öncelikle vermiş olduğunuz faydalı bilgilerden ve cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim.
issey miyake pour homme almayı düşündüm fakat kullanmakta olduğum parfumlerden biri olan CK One a kokusunun çok benzediğini farkettim, sizce de benzer kokular mıdır? bu arada one million gerçekten muhteşem, özel günlerde kullanıyorum, hemen bitmesin.
Son kullanma tarihi geçmiş parfümün zararı ne olur?
lacoste essential nasıl , almayı düşünüyorum da.
16 yasindayim kokusu cok agir kacmayak kaliteli ve uzun kalan parfum onerisi istiyorum
Not: SAATLER konusundan sonra bu konuda ust konu olmali yoneticilere sesleniyorum
bi kaç cümle de bunun için alalım lütfen. bundan önce de Tommy 10 kullanıyordum. o da çok iddalıydı. en sevdiğim yanları ise çok fazla kişi tarafından kullanılmaması. siz bile adını anmamışsınız gördüğüm kadarıyla. (gözümden kaçmış olabilir tabi)
quote:
Orijinalden alıntı: sesar
quote:
Orijinalden alıntı: Hypersomniac
Abercrombie&Fitch Fierce Parfumu hakkinda bilginiz varmi ayrica Turkiye'ye dondugumden beri bulamadim satin alabilecegim bir yer biliyor musunuz?
Oldukça farklı ve kaliteli bir koku. İsterseniz Amerikadan getirtebilirim fakat pahalı bir ürün. Türkiyede satılmıyor.(bilen varsa söyleyebilir)
Ama yıllardır aynı olmasından dolayı biraz sıkıcı olmaya başladı,acaba önerebilceğiniz bu tarzlarda hangi kokular var? özellikle yaz kış kokusu ayrımından anlamıyorum,tavsiyelerinizi yaz kış olarak belirtebilirseniz çok sevinirim
Versace Blue Jeans hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Nerelerde kaç yaşlarında kimlere iyi gider?
rezerve
hocam elimde 12 senelik davidoff cool water var ama orjinal kokusu değil, böyle yavşamış bir kokusu var.önceden küçüğü vardı fısfıs olmayanı o çok güzeldi.
ayrıca issey miyake falan nasıldır? ck kokusuna kızlar hasta diyorlar issey miyake top 5 listenizde kaçıncı sıradadır?
Hugo Boss Element hakkındaki yorumlarınız nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R
17 YAS ICIN nasıl bır parfum ? 3 aydır kullanıyorum duzenlı
beyler bu parfümün adı tam olarak neydi resmini gördüğüm iyi oldu uzun zamandır bunu arıyordum ??
yararlı konu olmuş
hocam armani code kullaniyorum bu koku hakkindaki dusunceniz nedir ayrica artik bahara girdigimizden dolayi bu kokuyu rafami kaldirmami onerirsiniz
bu dp parfumu ne istir yani ben bu kokuya 2 ay once 180 tl odemistim.ayni kokuyu dp den alsaydim fiyati disinda ne farki olurdu
onceki cevabiniz icin de tesekkur ederim
Hocam bana ixora dan açık parfüm önerisinde bulunabilirmisiniz yaz için.Esmer ten yaş 16
quote:
Orijinalden alıntı: ufoufo
bu dp parfumu ne istir yani ben bu kokuya 2 ay once 180 tl odemistim.ayni kokuyu dp den alsaydim fiyati disinda ne farki olurdu
onceki cevabiniz icin de tesekkur ederim
Soru bana sorulmadı ama cevap vereyim,biri hacı murat 124 diğeri mercedes,ikiside otomobil,ikiside götürür
Çok teşekkürler güzel konu ama
Gio Armani yi bu yaz favori olarak önerdiğinizi görünce direk mesaj atıp çıktım
Beyler Caldion Night kullanıyorum sizce nasıl ? çevremdekiler çok beğeniyo kokusunu özellikle arkadaşlarım