Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tom ford black orkid kullanıyorum unisex bir koku düşünceleriniz nelerdir ?
  • Bana da bir parfüm önerisi lazım.Malum yaz ayları geliyor,yaşım pek genç değil Ağırbaşlı,karizmatik,erkeksi bir kokusu olsun istiyorum.

Birkaç öneri alabilirsem iyi olur.
  • Sonunda yazma imkanı buldum. Bu arada yaptığınız gerçekten takdir edilesi. Zira bu forumda çoğu kişinin merak ettiği bir soruyu (hangi parfüm) zaman ayırıp cevaplıyorsunuz.

Ben de bu soruda kararsız kalanlardanım. 16 yaşındayım. Lise 3. Önümüzdeki aylar için (yaz yani) bir parfüm alacağım. Aslında şu anda var hala bir tane. (212 Sexy Man) Ama nedense ben kokuyu duyamıyorum. Çevremdekilere göre sorun yok gerçi. Ama sanki tenime uymadı gibi. (beyaz tenliyim) Aklımda Rochas var. Kokusu da şekerli hoş felan ama karşımdakini de etkilemesini önemsiyorum daha çok. O yüzden etkileyici(gerçekten etkileyici ) ama günlük kullanıma uygun bir parfüm arıyorum. Ne önerirsiniz?

Not: Rochas güzeldi ama şekerli olmayan bir koku da olsa olur. 212 Sexy Man nedense pek memnun etmedi beni. Kime sorduysam koku güzel ama çok da harika değil dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calm Down -- 6 Nisan 2011; 16:34:29 >
  • Böyle bir konu açtığınız için tebrik ediyorum sizi. Benim de mesajım bulunsun istedim, soruları ve cevaplarınızı takip ediyorum. Gerektiğinde bende soru soracağım
  • Selamlar benimde bir sorum olacaktı..

Avon Just Play ve Full Speed kokularına benzeyen parfüm markaları var mı acaba..?

İkisi de çok güzel kokular eğer varsa bunlara benzeyen bir marka açık parfüm satan yerlerden almayı düşünüyorumda..
  • hocam afedersin ama benim kız arkadaşım çok Çirkin
    öle bir bayan parfümü söleki kız arkadaşımla buluştuğumda beni benden alsın götürsün harikalar diyarına
    bütçe sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurofıghter

hocam afedersin ama benim kız arkadaşım çok Çirkin
    öle bir bayan parfümü söleki kız arkadaşımla buluştuğumda beni benden alsın götürsün harikalar diyarına
    bütçe sorun değil

• quote:

bütçe sorun değil

• mesajım bulunsun.
  • İnşallah konu parfüm satışına dönmez ilerde.
  • Beyaz tenliyim,yaz için davidoff adventure gider mi ve başka öneriniz var mı?
  • İşte tam aradığım konu :)
    Şuan işteyim aksam eve gideyim ince detaylarına kadar soracam :)
  • Yaptırım gücü için içerisinde turunç kabuğu, ağaç kavunu vb. olan parfüm önerir misiniz ve Hugo Boss-Boss modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Paco Rabanne - Black XS

Paco Rabanne - Ultraviolet

Burberry - The Beat

İssey Miyake - Pour Homme

bu 4lü arasından yaz için en ideal olanı söyleyebilir misin hocam?
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Givenchy Insense Ultra Marine. E32 olduğunu söylemiştim dün akşam üstü bileğime sıktım akşam duşa girdim ve hala bileğimde kokusu duruyor baya kalıcı siz bu parfümü önerirmisiniz yaz için gider mi ?
    Bunu bulmadan önce orjinal hugo boss klasik ve armani gio kullanıyodum arada babamın vakko v de sinden sıkıyorum o biraz daha ağır geliyor en azından kokusu yaşıma göre 16 yaşındayım siz ne önerirsiniz kız arkadaşım kenzo leupar denememi söylemişti ama fırsat olmadı o parfüm hakkında görüşüleriniz söylerseniz sevinirim.
    Not: beyaz tenliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnRe -- 6 Nisan 2011; 19:44:11 >
  • Orijinalden alıntı: ColdSauce

16 yaşındayım , esmer bi tene sahibim. Boy 1.80
    Ferah ama hissedilen yazlık bi koku önerebilir misin?
    Bulunduğun ortam demişsin basketbol oynuyorum belirteyim.
    Kışın One Million kullandım bende ama şimdi yazlık ferah bi kokuya ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler

Lacoste Essential Sport kokusunu öneririm. Basketbol oynadığın zaman dilimlerinde koltuk altı stick ve deodorant kullanırsanız daha etkili olur.

Lacoste Essential Sport demişsiniz sağolun fakat ben okul ortamında daha çok kullanıcam (Basketbol antrenmanları zaten akşam 10 civar bitiyor) . Hoşuma giden koku tarzları Armani Diamonds ve Ck Euphoria.

Ferah ve bu tarzda bir öneriniz olabilir mi?
  • One Millione bildiğin traş kolonyası gibi. Geçen baktım ama hiç beğenmedim.
    Bu arada listede blackXS'i göremedim ben Ömrü hayatımda kokladığım 2. en güzel koku. Ben böyle birşey görmedim. Siparişi verdim yarın geliyo bakalım fotoları eklerim..
    Bende şimdi rochas var şimdi ama artık çoğu kişide olduğu için kullanmakta istemiyorum. 100lüğün yarısı bitti daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 6 Nisan 2011; 20:26:56 >
  • quote:

bütçe sorun değil

Ulan geberdim burda ya
  • CK in2you HEAT aldım iyi ettim mi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.