PS5 te oynanabilen hikaye modu olan tüm call of duty sürümleri
PS5 te oynanabilen hikaye modu olan tüm call of duty sürümleri hangileri arkadaşlar ? yazarsanız çok mutlu olurum teşekkürler
TV PLUS KUTU GÜNCEL KUTU ÖNERİSİ
Huawei Skyworth vestel..(sagem kaldırılmış) üç seçenek verdiler..hangisinin görüntü kalitesi & hızı iyi arkadaşlar ??
2 Sistem arasında kaldım hangisi daha iyi ??
Arkadaşlar bütçeme uygun
GIGABYTE B550M DS3H PCI 4.0
RYZEN 5600X
32 GB 3600 MHZ DDR4
RX 6600 SAPPHIRE
veya
GIGABYTE B550M DS3H PCI 4.0
RYZEN 5600
16 GB 3600 MHZ DDR4
RX 6650 XT SAPPHIRE
ramle işlemciden feragat edip ekran kartı yüksek olsa daha mı iyi..bir türlü karar veremedim..BU İKİSİ ARASINDA ÇOK FARK OLUR MU YAA?
İKİ SİSTEM DE 15K YA GELİYO..
arkadaşlar kuruluma gelen ekip fttb sistemlerin hemen hemen hepsinde blok ip ler halinde cgnatın uygulandığını söyledi..
sormak istediğim statik ip almamız internetin randımanını çok etkiliyor mu ??
arkadaşlar indirimde olan bazı ürünlerden 14k bütçeme uygun bilgisayarıma 4 parça aldım.
GIGABYTE B550M DS3H
RYZEN 5600X
32 GB 3600 MHZ
SAPPHIRE RX 6600
ama monitörüm eski ona bütçem yetmedi.. benim sorunum asus vg248qe 144 hz monitörümde FREE SYNC yok..
bununla ilgili oyunlarda sorun yaşamamam için radeon ekran kartı ayarlarında ne yapmamı önerirsiniz ??
(daha önce hep nvidia kullandım..radeon ayarları hakkında bir bilgim yok arkadaşlarım) ona göre açıklamalı yazarsanız sevinirim.
arkadaşlar binada gigabit switch var dairelere cat6 kabloyla çıkış var..zte yeni modemde de 1000m full duplex yazıyor.. 500 mbps gelen sistemi 1000 mbps e çıkartamıyorum..lokasyon sorunu diye bişey sallıyo müşteri hizmetleri..gerçeklik payı nedir??500 ü veren sinyal üst pakete geçip 1000 i niye veremiyo desteklediği halde ?
(müşteri hizmetlerinden talep oluşturdum...bakalım sonuç ne olacak?)
SoL Fiberde En Hızlı Önereceğiniz Dns
ACİL YARDIM!!!
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.549 (Bu ay: 968)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar