Şimdi Ara

Profil Resmi Yüklenmiyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar! "Profil Resmi Başarıyla yüklendi" Diyor,ama gözükmüyor...

ACİL

• boyutlarından dolayı sorun olmuş olabılr mı ? ..yada diğer resimlerde sıkıntı varmı ..başka profıllerın resımlerını gorebılıyormusunuz ? .. başka resım denedınız mı ? ..siteyle alakalı olsa gerek ..daha sonra tekrar deneyın eğer yukarıda yazdıgım gıbı sorunlar yoksa ..
  • Yükledikten, sonra ''Tamam'' deyin, ve sayfanın altındaki Uygula butonuna basınız.
  • Arkadaşlar... Rica etsem siz profil resminizi değiştirmeyi dener misiniz? Siteden mi kaynaklanıyo yoksa benim tarayıcımda mı bir sorun var öğreniyim

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmed_taha

Arkadaşlar... Rica etsem siz profil resminizi değiştirmeyi dener misiniz? Siteden mi kaynaklanıyo yoksa benim tarayıcımda mı bir sorun var öğreniyim

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Değiştirebiliyorum, farklı bir tarayıcı ile dener misiniz?
  • Siz hangi tarayıcıyla profil resminizi değiştirmeyi denediniz???
  • Ben "firefox"da ve "IE(internet explorer)"de denedim,fakat ikisindede olmuyor

Aslında profile girdiğim zaman görebiliyorum ama hızlı cevap yazdığımda sol tarafta göremiyorum...
    Size göstereyim:

İşte burada gözüküyor fakat size göstereceğim diğer resimde profil resmim gözükmüyor,
    Size onuda göstereyim:

İKİ TARAYICIDADA OLMUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed_taha -- 28 Haziran 2012; 13:57:35 >

• "firefox"u veya "IE"yi kaldırıp yeniden kurmam sorunu çözebilir mi?
    Çünkü diğer forum sitelerindede profil resmimi değiştiremiyorum,sanırım ondan.Ben bi' deniyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed_taha -- 28 Haziran 2012; 17:24:10 >
  • Onuda denedim olmuyor
    Bilgisayarımdan dolayı olmuş olabilir mi?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed_taha -- 28 Haziran 2012; 22:31:53 >
  • avatarımı profil resmim olarak göster seçilidir herhalde birde ccleaner ile sistem temizliği yapın
  • OLMUYO OLMUYO OLMUYO ÇILDIRICAM NEDENNNNNN
  • @dento35
    Siz Benim Profil Resmimi Görüyormusunuz?
    Önerilerinizi Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed_taha -- 4 Temmuz 2012; 19:23:19 >
  • Benim Üyeliyim Tam Üyelik Değil Ondan Olabilir mi?
  • quote:

Benim Üyeliyim Tam Üyelik Değil Ondan Olabilir mi?

ilk olarak tam üyelik yap sonradan
    profilim bölümündeki avatar bölümüne geldikten sonra

en üstteki buraya resim yükle butonunu tıkla (şimdiki ile değiştir yazar)ona basıp BİLGİSAYARINDAKİ RESMİ oraya ekle
    oda olmazsa alttaki buraya resim ekle bölümünede o resmi ekle.Böyle yapınca sorun çözülmüştü bende.
  • Çok çok çok ama çooook teşekkür ederim sonunda yaptım
  • quote:

Çok çok çok ama çooook teşekkür ederim sonunda yaptım

evet sanırım şuan görünüyor . başlat simgesi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.