Herkese merhaba arkadaşlar Bosch çamaşır makinemin kapısı kilitlenmiyor arızası öncelikle program bitince kapının açılmamasıyla başladı kapıyı manuel kilidinden sağ alt köşeden açtım ancak bu seferde kilitlemiyor servisi çağırdım arızayı motor kartına inverter kartı dedikleri elektronik bir kartta buldular bunun değişmesi gerektiğini 4000 tl masrafı cıktığını söylediler arızayı yaptıramadım servis ücretini zor ödedim servis gidince kartı biraz inceledim yanık çatlak patlak gözükmüyor gözükse elimden gelir devre elemanlarını çat pat değiştiririm ancak gözükmüyor internette bir çok aradım sadece şu videoyu buldum aynı benim sorundan ancak adam hatanın kart üzerinden nerede olduğunu söylememiş daha önce başına böyle bir sorun gelen oldumu veyada bu işi bilen varmıdır 2 haftadır makine arızalı 1 senedir işsizim gündelik işlerde çalışıyorum önümüz kurban bayramı konuyla bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bulduğum videonun linki
Herkese merhaba arkadaşlar bizim yumurta kasaların orjinal torpido boya rengi nedir nerde satılıyor bilen varmıdır benim torpido siyah kapılar orjinal rengi ancak eskimiş 2 boyacıya gittim aynı rengi tuturamadılar kapılar biraz yeşile çalıyor orta direk koyu gri gibi görünüyor bir türlü çaresini bulamadım aranızda orjinal rengini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar Türktelekom facemin şifresini değiştirmiş
Herkese merhaba arkadaşlar biraz önce faceme girerken şifremin değiştirilmiş olduğunu gördüm hemen telefonuma kısa kod ile tekra şifremi değiştirdim ve ayarlardan baktığıgımda bu sabah facemin şifresi değiştirilmiş bu sefer e postamı açtım baktım oraya mail gelmiş faceme girilen cihazın İP si görünüyor ve Opertör kısmında ise TÜRKTELEKOM yazıyor bu nedemek ip google üzerinden aratınca istanbul emin önü haritada çıkıyor bu nedemek ve ne yapmam gerekiyor daha önce basına böyle bir olay gelen oldumu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
İşlemci takınca pc çalışmıyor
Arkadaş herkese merhaba 775 pin foxcon 45 cmx Ankartıma işlemci takınca fanlar dönüyor duruyor.İşlemciyi çıkartıp start verince fanlar dönüyor kapanmıyor ama tekrar işlemciyi takınca yine aynı sorun fanlar 2 -3 sn döüyo kapanıyor bios ses felanda gelmiyor zaten hemen kapanıyor 12 volt kablosunu cıkarsamda taksamda durum aynı sizce sorun ne olabilir
Arkadaşlar bir türlü çözüm bulamıyorum 3 gün oldu halledemedim lütfen bu sorun bana kafayı yedirtecek kendi bilgisayarım sabit 4 port çıkışlı modemimin 1 çıkışına bağlı pazartesi günü kardeşime bilgisayarını topladım kurdum modemin 2.portuna bağladım güncellemeleri yaptım sistemi hazır hale getirdim.Salı günü arkadaşlımın bilgisayarı geldi onunda kurdum modeme bağladım gücellemeri yaptım ertesi gün kardeşimin bilgisayarı açtım modeme bağlı iken hiç bir şekilde internete girmiyor ancak modem üzerinden benim pcde paylaşımlı dosyalara erişebiliyor arkadaşımda evinde bilgisayarı takmış internete giremediğini söyledi gittim baktım kardeşimin bilgisayardaki aynı sorun saatin yanında ağ logosunda ünlem var int.erişim yok diyor modemede bağlanmıyor bilgisayarı kendi evime getirdim salı gününden bu tarafa bilgisayarlara yapmadığımı bırakmadım tüm ağ ayarlarını değiştirdim kurcaladım birtürlü girmiyor interneti araştırıp cmd ye yazılan dns üzerine komutları teker teker denedim olmuyor,aygıt yöneticisinde ünlem yok yinede sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum yine yok, format attım 64 bit 32 bit kurdum yine girmiyor ethernet kartı aldım sürücüsünü yükledim tanımlanamıyor yazıyor sürücü yükledim deyip yeniden başlatıyorum açılışta windows logosunda kitlenip kalıyor arkadaşımınki ise açılıyor tanımlanamıyor yazıyor başka harddisklere windows kurup denedim yine olmuyor işletim sistemleri windows 7 kendi bilgisayarım sıkıntısız giriyor yanlız diğerlerinin sorununu bir tülü anlamadım anakartları değiştirmek geliyor aklıma ancak çözüm olacağını sanmıyorum modeme başka bilgisayar takmaya korkuyorum windowstan tanıla sorunları çöz diyorum İp yapılandırması sahip değil dns sunucu bulunamadı yanıt vermiyor gibi değişik arızalar veriyor arkadaşımın modemini kendi hattıma taktım 192.168.1.1 girmek istedim pc modeme ulaşmıyor ne yaptıysam olmadı aklıma birşey gelmiyor artık daha önce böyle bir arıza ile karşılaşan olduysa yardım ederse çok sevinirim
Herkese merhaba arkadaşlar Gigabyte 945GCM S2C anartıma E8200 işlemci taktım anakartın işlemci destek kısmında E8200 kaşısında bu yazı var bu yazı tam olarak ne demek oluyor şimdiden teşekkürler
Biri bağlanırken diğer pc internete bağlanmıyor
Herkese merhaba arkadaşlar evimize eba için 2.bilgisayar topladım kardeşime win7 sistemi kurdum microsoft güncellemelerini yaptım ertesi bi kaç program kuracaktım pc yi açtım saatin ordaki ağ logosunda ünlem işareti aygıt yöneticisinde normal gözüküyor ve ne yaptıysam pc internete bağlanmıyor ancak aynı modeme bağlı kendi bilgisayarıma bağlanıp dosya paylaşabiliyorum.sizce sorun ne olabilir kabloları değiştirdim modem giriş portlarını değiştirdim olmadı forumlardan cmd ye yazılacak komutları yazdım olmadı modemi kapattım açtım olmadı en son format attım yine olmadı sürücü değiştiriyim dedim aynı sürücü zaten güncel diyor aynı kablodan başka laptop bağladım sorunsuz bağlanıyor sizce başka sıkıntı ne olabilir ethernet girişi bozuk diyecem ama ağa bağlanıyor lütfen daha önce aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Herkese merhaba arkadaşlar ASUS X54C-SX047D laptopumu kardeşim ebaydan ders görmesi için ayarlıyamıyorum üzerinde İntel 960B işlemci var ve sanallaştırma teknolojisi desteklemiyor biraz nette araştıma yaptım i serisi işlemcilerden i3 330M den başlayım i7 640M kadar olan işlemcileri destekliyor genelde tüm özellikleri aynı sadece veri yolu hızı i serisinde biraz daha hızlı ram frenkasında i serisi 800-1066 iken B960 1066-1333 şeklinde ve bu işlemcilerde sanallaştırma teknolojisi mevcut sizce bunlardan birini alıp taksam sorun çıkarmı şimdiden teşekkürler
|
Sürat Kargoda Kargom Kaybolmuş Ne yapabilirim
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
REFERANSIM OLMAYABİLİR BENİ AŞŞAĞIDAKİ KULLANICILARA SORABİLİRSİNİZ sasmalco, 61bordomavi, bbsaa, buyuksoy39, Tek-nolojik, kadir_dpu, gs007tr, bugrascb, opelgt, eci_i, YasiN®, SertyAdams, redf0x, xbr, conidarco, coolrecep |
REFERANSIM OLMAYABİLİR BENİ AŞŞAĞIDAKİ KULLANICILARA SORABİLİRSİNİZ sasmalco 61bordomavi bbsaa buyuksoy39 Teknolojik kadir_dpu gs007tr bugrascb opelgt eci_i |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 369
İkinci El Bölümü Mesajları: 297
Konularının görüntülenme sayısı: 8.037 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El