Hayırlı ramazanlar herkese Benim hikayem incehesap ile başladı. 😄 artık gülüyorum.Kayış attı Sıfır bi sistem almak istedim ve aldım alacağıma pişman oldum.Sorunlar bırakmadı yakamı 2 ay önce fp ürünü sistem aldım.1 hafta sonra elime geldi.Geldigi gibi ekran kartını taktım sistem çalışmadı.Gönderdim servise gitti ekran kartı arızalı çıktı.Ücret iadesi yapıldı sonra sisteme başka kart aldım taktım.Bu seferde işlemci arızası çıktı tekrar yolladım işlemci değişim oldu geldi.Bu zaman diliminde bir defa dahi bilgisayarı kullanamadım bu 3.ayım ve sistem yine arızalı gelen işlemcide mi sorunlu çözemedim.Anakart yolladım.Saglam geldi.Konu altında arızanın videosunu paylaşacağım sistem açılıyor ama baya geç açılıyor bip sesleri havada uçuşuyor.Takatim kalmadı soğudum herşeyden bi hevesle başladım kabusa döndü resmen sizlere sorum şimdiki arıza nedir tahminen neden kaynaklanır.Çok teşekkürler değerli zamanınız ayırdığınız için hayırlı forumlar. |
Sıfır sistem arızaları ile boğuşuyorum
-
-
işlemci hatası 5 kısa bip. sistemi ayrıntılı yazarsan daha iyi olur
-
teşekkürler lakin önceki hatasıda işlemciydi değişim oldu geldi. gigabyte h610m h v2 anakart i5 13400f işlemci xpg 8x2 ram rtx 4060 ti adata 512gb m2 ssd var
-
büyük ihtimalle biosu güncellemen gerekiyor.
-
dediğiniz gibi bios güncelledim bu sefer daha çok hata vermeye başladı önceki sürümde 3 açılıştan birinde veriyordu hata şimdi her açılışta bipleme sesi geç açılma artı bios giremiyorum direk masaüstü geliyor nasıl bi arıza çözemiyorum
-
bu yüzden böyle sistemdir vb önemli parçaları işinin ehli olan yerden sipariş veriyorum
umarım çözülür sorununuz kasayı tekrar gönderin bence tamamen sisteme bi baksınlar
-
teşekkürler durum onu gösteriyor gerçekten tadı kaçtı bilgisayardan soğudum desem yeridir bir dünya para ver sıkıntıları ile uğraş yorucu oluyor
-
İşin ehli dediğiniz yerler neresi, bizde ordan alsak?
-
- Ana kart üzerinde görüntü çıkışı varsa, ekran kartını çıkarın
- 2 RAM varsa RAM'lerden birisi kalsın
- Ön yüz USB kablosunu çıkarın
- Kısacası SİSTEMİ OLABİLECEK EN AZ DONANIMLA boot edin.
+
- Aygıt yöneticisinde kurulmamış sürücü, ünlemli tanınmayan donanım var mı bakın.
- Olay Görüntüleyicisinde uyarı/hata var mı kontrol edin.
Sonuçlara göre çözüm önerir ve toplarız gibime geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X