Kia stonic ıslık sesi
|
Sahibinden araba satarken ufak bir soru
Merhaba , 1 kasım 2023 civarları mı neydi bir kanun çıkmıştı sahibinden'e ev ve araba ilanı verirken kendi üstüne olmayan birşeyi satamıyordun. Ben eşimin üstüne olan arabayı sahibindene koyabilir miyim ilana ? bir ceza vs gelir mi ? sahibindeni aradım adam koyamazsın cezası var dedi. internette araştırdım net bir cevap bulamadım ama kime sorsam galerici , araba alıp satan vs kimse yok öyle birşey diyor.
A++ ve A+++ oda büyüklüğü enerji karşılaştırması
Merhaba , https://www.arcelik.com.tr/split-klima/12660-klima bu klimalı aldım , 12000 lik A+++ , aslında evimde fazla büyük değil.
Kuruluma gelen arkadaş 12.000 lik değilde 18.000 lik almamı , onun evi daha iyi soğutacağını söyledi.
Evdeki hat 18.000 likmiş , ama klima 12.000 lik olduğundan boruya kaynak yapacağını ordan da bir performans kaybı olacağını söyledi , ama maalesef iade etme şansım olmadığından şu an klimayı taktırıyorum.
Yani aklımda deli sorular ; tamam A+++ aldım ama acaba bu 2 saat çalışıp evi soğutacak , A++ olan 1 saat çalışıp soğutacak ve A+++ olan daha fazla elektrik tüketicek diye korkmuyor değilim , böyle birşey olabilir mi acaba ?
Kaza sonrası ufak bir yardım..
Arkadaşlar merhaba , Chevrolet Aveo 2011 1.4 LS Aracımız vardı eşim kullanıyordu. Maalesef kaza yaptı , bir araca arkadan çarptı. Kasko şirketi aracı aldı servise götürdü vs. . İkame araç verildi 15 gün , şu an onu kullanıyor eşim.
Servisteki arkadaş bazı parçaların bulunamayacağını ve bulunamayan parçaları bizim bulacağımız ve sigorta şirketinin belirlediği fiyat üzerinde olursa üstünü bizim ödeyeceğimizi söyledi. Ben sorduğumda hangi parçalar bulunmaz diye , tahmininiz nedir dedim ; belki far bulunmaz dedi , halbuki internette onlarca far var.
- İkame araç 15 gün. Zaten 8-9 günü bitti. 15 gün bittiğinde büyük ihtimal bizim aracımız çıkmayacak servisten. İkame araç süresi bittiğinde eşimin aracı olmayacak , bu konuda kullanabileceğimiz bir hakkımız var mı ?
- Bulunamayan parçalar için ne yapabiliriz ? İnternette vs. her yerde bulunabiliyor . servisteki arkadaş far bulunamıyor dedi ama her tarafta var , pahalı olduğu için mi almıyor sigorta şirketi ?
- Aracın azami serviste kalma süresi ne kadar ? Atıyorum parça bulamadıkları için serviste bekliyor. Bizim için bu çok önemli çünkü eşimin arabasız işine gelip gitmesi çok zor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herhangi bir doktor bakabilir mi ?
|
|
Superonline tüketici haklarına başvuru
|
Hdmi kablo ve kulaklik baglantisi
|
excel ara , indis vs.
|
excel ufak bir soru
|
Meslek: inşaat mühendisi
Beşiktaşk... |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 332
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 14.114 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 69 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic