır geliyordu... Lise öğrencisiyim ve gündelik hayatım okul,kurs,şirket arası geçiyor, bayan ve erkek arkadaşlarımızla zamanımız yan yana geçiyor... Önere bileceğin hoş koku varmı ? ( Beğendiğim parfüm içlerinden sadece kenzo hoşuma gitti diğerleri ilk aldığımda çok güzel diyordum 1 hafta geçirince bir garip oluyolar... ya ben muhafaza etmeyi bilmiyorum yada burnumda sorun var :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Dostum bu parfüm hakkında ne dersin? Yaz için uygunmudur? Nasıl bir kokudur?

Jil sander for men

Jil sander markasının klasik erkek parfümüdür. Maskulen, baskın bir erkek parfümüdür.
    Baharatsı ve odunsu içeriklere sahip. Tütsü, karanfil, tarçın içeriyor. Kış ve sonbahar için daha uygun bir koku.

quote:

Orijinalden alıntı: dickinson

sesar herkesi yanıtladın beni atladın, zannederim joop what about adam hakkında fikir belirtilecek bir parfüm değil, yine de saol...

Dostum yardımcı olmayı çok isterdim fakat bilgim yok maalesef o koku hakkında. Koklamadığım bir ürün hakkında yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemem kimseyi. Yurtdışından mı almıştınız?

edit: tahminen davidoff champion, bayan CKin2u, bayan dolce gabbana light blue, avon perceive parfümleri gibi kokuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Bu güne kadar genelde hafif kokuları tercih ettim, ağır kokulara hiç gelemiyorum baş ağrısı yaratıyor. Lacoste Red, Diesel Fuel For Life,Avon Just Play gibi ürünleri kullandım ve şimdi Givenchy Insense Ultra Marine'i denemeyi planlıyorum, açık parfüm olarak David Walker markasını önerdi arkadaşlarım ben ise DP markasını kullanıyordum. Siz de David Walker markasını önerir misiniz? yukarıda yazdığım parfümlere ek olarak hafif ferah her gün sıkıp çıkabileceğim başka bir koku önerirmisiniz? Cevabı PM olarak atabilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Ben açık parfüm mecralarından pek anlamam ve bilgi alanıma girmiyor. Neden derseniz o alana girer ve onları koklarsam koku hafızam bulanır, benim için kötü olur. Fakat diğer parfüm başlığındaki arkadaşlar açık parfümlerle ilgili daha çok bilgiye sahipler anladığım kadarıyla. Oradan yardım alabileceğinizi umuyorum..

Benim favorim DP'dir. Sizin dikkat etmeniz gerekense Sağlık Bakanlığı onayı olup olmadığı.
    Özellikle Armani Gio ve Burberry Classic kokularında çok başarılılar DPde. Deodorantıyla beraber alıp kullanabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Konu icin tesekkur etmeden edemeyecegim profesyonel birisi gerekliydi cidden.

Bu yaz icin 3 koku aldim

Bvlgari aqva marine
    Givenchy insense ultramarine
    Burberry sumer

Bunlarin disinda onerebileceginiz 4. koku ne olacaktir, cok sicaklarda kullanabilecegim?

Bir de unutmadan yaklasik 1 sene once bir parfum kokladim, bildigimiz yagmur yagmis orman kokusu, topragindan otuna suyun kokusu dahil her seyi duyuyordum ve resmen aklimi basimdan aldi, etrafi ahsap bir sisedeydi yanlis hatirlamiyorsam. Ne olabilir bu parfum, kesinlikle sonbahar kokum olacak.

Bunun haricinde 1 sise kenzo power bitirdim ayni sekilde beni alip goturen kokulardan olmustur, bunun gibi fakat orta notalari farkli olan bir parfum daha onerebilir misiniz?

Kis icin de sorayim da icimi rahatlatayim,

Tom ford black
    Givenchy xeryus

Su an aklimda olanlar, hazirda bekleyen burberry classic, london, armani code, amor tentation var, bunlarin yanina gidebulecek kokular mi bu usttekiler?

İstedigim imaji anlatmak gerekirse, esmer tenliyim, ayirt edilen, gizemli fakat bogmayan bir koku.

Gercekten bu koku olayi bende hastaliga donustu, yedigim yemeklerin tadi bile farkli geliyor nedense... :)

Yaz için parfüm seçimleri nokta atışı olmuş. Davidoff Cool Water ile okyanus serinliğini yaşayabilirsiniz. CK One ile ferahlığı hissettirebilirsiniz.

Tarif ettiğin parfüm için PM atıp tahminlerimi ileteyim sana.

Power ayarında Hermes VOYAGE kokusu var esans olarak benzer yapıda. Kakule, çam sakızı, kişniş içermektedir. Bunun dışında Paco Rabanne Pour Homme, Versace Eau Freche, Davidoff Champion kokularını deneyebilirsiniz.

Kış için Tom FORD kullanırsanız çok yüksek verim alırsınız. XERYUS çok özel ve kişisel, tercihsel bir parfüm. Kokusunu beğeniyorsanız sorun yok.

Hali hazırda olan parfümlerin gündelik kullanım için uygun. Gece kokusu takviyesi yapabilirsin.

Koku olayı benim hayatımı mahvetti. Yıllar önce işe başladığımda CK euphoria bayan kokusu bağımlılık yapmıştı bana. Koklamadan duramıyordum. Meğersem içerisinde trabzon hurması varmış afrodizyak etkili. Hergün onlarca parfümü koklamaya devam ediyorum, aynı yemek yemek gibi birşey....

quote:

Orijinalden alıntı: E A

Armani Gio orjinal alınmalı mı yoksa dp'den alınanın orjinal ile arasında fark nedir ?

DP de bulunan Gio birebir aynı diyebilirim. Fakat orjinaline göre daha yoğun, daha kalıcı ve hissedilir. DP açık parfümlerin en kötü yanı çok fazla koku yayması, buram buram parfüm kokması. Bu da çevreyi rahatsız edebiliyor.

Orjinalinde ise makul seviyede hissedilir, kokuyu herkes değil yanına sokulan duyar. Bunun için yanına sokulması lazım elbette olumlu tarafı bu orjinal parfümün :)

Gio birçok insanın hayatında unutulmaz izler bırakmıştır. Birçok erkek kızları bu kokuyla tavlamıştır. Gio kullanan erkek tarafından aldatılan, bırakılan kadın Gio kokusundan nefret eder gibi :))

quote:

Orijinalden alıntı: Ad1g3

Kendime düzgün parfüm 2 yıldır bulamadım... One milion ,212,fahrenheit,Burbery clasic,joop jump, gio cold ,Kenzo vb ürünler kullandım bazılarından çok iyi yorumlar aldım fakat bana yaz için çok ağır geliyordu... Lise öğrencisiyim ve gündelik hayatım okul,kurs,şirket arası geçiyor, bayan ve erkek arkadaşlarımızla zamanımız yan yana geçiyor... Önere bileceğin hoş koku varmı ? ( Beğendiğim parfüm içlerinden sadece kenzo hoşuma gitti diğerleri ilk aldığımda çok güzel diyordum 1 hafta geçirince bir garip oluyolar... ya ben muhafaza etmeyi bilmiyorum yada burnumda sorun var :) )

Prada, Ultraviolet, Blue Jean, versace pour homme, lacoste red, CK one. Bunları denemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 7 Nisan 2011; 2:58:23 >
  • adidass Deepenergy hakkinda ne dusunuyorsunuz?
  • Dostum ağır ve yoğun kokular beni çok rahatsız eder. Jil sander for men de bu sözkonusumu? Ağır ve yoğun ise iade edeceğimde...
  • Cok tesekkur ediyorum tavsiyeleriniz icin :)
  • Oncelıkle herkesle ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım

bana yaz ıcın hangı kokuyu onerırsın 18 yasındayım şekerli kokuları severım(fresh parfümleride severim ama gio armani kullanıyordum ayaga dusunce fresh kokulardanda sogudum )

çok fazla ınsanların kullanmadıgı parfum olursa cok ıyı olur

Çok merak ettıgım bır konu var orn:davidoff hot water afrodizyak etkısı yaratıyor demıssınız,dp versiyonuda boylemı çünki ben almıştım ama çok iyi gelmedi bana (diesel fuel for life) daha sonra fransadan teyzem geldiginde 50 ml lık getırmıs bana parfumu gorunce açmak ıstemedım sonra açtım tabi ama cok guzel bır koku cıktı tekrar tekrar kolumu burnuma goturuyordum ısın ozu dp vb firmalar boyle seylere dıkkat edıyorlarmı(bence etmıyorlar acık acık fark ettı parfum)uzman oldugunuz ıcın sormak ıstedım

bu arada toplam 4 onerı ıstıyorum sızden

jıl sander sun

çok ovulen bır parfum alıp almamak konusunda gıdıp gelıyorum

black xs

bu kokuya bende bayıldım ama galıba kıslık

givenchy insense ultramarine

hiç denemedim ama buda çok övülüyor üstelık fazla ınsanda kullanmıyor(muş)

toplam 4 parfum lagzım bana hepsı orjınal alınıcak dp ye bayılcagıma o kadar para alırım 4 tane butun yaz gıder bana...

Bu parfumlerın ıcınden ıstedıgını cıkarıp yerıne parfum koyabılırsın 3 sayfayı okudum asmıssın bence

ama benım ıcın onemlı olan parfumun az tanınması çok etkılı olması(benı bıle etkılemelı sadece kızlar ıcın sıkmıycaz kendımızıde dusunmemız lagzım) onericegin parfümleri 5-6 sene kullanmak ıstıyorum 24 e gelınce dusunuruz herkesın kımden gelıyor bu koku demesı güzel olur(çok mu şey istiyorum ama ustayı bulmusum sormak ogrenmek gerek afffola)

son olarakta bende bır parfum var dp ama kokusu cok guzel lolita lift yazlık kokumu kıslık kokumu biraz agır kıslık gıbı geldı ama genede sormak ıstedım cok guzel kokusu var

bıraz fazla utuledım galıba iyi geceler saat 3:45 ben yatar
  •  Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

Bu parfümü kullanıyorum. Bunun hakkında yorumlarınız nedir.
  • Bi ara 18+ diye bi parfüm vardı.Yanılmıyorsam Eczacıbaşı üretiyordu.Ben onu kullanırdım.Sonra ortadan kayboldu,hiç bulamadım.Ben de kokusuna benzer ''CK One'' aldım.Kokusunu andırsada tam olarak istediğimi alamadım.
    Bi fikrin var mı?
  • Merhaba, 16 yaşındayım.Deodorant olarak tiaras adında bir deodorant kullanıyorum.Parfüm olarak ise Lancome hypnose kullanıyorum.fakat parfum 1 saat sonra eser kalmıyor sizin dediğiniz gibi sıktığımdada uçuyor.sizce by yaz için hangi parfümler önerirsiniz?(Genç işi)
  • Teşekkürler tavsiyeler için deneyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Kullandığımda cok olumlu tepkiler aldım.Sizin düşünceniz nedir bu parfümle ilgili?

Kalıcı, erkeksi, enerjik ve farkedilir. Farkedilir olduğu için size sorarlar parfümünüz ne marka diye :)

quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

Hot Water tam bir fiyasko.

Aykutcum sana daha enerjik ve kıpır kıpır kokular yakışır. Karizmanı sportif ve farkedilir bir kokuyla süslemelisin ;)

quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

first sensations - karpuz aromalı sakız kokusuna en yakın parfum hangisi?

Bu soruya forumda cevap vermiştim aslında.

CK One Summer parfümü :)

Chic for men kokusunda da bulunmaktadır. Ferahlık ve baharat karşımını aynı anda yaşarsınız.

Dolce Gabbana 3 numaralı parfümü harikadır. Geçen hafta üzerime sıktığımda inanılmaz keyif aldım.

Givenchy Intense Ultramarine ürünü de meyve esanslarına sahiptir. O kokuyu alabilir misiniz bilmiyorum.

One summer ve D&G parfümlerinde meyve kokusunu çok rahat alırsınız.

Çok teşekkür ederim üstadım. tap.gif
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.