Nasıl bir monitör almalıyım?
Merhabalar, elimde monster abra a5 v5.2 laptop var ve onun yanında 27 inç bir monitör almak istiyorum. Bir süredir bakıyorum ve en sonunda şu model kafama yattı;
ancak emin olamadım nasıl bir monitördür diye yani full hd olması sorun olur mu? ya da kontrast oranı önemli mi? Benim istediğim ekran büyük olsun arada oyun oynayayım full hd şekilde ve dizi film izleyip kod yazayım. 2k monitörler çok pahalı o yüzden buna baktım. En önemlisi led panel kötü mü? yardımcı olabilecek var mı bu konuda?
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ONLINE DİL KURSU (JAPONCA DAHİL)
Herkese merhabalar
Şu anda Karabük Üniversitesi tarafından zoom üzerinden yapılan ve bir çok yabancı dilin öğretildiği kurslar var. Ben de İngilizce B2+ ve C1 kurslarını aldım. C1 tamamlanmak üzere ve çok verimli geçti, alan herkes çok memnun. Toplamda 60 saat kurs veriliyor 5 hafta ve haftada 12 saat. Dersler cuma, cumartesi ve pazar günleri. Popüler olan bir çok dil var istediğinizi alabilirsiniz. Ayrıca kurs sonundaki sınavdan başarılı olanlara eaquals belgesi veriliyor. Eaquals ile akredite olmuş tek devlet üniversitesi Türkiye' de. Japonca kursu da var ancak talep olmadığı için açılamıyor. Çoğu insanında bilgisi olmadığını düşünüyorum. Demek istediğim ben de Japoncayı almak istiyorum ama yeterli katılım yok. Almak isteyen olursa birlikte iyi bir kurs alabilir ve temelde olsa Japoncaya başlamış oluruz diye düşündüm. Kurs ücreti 500 tl. Sitesini incelemek isteyenler için. https://www.onlineyabancidiller.com
AYNI MODEL MOUSE FARKLI USB
|
Excel de Satır Sürekli Kalsın
|
PERSONA 5' TE SUMMON YAPMAK
|
HANGİ MOUSE LÜTFEN YARDIM.
|
LOGITECH G402 Mİ G602 Mİ?
|
PEDAGOJİK FORMASYON DA BÖLÜM AÇILMADI
|
GIF BOYUTU NASIL DÜŞÜRÜLÜR?
|
ABA ENGLISH HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 240
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 17.826 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun