HP P1005 lazar yazıcı tepki vermiyor
Yıllardır kullandığım yazıcı bugün tepki vermiyor. Bilgisayar çevirimdışı gösteriyor. Biraz pc de kurcaladıktan sonra sorunun yazıcıdan kaynaklandığına kanaat getirdim. Şöyle ki:
Normalde üst kapağı açtığımda uyarı ışığı olan turuncu rengin yanıp sönmesi lazımdı ama hiç tepki yok uyarıda, kapağı kapattığımda ise normal kendini hazırlar gibi makaraları döndürüyor. Ama dediğim gibi kapak açıkken uyarı ışığı yanmıyor.
Acaba bunun sorunu ne olabilir.
Elementor hakkında bilgi
Arkadaşlar merhabali. Bir iki konuda bilgi edinmek istiyorum, nette tam cevabını bulamadım. Arkadaşın sınırsız hostingi var ben o hostige bağlı ikinci bir domain aldım ve web sitesi yapmak istiyorum aşama aşama. Şu sorularımı cevaplarsanız sevinirim:
1-Arkadaşım elementor pro su var, kısıtlama olmadan kendi sitesine istediği gibi müdahale edebiliyor. Ben de kurdum lakin benim kısıtlı. Hosting aynı olduğundan onun prosundan yararlanabilir miyim? Ve nasıl?
2- Şayet olmuyorsa arkadaşın sitesi domani üzerinden bit tema indirip etkinleştirmeden temayı elementor pro ile düzenleyip o temayı dışa aktarabilir miyim zip olarak. Sonrasında temayı kendi domainime yine zip olarak yükleyebilir miyim?
Bu işlere yeni başladım baya mesafe katetmem gerek biliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Hp dw2012nt bios sürüm düşürme
Pc yi alalı 4 ay oluyor, dizüstünün fanı gerekli gereksiz çalışıyordu, sitesine baktım bios güncellemesi var indirdim yükledim ama baya pişman oldum, eskisinden daha beter, aşırı derecede fan çalışır oldu, boştayken oc bi bakmışsın sanki en ağır oyunu oynuyorsunuz gibi fan çalışıyor sesi zaten rahatsız ediyor.
Şimdi sormak istediğim şu, önceki biosa nasıl geçebilirim. Sitesine girdim önceki biosu indirdim kurmaya çalışırken flash belleğe yedek istedi yaptım tekrar başa döndü aynı işlemi istedi. Bu kez flasha önceki sürümü kopyaladım pc yi kapatıp win+B ve power tuşuna bastım flash takılı iken pc de uyarı berdi sitesine git indir diye, ama aynı işlemi flashsız yapınca bios uptade deyip bişey yükledi lakin bios yine aynı sürüm. Nette bişey bulamadım. Tecrübeli bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Not: Acaba hp bios sürüm düşürmeye izin vermiyor mu?
Şalgam nasıl yapılmalı. Adanalılar içeri
Yok mu Adana'lı bir arkadaş bize şöyle güzel bir şalgam tarifini verse. İki yıldır bir arkadaşın tavsiyesi ile evde şalgam yapıyorum ve bana göre fena değil, lakin internette bir çok tarif var herkes farklı bir şekil takılıyor. Bu işin sırrı nedir, ne lezzet verir, rengi kırmızı mı turuncu kırmızı karşımı bişey mi olmalı?
Benim evde yaptığım şekil şu:
1-5 lt bidon
2-1.5-2 kilo siyah havuç (kabuklarını soyuyorum)
3-1 su bardağı bulgur
2-1 yemek kaşığı kayatuzu
20-25 gün kapağı açmadan ılık ortamda bekletiyorum. Kapağı açtıktan sonra ağzına tülbent geçirip 1 gün hava almasını sağlıyorum. Sonrasında acı sosu istersem koyuyorum.
Farklı tariflerde havucun yanına şalgam ve şalgam turpu koyanlarda var. Bu işin inceliği nedir acaba. Şimdiye kadar havuç suyu mu içiyorduk biz.
Evet işin ustalarını bekliyoruz.
Türk telekom sms alamıyorum
|
Telekom farklı ücretlendirme
|
Sigorta atması
|
Beko D 9430 NME elektrik tüketimi
|
Kırık mı acaba
Çöüzümü yapabilir misiniz
To be; or not to be..! |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.279
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 17.282 (Bu ay: 194)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 147 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar