Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu favorılerıme ekledım.Bigileriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: ummut

Merhaba parfumlerle ilgili verdiginiz yanitlar cok isime yaradi tesekkur ederim.
    Uzun zamandir emporio armani kullaniyorum. Kokusunu cok begeniyorum fakat kaliciligi cok az gibi geliyor. Bu parfumun ozelliginden dolayi midir ?

Ben teşekkür ederim ilginizden ötürü.

Emporio Armani HE kullanıyorsanız kalıcılık, yoğunluk ve farkedilirlik beklemeyeceksiniz.
    Yakın temasta hissettirir kendini.
    Fakat çok ince özel esanslara sahip hoş bir kokusu var. Biraz lüks ve zengin işi esasında.

neden bu parfumde kalicilik bekleyemeyiz
    yani o kadar para odeyip parfumun kalici olmassini bekliyoruz:)

neden parfumu boynumiza sikmamaliyiz
    eger kiyafet ustune sikarsak yine ayni cilde sikilmis gibi etkili olurmu
  • Avondan jet odunsu turuncgil siparis verdim nasildir
  • Çevreye her daim yayılan etkisini kaybetmeyen bir parfüm önerir misiniz acaba kalıcılık ile sorunum var parfümler arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar
    Kullandığımda cok olumlu tepkiler aldım.Sizin düşünceniz nedir bu parfümle ilgili?

Kalıcı, erkeksi, enerjik ve farkedilir. Farkedilir olduğu için size sorarlar parfümünüz ne marka diye :)

quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

Hot Water tam bir fiyasko.

Aykutcum sana daha enerjik ve kıpır kıpır kokular yakışır. Karizmanı sportif ve farkedilir bir kokuyla süslemelisin ;)

quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

first sensations - karpuz aromalı sakız kokusuna en yakın parfum hangisi?

Bu soruya forumda cevap vermiştim aslında.

CK One Summer parfümü :)

Chic for men kokusunda da bulunmaktadır. Ferahlık ve baharat karşımını aynı anda yaşarsınız.

Dolce Gabbana 3 numaralı parfümü harikadır. Geçen hafta üzerime sıktığımda inanılmaz keyif aldım.

Givenchy Intense Ultramarine ürünü de meyve esanslarına sahiptir. O kokuyu alabilir misiniz bilmiyorum.

One summer ve D&G parfümlerinde meyve kokusunu çok rahat alırsınız.
  • Kac tane Bvlgari erkek parfumu var bilmiyorum fakat hepsi olmasa da isimleri ile birlikte birkac bilgi yazarak anlatirsaniz cok sevinirim. Suan Bvlgarinin bir parfumunu kullanmaktayim, modelini hatirlamiyorum fakat sisesi koyu mavi renkte, gayet guzel bir koku. Orjinal kullaniyorum, ara ara da Paco Rabanne 1 millione kullaniyorum. Ikisi de en begendigim parfum markalari. Yasim 20, universite ogrencisiyim. Esmerim. Bvlgari parfumleri icinde onerebileceginiz varsa eger modeliyle verirseniz sevinirim. Mesela Bvlgarinin ilk cikan parfumuna bayiliyorum. Muhtesem kalici ve bir o kadar da guzel kokusu var. Tesekkurler :)
  • rica etsem 3.sayfadan kalan mesajima cevap yazabilir misiniz? buarada yasim 25
    tesekkurler
  • hocu bu hatunlar issey miyake'yi neden bu kadar seviyo? kötü bi kokusu var neden bu kadar popüler anlamadım Bir de parfüm sıkınca lenslerime kaçıyo bunu nasıl engellerim?
  • şuan calvin clein eternity kullanıyorum. Bundan sonra ne alayım? Burberry classic te kullandım kokusu çok güzel. Bu tarzda, kalıcı, yaz için uygun parfüm tavsiye edermisin?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Açıkçası parfüm,krem yani kişisel bakım ürünleri çok ilgimi çekmez alsam bile ki ara sıra alırım kullanamada ya son kullanma tarihi gelir ya birine veririm.Neyse sorularıma geçersek birincisi piyasada Adidas gibi örneğin bilindik markaların ürünleri var bu parfümler nedir? Bizim gibi bu işlerden anlamayanları bilindik bir marka altında müşteri çekme ürünleri midir? İçlerindeki ürünün esas üreticisi kim?

Diğeri sorun özellikle orta ve üst seviye parfümler nerelerde satılıyor elbette uygun fiyatlı olarak.

Kaç çeşit parfüm vardır derseniz Orjinal lüks markalar, Açık parfümler ve mas market ürünleri olarak sınıflandırmak yanlış olmaz.

Mas market ürünlerine değinecek olursak fiyatları daha ekonomik ve marketlerde, kozmetik dükkanlarında satılan ürünlerdir.
    Örnek olarak Caldion, AXE, Jagler, STR8, Adidas gibi.

Esas üreticiler dediğiniz bütün üreticiler birbirinden bağımsızdır. Fakat ithalat şirketi olarak belirli markalar aynı çatı altında toplanır.

Marka değeri daha yüksek olan, kıyafet, çanta, elbise, tasarım vs gibi ürünleri de olan Burberry, Lacoste, Armani, Calvin Klein, Gucci, Prada vs gibi markalar Boyner, Tekin Acar, Sevil, Sephora, Beymen, YKM gibi mağazalarda satılırlar.

Açık parfümcülerde ise orjinal markaların taklitleri yer alır, isimleri farklı şekillerde kodlanır. Bu ürünlerin sağlık bakanlığından onayının olup olmadığına kesinlikle dikkat edin. Başarı konusunda dünyaca ünlü bilinen markalar neredeyse birebir taklit edilebilirken, bazı çeşitlerde tam bir fiyasko olabiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: ummut

Merhaba parfumlerle ilgili verdiginiz yanitlar cok isime yaradi tesekkur ederim.
    Uzun zamandir emporio armani kullaniyorum. Kokusunu cok begeniyorum fakat kaliciligi cok az gibi geliyor. Bu parfumun ozelliginden dolayi midir ?

Ben teşekkür ederim ilginizden ötürü.

Emporio Armani HE kullanıyorsanız kalıcılık, yoğunluk ve farkedilirlik beklemeyeceksiniz.
    Yakın temasta hissettirir kendini.
    Fakat çok ince özel esanslara sahip hoş bir kokusu var. Biraz lüks ve zengin işi esasında.

neden bu parfumde kalicilik bekleyemeyiz
    yani o kadar para odeyip parfumun kalici olmassini bekliyoruz:)

neden parfumu boynumiza sikmamaliyiz
    eger kiyafet ustune sikarsak yine ayni cilde sikilmis gibi etkili olurmu

Bu ürünün özelliği bu. Çok ince ve zengin bir esansa sahip çevreye çok yayılmıyor. Kokusu inanılmaz hoş yine belirttiğim gibi ama tarzı farklı.

Parfümü özellikle boyna sıkarsanız sarkma meydana gelir ve erken yaşlanmaya yol açar. Bunun dışında tahrişe ve alerjiye yol açabilir.
    Ek olarak boynunuza sıktığınızda koku sürekli burnunuza geleceği için burun iptal olur ve kendi kokunuzu alamazsınız.

Kıyafette ciltten çok daha fazla kalır ve çevreye yayılır. Mesela tişört veya gömlek giyecekseniz kıyafetinizi yatağa serin T şeklinde 20 cm uzaktan parfümü sıkın ve sonra kıyafetinizi giyip aradaki farkı, çevrenizden gelecek olumlu havayı hissedin.

quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

Avondan jet odunsu turuncgil siparis verdim nasildir

Bu koku türkiyeye gelmeden önce AVON firması beni parfümü test etmek için Pendik'e çağırmıştı. Olumsuz rapor vermiştim.

Bunun birinci sebebi koku ailesinin farklı ögelerden oluşmasıydı. İkincisi incir esansına olan antipatimdir. İncir kokusundan nefret ederim.
    Son çıkan Thierry Mugler Womanity parfümü de incir ve havyar içeriyor kokladığımda midem kalkıyor. Fakat oldukça kalıcı bir kadın kokusu yaratmışlar.

Jet Homme oldukça kalıcı bir parfümdür. içerik olarak narciso rodriguez parfümüne benzer. Yaz geliyor keşke daha sportif olan FullSpeed parfümünü tercih etseydiniz.

Yorumlarım tamamen kişisel olup sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ek olarak denemeden parfüm almanızı kesinlikle tavsiye etmem.

quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

Çevreye her daim yayılan etkisini kaybetmeyen bir parfüm önerir misiniz acaba kalıcılık ile sorunum var parfümler arasında

Pm atayım.

quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

Kac tane Bvlgari erkek parfumu var bilmiyorum fakat hepsi olmasa da isimleri ile birlikte birkac bilgi yazarak anlatirsaniz cok sevinirim. Suan Bvlgarinin bir parfumunu kullanmaktayim, modelini hatirlamiyorum fakat sisesi koyu mavi renkte, gayet guzel bir koku. Orjinal kullaniyorum, ara ara da Paco Rabanne 1 millione kullaniyorum. Ikisi de en begendigim parfum markalari. Yasim 20, universite ogrencisiyim. Esmerim. Bvlgari parfumleri icinde onerebileceginiz varsa eger modeliyle verirseniz sevinirim. Mesela Bvlgarinin ilk cikan parfumuna bayiliyorum. Muhtesem kalici ve bir o kadar da guzel kokusu var. Tesekkurler :)

Siz Bvlgari Homme kullanmışsınız. Modern, hoş ve elit bir koku. Fakat içerik olarak zengin olmadığından orta notası zayıftır.
    One million zaten avrupada ve dünyada 1 numara şu an.

Bvlgarinin son çıkan BVLGARI MAN kokusu oldukça başarılı. Yaz bittikten sonra almanızı tavsiye edebilirim. Erkeksi, baharatsı ve oldukça kalıcı bir ürün. Kişisel olarakta tam burnuma hitap ediyor. Takım elbiseye çok yakışır, karizmasına önem verenlere tavsiyemdir.

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

şuan calvin clein eternity kullanıyorum. Bundan sonra ne alayım? Burberry classic te kullandım kokusu çok güzel. Bu tarzda, kalıcı, yaz için uygun parfüm tavsiye edermisin?
    Teşekkürler

Yine aynı ürünün Calvin Klein Eternity Aqua versiyonunu deneyebilirsiniz. Tam yazlıktır ve okyanusu doldurmuşlar sanki parfüm şişesine.

CK ONE, Armani Gio, Lacoste Essential ürünlerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 6 Nisan 2011; 2:00:25 >
  • Kışın one million kullaniyorum,memnunum fakat yaz geliyor hangi parfumu onerirsin.

Beyaz tenliyim 19 yasindayim butcem hepsine uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

Kışın one million kullaniyorum,memnunum fakat yaz geliyor hangi parfumu onerirsin.

armani mania veya versace blue jeans öneririm
  • rochas kullanıyorum, bundan önce armani gio kullanıyordum şimdi de one million'a geçsem mi diye düşünüyorum, açıkçası şu an tepki olarak rochas gio'dan daha olumlu, sizin öneriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

Kışın one million kullaniyorum,memnunum fakat yaz geliyor hangi parfumu onerirsin.

Yaz için önerilerimi ilk mesajıma ekledim.

quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

rochas kullanıyorum, bundan önce armani gio kullanıyordum şimdi de one million'a geçsem mi diye düşünüyorum, açıkçası şu an tepki olarak rochas gio'dan daha olumlu, sizin öneriniz ?

Yaz ayı için Rochas kesinlikle tavsiye etmem. Şekerli yoğun bir koku hepimizin bildiği gibi. Sizi hem yakar hem de terle birlikte kötü bir tablo çıkar ortaya.
    One million da aynı şekilde yaz için yoğun bir koku.

Yaz için önerilerim ilk mesajımda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastscan
    bayan icin vanilya,pudra kokusu
    erkek icin meyveli,cok agir olmayan ne onerirsiniz?

..
  • Abercrombie&Fitch Fierce Parfumu hakkinda bilginiz varmi ayrica Turkiye'ye dondugumden beri bulamadim satin alabilecegim bir yer biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypersomniac

Abercrombie&Fitch Fierce Parfumu hakkinda bilginiz varmi ayrica Turkiye'ye dondugumden beri bulamadim satin alabilecegim bir yer biliyor musunuz?

Oldukça farklı ve kaliteli bir koku. İsterseniz Amerikadan getirtebilirim fakat pahalı bir ürün.
    Türkiyede satılmıyor.(bilen varsa söyleyebilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 6 Nisan 2011; 2:29:15 >
  • Konuyu tümü okudum ve birçok bilgi öğrenmiş oldum.. Parfümler hakkında çok güzel bilgiler var ve beğendim.. Babamın yurtdısından bana hediye olarak aldıgı orjinal Yves Saint Laurent L'Homme nasıl bir parfüm oldugunu ve ne amaçla hangi günlerde kullanılabildiğini yazabilirseniz sevinirim.. Genelde Fa Deo kullanırım agır ve çabuk farkediliyor fakat çok sürmüyor :) Gündelik olarak Ucuz ve Çabuk farkedilen Deo kullanıyorum. Yves Saint Laurent i hangi zamanlarda kullanılabildiğini bilmem lazım
  • Uzun yıllar önce kokusunu beğendiğim zihnimde yer etmiş fakat zaman içerisinde alışveriş yaparken bulamadığımdan yerine farklı alternatifler denediğim bir parfüm var, kokuyu tam olarak hatırlamadığımdan fikrinizi almak istedim. Joop what about adam hakkındaki düşünceleriniz nedir?
  • DP' den açık parfüm alıyorum genelde
    Yaş 19, Esmerim, fresh ve kalıcı bir koku arıyorum ağır olmayan ama dikkat çeken kışın burberry kullanıyordum ama çok ağırdı
    Ne tavsiye edersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.