Şimdi Ara

Yeni sistem topluyorum yardım edebilecek arkadaş varmıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır bilgisayar piyasasına çok çok uzağım evimde sadece internet için kullandığım bilgisayarı değiştiriecem 15 senesi öncesinin sitemi var falz vakit ayıramadan azbi araştırma ile aşşağıdaki parçaları alıp bir sitem toplayacam yinede sizlere sormak isterim bu parçalar birbiriyle uyumlu çalışırmı birde ekrana bakmadım onboard olacak kullanıcam ama yinede ucuzyollu fazla ısınmayan düşük seviyeli önerebileceğiniz bir ekran kartı varsa onuda alabilirim sizce bu parçalar bu sistem bana sorun çıkartırmı

MSI X370 KRAIT GAMING Amd X370 3200+ (OC) Soket AM4 ATX Anakart

Ryzen 5 3600 3.6GHz İşlemci

Dragos Frost 16GB DDR4 3200MHZ

REDROCK 550WATT POWER SUPPLY

Wd Blue Sn550 500gb

• Bunlar ikinci el mi nerden buldun? Toplam butce ne?
    Dahili gpu yok 3600 de, gt710 falan bakilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

dahili gpu derken onboard yoksa gigabyte olan model de vardı galiba onu alırım aynen ürünleri ikinci el alıcam sistemde darboğaz felan olurmu

• Ryzen 2000-3000-5000 serisi işlemcilerin sonunda G, GE, GT takısı olan modellerinde dahili grafik var.
    Modellere buradan bakabilirsiniz
    en.wikipedia.org
    List of AMD Ryzen processors - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Ryzen_processors

Ryzen 5 2400G falan işinizi görecektir.

A320, A520, B450, B350 chipset anakart bakarsınız. Şuna dikkat edersiniz mesela, kullanacağınız eski bir monitör sadece VGA girişli ise anakartta VGA olan model ararsınız.

Rami 2x8 GB 3200 mhz kingston, xpg, gskill, Team bakarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakın eskiden üzerinde monitör bağlantısı bulunan anakartlarda dahili ekran kartı anakart üzerinde bulunuyordu ama artık değişti ve işlemci içinde gömülü olan ekran kartı varsa (apu işlemci) görüntü veriyor bilginiz olsun anakart bakarken dikkatli olun işlemci apu değilse görüntü alamazsınız...

Siz iyisi mi maksimum bütçenizi yazın bütçe üzerinden destek sunmak daha kolay olacaktır...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.