Digitürk uydu bilgisi
Merhabalar hemen hemen 10 yıldır Digitürk kullanıcısıyım evimi taşıdım çanağı mı söktüm yeni evime kurdum.Lakin şöyle bi sorunum var önceden hatırladığım kadarıyla eutelsat uydusuna ayarlıydı.Şuan tekrar aynı uyduyamı ayarlamam lazım yoksa Türksat üzerinden gösterir mi.Satfinder var ayarlamak için lakin sadece Türksat yapabiliyorum diğer uyduların bilgisi yok yardımcı olursanız sevinirim
Ps3 emülatör Aşırı kasma sorunu.
Selamünaleyküm Ps3 oyunlarına heves ettim RPS3 emülatör kurdum yükledim.Lakin bir sürü oyun indirdim hepsinde kasıyor 5 fps veriyor sorunu nasıl çözebilirim.Yükledigim oyunlar killzone 3,infamous 2 uyumluluk sorunu yok en azından RPS3 Sitesinde öyle yazıyor.Sistemim
İ5 13400f rtx 4070 32gb ram win 10 kullanıyorum.Ne ayar yaptıysam olmadı.
Sıfır sistem arızaları ile boğuşuyorum
Hayırlı ramazanlar herkese Benim hikayem incehesap ile başladı. 😄 artık gülüyorum.Kayış attı Sıfır bi sistem almak istedim ve aldım alacağıma pişman oldum.Sorunlar bırakmadı yakamı 2 ay önce fp ürünü sistem aldım.1 hafta sonra elime geldi.Geldigi gibi ekran kartını taktım sistem çalışmadı.Gönderdim servise gitti ekran kartı arızalı çıktı.Ücret iadesi yapıldı sonra sisteme başka kart aldım taktım.Bu seferde işlemci arızası çıktı tekrar yolladım işlemci değişim oldu geldi.Bu zaman diliminde bir defa dahi bilgisayarı kullanamadım bu 3.ayım ve sistem yine arızalı gelen işlemcide mi sorunlu çözemedim.Anakart yolladım.Saglam geldi.Konu altında arızanın videosunu paylaşacağım sistem açılıyor ama baya geç açılıyor bip sesleri havada uçuşuyor.Takatim kalmadı soğudum herşeyden bi hevesle başladım kabusa döndü resmen sizlere sorum şimdiki arıza nedir tahminen neden kaynaklanır.Çok teşekkürler değerli zamanınız ayırdığınız için hayırlı forumlar.
Vestel onyx 87 crt tv arızası ustalar
Selamünaleyküm 15 yıl rahat olmuştur emektar televizyonum var arızalı kısaca eht trafosu yarık vaziyette idi değiştirdim horizantal katındaki transistör yanık değiştirdim çevresindeki kondansatör değiştirdim.Tv start aldı fakat ekran yok sadece orta kısmında belli belirsiz dikey çizgi var baya uğraştım arızayı çözemedim şimdi eski ustalar yeniler anlamaz pek 😊 yardımcı olursanız makbule geçer çöp olmasını istemiyorum televizyonumun anısı coktur bende teşekkürler herkese görüntü paylaşıyorum
For-x 20cm kabin Litre hesabı
Kolay gelsin ustalar FORX XW-2008 D4 20 cm subwoofer aldım.Kabin yaptırmam gerekli ustada buldum,lakin ölçü litre olayını çözemedim,bitürlü elimde ufak bi kılavuz var yardımcı olursanız çok makbule geçer.Bir diğer sorumda amfi alacağım bütçem kısıtlı ne önerirsiniz.2 oval bir sub besleyecek çok sesle aman aman işim yok az çıksın temiz ses versin çok şey istedim teşekkürler yardımlarınız için dosya ek paylaşıyorum. 👍
Amfi devrede ses sorunu
Merhabalar uyduruk çin malı bi amfim var.araca bağladım.Araba çalışmıyor halde dahil uğultu var ses az açıyorum hoparlör pat pat vuruyor.Baska amfi denedim onda sorun yok amfiyi başka aracta denedik yine aynı görsel bırakıyorum sorun neden kaynaklanır evde güç kaynağı ile bağlıyorum çalıyor sorunsuz.
Gigabyte h410mh ekran kartı sorunu..?
Merhabalar arkadaşlar gerek YouTube gerekse forumdan takip ediyorum.Şükür baya biseyler öğrendik.Gelelim soruna vatan bilgisayardan sistem topladım ekran kartı harici gigabyte h410mh anakart i3 10100f kombini yaptım ekran kartını ikinci el Rx580 aldım.Fakat şöyle sorun var kasayı topladım.Ekran kartını taktım hic bir şekilde açmıyor fanlar dönüyor sadece ekran kartımı 4 adet farkli anakartlarda denedim çalışıyor.Anakartima takıyorum çalışmıyor başka ekran kartları denedik Nvidia onlarda sorun yok çalışıyor benim kartı takıyorum yok çalışmıyor.Amd ryzen sisteme taktım çalışıyor.Sistemi değiştirmek istedim değişim kabul etmediler anakart servise gitti 1 günlük parça servise yolladık Sorun neden kaynaklanir lütfen yardımcı olun bi dünya param gitti moralim çok bozuk.
JbL go 2 küçük bi soru ?
|
|
asus FE170CG
|
Meslek: Belediye işçisi
Yeni bir Sayfa açtım...Hayatımda.. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 188
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 7.741 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar