Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu beşinden ikisine karar veremedim hocam , siz olsanız hangi ikisini seçerdiniz? ( yaz için )

terre d'hermes
    bulgari aqva pour homme
    tom ford black orchid
    armani aqua di gio ( ilk mesajınızda açık parfüm olarak benzeyen armani gio bu mudur?Bu ise bununla beraber diğer dördünden hangi ikisini seçerdiniz? )
    davidoff cool water

Uğraştırıyorum ama kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 10 Nisan 2011; 2:33:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*
    Hassas cilt tabirimi beğenmemişsin kendince irdelemişsin. Doğrudur, ama sana şu forum ortamında kısaca nasıl açıklamamı bekledin ki? Dikkat edersen o büyük firmaların kaliteli kremlerinde bile tek cümle ile özetleniyor.(hasas ciltler için) Senin tabirinle Koskoca firmalar "hassas cilt" demişse bi bildikleri vardır değil mi?

Hocam sende parfüm ile kremi kıyaslamışsın olmamışki.. Caut'un ifade şekli biraz asabi olsa da parfüm konusunda söylediklerinde haklı.. Parfüm cildinize zarar vermez..

Bir konuya açıklık getirelim artık,sesar uzman konuyu yanlış ifadelerle doldurmuş..

Moda firmalarının ürettiği parfümler ve bu seviyenin üstündeki üreticilerin parfümleri (niche vs.) herhangi bir "cilt hastalığınız" yoksa cildinize zarar vermez. Bu konuda şüpheniz olmasın. He bilmediğiniz bir cilt hastalığınız vardır,ona birşey diyemem,o zaman kıyafete sıkmaktan başka çareniz yoktur. Ama sağlık açısından falan fistan bunlar hikaye,cilde zarar vermez parfüm.. Parfümerilerdeki arkadaşlar,parfümler genellikle kıyafetlerde daha kalıcı olduğu için sizi ve kıyafetinizi o parfüme "boğar" ve o koku kıyafetinizde uzun süre kalır. Bu da sizin aa bu ne kadar kalıcı kokuymuş yaa demenize neden olur. Yani pazarlama taktiği diyelim biz ona.

Uzun lafın kısası,parfümü kıyafete değil,teninize sıkın..

@mz~

konuyu sesar sahiplenmiş olsa da ben size cevap vereyim,

rochas man kış harici kullanmamanızı öneririm.. Ck one'ı da günlük kullanımda çoğu mevsim kullanabilirsiniz,unisex kokudur zaten tene de yakın kalır..

Eyw böyle cevaplar atın bnde saygıyla karşılayayım. Teşekkür edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Şu beşinden ikisine karar veremedim hocam , siz olsanız hangi ikisini seçerdiniz? ( yaz için )

terre d'hermes
    bulgari aqva pour homme
    tom ford black orchid
    armani aqua di gio ( ilk mesajınızda açık parfüm olarak benzeyen armani gio bu mudur?Bu ise bununla beraber diğer dördünden hangi ikisini seçerdiniz? )
    davidoff cool water

Birşeyi merak ettim yaz için black orchid'i öneren birisi oldu mu cidden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Şu beşinden ikisine karar veremedim hocam , siz olsanız hangi ikisini seçerdiniz? ( yaz için )

terre d'hermes
    bulgari aqva pour homme
    tom ford black orchid
    davidoff cool water

3. sayfada Emre bey(sesar) Tom Ford yaz için uygundur yazmış.Ancak model belirtmemiş.Sanırım ben yanlış anladım onun yazdığını.Sizin bir tavsiyeniz var mı?
  • quote:

quote:

quote:

terre d'hermes
    bulgari aqva pour homme
    tom ford black orchid
    davidoff cool water

3. sayfada Emre bey(sesar) Tom Ford yaz için uygundur yazmış.Ancak model belirtmemiş.Sanırım ben yanlış anladım onun yazdığını.Sizin bir tavsiyeniz var mı?

Kastettiği black orchid kesinlikle yaza gitmeyecek bir koku bunun dışında kendi kişisel sayfasında bana yorum yapmak pek düşmez arkadaşım.
    Bulgari aqva pour home da gündelik değil aksine tam bir yaz kokusudur.
  • armani black code kullanıyorum sanki tenimde çok kalmıyor gibi geliyor bana.acaba bu parfüm esmerlerdemi daha çok kalıyor?beyaz tenlilere uymuyormu?
  • hocam iyi günler beyaz tenliyim bahar-yaz ayları tenime uygun kalıcı ve güzel bir parfüm önerebilirmisiniz birde kızların beğendiği bir parfüm olursa iyi olur
  • mesajım blunsun gğzel konu
  • gzl konu msj yazmıs olayımda alıcağğımda faydalanayım..değerli bilgilerin için tşkler...
  • Merhaba. Son günlerde adını sıkça duyduğum ve bazı forumlarda cok övülen ama bazılarında ise yerden yere vurulan bir kokuyu sormak istiyorum size. Kokunun adı Porsche Design Essence. Bu parfümü almayı düşünüyorum ama karar veremedim siz ne dersiniz bu koku hakkında? Nasıl bir kokudur? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Okudum da adam cidden pro
    Ben Rochas, One Million, CK IN2U ve Euphoria kullaniyorum mutluyum

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

quote:

Orijinalden alıntı: ReniYakı

Yorumlar süper,benim vazgeçilmezim jean paul gaultier,taki 2 ay önce sıkılıp rochas'a geçene kadar,şuana kadar sanırım 4-5 orjinal jean paul almışımdır,ama rochas'ı açık aldım denemek için oda faranjitimi fena şekilde azdırdı artık kullanmıyorum,benim sorum şu tekrar jean paul'e dönüyümmü(esmer'im) yoksa başka bi parfümle devammı ediyim ...

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

Yaz için daha fresh kokular tercih edebilirsiniz ilk mesajımda mevcut.

Resimdeki parfüm ise Jean Paul Gaultier Terrible yani birkaç ay önce çıkan yeni kokusu.

quote:

Orijinalden alıntı: ScovX

black xs kullanıyorum ne kadar sıksamda kokmuyor sahte ürün mü satmışlar kazıklandım mı?

Black XS sıkıldığı anda etrafa yayılan şekerli ve farkedilen bir kokudur. Aynı zamanda da kalıcıdır. Burnu hassas olmayanlar dahi kokuyu direk soluyup farkederler.
    Aldığınız yere bağlı elbette. Anlattığınız durum normal değil.

quote:

Orijinalden alıntı: caut

Bizim Türk insanı da her alanda olduğu gibi böyle cahillere prim verip bunları tepelerine çıkarıyorlar Arada bir bakayım bu başlığa,baya komik şeyler yazıyosunuz Adam tene uygulamayan sağlığınız için uygun değil diyor daha nasıl saçmalasın,nasıl cahilliğini dışa vursun kendi de bilememiş

Ya siz varya ÇETE olmuşsunuz parfüm satışları yapıyorsunuz şahsıma ve bilgime çamur atmayın...

BANA ÇAMUR ATANLARIN LİSTESİ BUYRUN;

http://forum.donanimhaber.com/m_46083230/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46100388

quote:

Beyler 660 liraya bond no.9 aldım kanyondan (para bok gibi mk naparsın) ama beğenmedim bedavaya göndericem ilk pm atana,kalıcılık tende 24 kıyafette 224 saat kızlar hasta bu kokuya anladınız siz

Boğaziçi gibi elit bir üniversite de okuyan bir arkadaşa bu uslup yakışmıyor...

quote:

Başlık sahibinin cehaletini taklit etmek yerine,merakınızı düşünerek ve araştırarak giderin sırf alıntıladığım kişi değil asalakça yaşamayı kendine görev edinmiş herkese bu lafım.

Bilgiçsen kendi konunu açarsın. Bu konu içersinde de hata varsa saygı sınırları içerisinde kimseyi ezmeden kırıp dökmeden laubalilik yapmadan tenkit edersin. Sen hobi olarak yapıyorsun ben profesyonel olarak yapıyorum. Fakat dikkat edildiği zaman herkese sağduyulu bir şekilde cevaplar vermeye çalışıyorum. Aramızda ki fark bu...

quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

calvin klein one
    calvin klein euphoria

olmak üzere 2 değişik kokuda parfüm kullanıyorum. Bana hediye olarak geldi. Bu kokular beyaz tenli birisi olarak yaz ayları için uygun mudur? Ayrıca kalite durumları nasıldır? Cildime zarar versin istemem. Hassas ciltliyim.

One kokusu kesinlikle uygundur. Euphoria daha özel günlerinizde ve kışın kullanmanızı tavsiye ederim.

İkisi de gayet kaliteli ve kalıcı ürünlerdir. CK One dünyanın en çok satan parfümlerindendir unisex ve gençlere hitap etmesinden dolayı.

Cildiniz hassassa kıyafetinize sıkmanızı tavsiye ederim.

Bakın biz bu işi yapıyoruz. Hergün binbir çeşit parfüm sorunu dinleyip, enteresan durumlarla karşılaşıyoruz. Kimisi bir kaç parfümü karıştırırak kullanır, kimi bayanlar sadece göğüslerine çıplakken sıkarlar, kimisi peruğuna sıkıyor vs vs.

Marilyn Monroe demiştir ki " nerenizden öpülmek istiyorsanız oraya sıkın". Bayan parfümlerinin tamamına yakını EDP yani tensel olup tene göre değişiklik gösterir, nabız atışı ve hissiyata göre değişiklik gösterir. Bunu inkar eden yok elbette tende daha özgün bir kokuya ulaşılıyor.

Fakat cilde sıkılmasını tavsiye etmiyorum. Burada kesinlikle sıkmayın demiyorum tavsiye etmiyorum diyorum. Özellikle boyun bölgesine parfüm sıkılırsa orası ilerki yaşlarda sarkma yapar. Cildi hassassa sivilce, kızarma vs yapar. Bu da benim şahsi uyarımdır isteyen istediği gibi kullanmakta özgürdür.

quote:

terre d'hermes
    bulgari aqva pour homme
    tom ford black orchid
    davidoff cool water

Armani gio ve davidoff cool water.

quote:

quote:

quote:

terre d'hermes
    bulgari aqva pour homme
    tom ford black orchid
    davidoff cool water

Ben kesinlikle yaz için Tom FORD parfümlerinden herhangi birini önermedim önermem ? siz karıştırmış olmayasınız..

quote:

GKHN1905
    Kastettiği black orchid kesinlikle yaza gitmeyecek bir koku bunun dışında kendi kişisel sayfasında bana yorum yapmak pek düşmez arkadaşım.
    Bulgari aqva pour home da gündelik değil aksine tam bir yaz kokusudur.

Yorumuna katılıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: cebo01

Merhaba. Son günlerde adını sıkça duyduğum ve bazı forumlarda cok övülen ama bazılarında ise yerden yere vurulan bir kokuyu sormak istiyorum size. Kokunun adı Porsche Design Essence. Bu parfümü almayı düşünüyorum ama karar veremedim siz ne dersiniz bu koku hakkında? Nasıl bir kokudur? Teşekkürler.

Buz gibi bir parfümdür. Oldukça cool, zengin bir yapıya sahip. Temiz bir koku olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sakinlik ve huzur verir.
    Kış ayında çam ağaçlarından esen bir yel gibi. Yaz için öneririm elit bir parfüm.

Arkadaşlar gözden kaçırdığım bir soru veya detay olursa tekrar sorabilirsiniz. Pmlerinizin tümü cevaplandı.

Saygılar
  • hocam benim sorumu neden dikkate almadınız
  • pm atıyorum.
  • Pm cevapı için çok teşekkürler . Çok ilgili ve yardımsever bir arkadaş :)
  • beyaz tenliler için öneriniz var mı ??
  • Anaa bak sen şu işe bende çamur atanların arasına karışmışım.. Bir yanlışlık olmasın..

İşim gücüm yok parfüm satmak için senin açtığın konuyu mu lekeleyeceğim.. Ben kimseye parfüm getirip satma amacı ile iş yapmıyorum,ben parfüm takas edip veya satıp sürekli yeni kokular tanıma çabasındayım.. İşin para kazanmasında değilim yani..

Parfümlerin fotoğrafını neden koydunuz anlam veremedim.. Şişe yarışına gireceksek söyleyinde bende yükleyeyim,ama bende o tırıvırı parfümeri kartlarından yok ne yazıkki..

2 olumsuz yorum görünce hemen çete etiketi yapıştırılmış,enteresan..

Bilgiliyim tecrübeliyim diyorsun o kadar,ralph lauren parfümleri ile tommy hilfiger parfümlerini kıyaslıyorsun.. RL nere,Th nere.. Birçok yanlış bilgi var ama kabul etmiyorsun nedense bir türlü.. Prof. uzman olman kabul etmene engel oluyor sanırım.
  • Yaklaşık 4 senedir Issey Miyake kullanmaktayım. Ama bu yaza farklı bir koku denemek istiyorum. Issey Miyake tarzı fresh kokular önerebilirseniz sevinirim. Kalıcılık konusunda sıkıntı yaşamıyorum nasıl bir ten yapısı varsa ne sıksam sabahtan akşama kadar üstümde durmakta. Teşekkürler.
  • full speed parfümü yaz için nasıl olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Anaa bak sen şu işe bende çamur atanların arasına karışmışım.. Bir yanlışlık olmasın..

İşim gücüm yok parfüm satmak için senin açtığın konuyu mu lekeleyeceğim.. Ben kimseye parfüm getirip satma amacı ile iş yapmıyorum,ben parfüm takas edip veya satıp sürekli yeni kokular tanıma çabasındayım.. İşin para kazanmasında değilim yani..

Parfümlerin fotoğrafını neden koydunuz anlam veremedim.. Şişe yarışına gireceksek söyleyinde bende yükleyeyim,ama bende o tırıvırı parfümeri kartlarından yok ne yazıkki..

2 olumsuz yorum görünce hemen çete etiketi yapıştırılmış,enteresan..

Bilgiliyim tecrübeliyim diyorsun o kadar,ralph lauren parfümleri ile tommy hilfiger parfümlerini kıyaslıyorsun.. RL nere,Th nere.. Birçok yanlış bilgi var ama kabul etmiyorsun nedense bir türlü.. Prof. uzman olman kabul etmene engel oluyor sanırım.

Konu resmen baltalanıyo.. Bu davranışınızdan dolayı sizi kınıyorum ve bir an önce çocuk gibi sataşmayı bırakmanızı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Konu resmen baltalanıyo.. Bu davranışınızdan dolayı sizi kınıyorum ve bir an önce çocuk gibi sataşmayı bırakmanızı tavsiye ediyorum.

Söylediklerimde haksız olduğum bir bölüm varsa buyrun sizi dinliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.