Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle vermiş olduğunuz faydalı bilgilerden
    ve cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim.

issey miyake pour homme almayı düşündüm fakat kullanmakta olduğum parfumlerden biri olan
    CK One a kokusunun çok benzediğini farkettim, sizce de benzer kokular mıdır?
    bu arada one million gerçekten muhteşem, özel günlerde kullanıyorum, hemen bitmesin.

Saygılar.
  • reserved
  • afrodizyak icerikli parfum ariyorum yardimci olurmusunuz ?
  • Mesajım bulunsun...

Axe Africa tarzında bir parfüm öneriniz var mı?

Son kullanma tarihi geçmiş parfümün zararı ne olur?
  • lacoste essential nasıl , almayı düşünüyorum da.
  • 16 yasindayim kokusu cok agir kacmayak kaliteli ve uzun kalan parfum onerisi istiyorum

Not: SAATLER konusundan sonra bu konuda ust konu olmali yoneticilere sesleniyorum
  •  Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

bi kaç cümle de bunun için alalım lütfen. bundan önce de Tommy 10 kullanıyordum. o da çok iddalıydı. en sevdiğim yanları ise çok fazla kişi tarafından kullanılmaması. siz bile adını anmamışsınız gördüğüm kadarıyla. (gözümden kaçmış olabilir tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: Hypersomniac

Abercrombie&Fitch Fierce Parfumu hakkinda bilginiz varmi ayrica Turkiye'ye dondugumden beri bulamadim satin alabilecegim bir yer biliyor musunuz?

Oldukça farklı ve kaliteli bir koku. İsterseniz Amerikadan getirtebilirim fakat pahalı bir ürün.
    Türkiyede satılmıyor.(bilen varsa söyleyebilir)

http://urun.gittigidiyor.com/Abercrombie-amp-Fitch-PARFUM-KOKU-Fierce-100_W0QQidZZ37312110

Gittigidiyordan kredi kartınız varsa rahatlıkla alabilirsiniz.
  • şu llinklerde bulunan 3 ürünü kullanıyorum...

Hugo Boss Bottled Edt Vapo 100 ml
    http://www.hepsiburada.com/Liste/hugo-boss-bottled-edt-vapo-100-ml/ProductDetails.aspx?productId=sghgb056035110&categoryId=32001943

Joop Men Edt 125ml Spray
    http://www.hepsiburada.com/Liste/joop-men-edt-125ml-spray/ProductDetails.aspx?productId=sgjop054211&categoryId=32001943

Jean Paul Gaultier Le Male Terrible EDT 125ml
    http://www.hepsiburada.com/Liste/jean-paul-gaultier-le-male-terrible-edt-125ml-erkek-parfumu/ProductDetails.aspx?productId=sgjpgterri&categoryId=32001943&SKU=SGJPGTERRI-125

Ama yıllardır aynı olmasından dolayı biraz sıkıcı olmaya başladı,acaba önerebilceğiniz bu tarzlarda hangi kokular var?
    özellikle yaz kış kokusu ayrımından anlamıyorum,tavsiyelerinizi yaz kış olarak belirtebilirseniz çok sevinirim
  • Versace Blue Jeans hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Nerelerde kaç yaşlarında kimlere iyi gider?
  • rezerve
  • hocam elimde 12 senelik davidoff cool water var ama orjinal kokusu değil, böyle yavşamış bir kokusu var.önceden küçüğü vardı fısfıs olmayanı o çok güzeldi.

ayrıca issey miyake falan nasıldır? ck kokusuna kızlar hasta diyorlar issey miyake top 5 listenizde kaçıncı sıradadır?
  • Hugo Boss Element hakkındaki yorumlarınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

17 YAS ICIN nasıl bır parfum ? 3 aydır kullanıyorum duzenlı

beyler bu parfümün adı tam olarak neydi resmini gördüğüm iyi oldu uzun zamandır bunu arıyordum ??
  • yararlı konu olmuş
  • hocam armani code kullaniyorum bu koku hakkindaki dusunceniz nedir
    ayrica artik bahara girdigimizden dolayi bu kokuyu rafami kaldirmami onerirsiniz

bu dp parfumu ne istir yani ben bu kokuya 2 ay once 180 tl odemistim.ayni kokuyu dp den alsaydim fiyati disinda ne farki olurdu

onceki cevabiniz icin de tesekkur ederim
  • Hocam bana ixora dan açık parfüm önerisinde bulunabilirmisiniz yaz için.Esmer ten yaş 16
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

bu dp parfumu ne istir yani ben bu kokuya 2 ay once 180 tl odemistim.ayni kokuyu dp den alsaydim fiyati disinda ne farki olurdu

onceki cevabiniz icin de tesekkur ederim

Soru bana sorulmadı ama cevap vereyim,biri hacı murat 124 diğeri mercedes,ikiside otomobil,ikiside götürür
  • Çok teşekkürler güzel konu ama

Gio Armani yi bu yaz favori olarak önerdiğinizi görünce direk mesaj atıp çıktım
  • Beyler Caldion Night kullanıyorum sizce nasıl ? çevremdekiler çok beğeniyo kokusunu özellikle arkadaşlarım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.